Quaid

Quaid https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514969/bmid_quaid-k9x-514969.jpg 4 110 23

Označení muži série

< 8. díl >

Každý hrdina má svůj příběh... Světy Avett Walkerové a Quaida Jacksona jsou natolik rozdílné, že není důvod, aby se střetávaly. Quaid je velmi úspěšný advokát v oboru kriminálních případů, pohledný a uhlazený muž, zatímco Avett je potížistka s růžovými vlasy a pochybnou minulostí po boku pochybných mužů. Právě ten poslední jí způsobí největší problém, v jakém se kdy ocitla, a jediný, kdo ji z něj může dostat, je sexy právník. Jenže Avett si v žádném případě nepřeje být citově závislá na tvrdém nesmlouvavém advokátovi. Přesto na něm nachází něco, co ji nutí přesvědčit ho, aby si uvolnil kravatu a trochu se pobavil... s ní. Quaid nikdy nepřijímá klienty podobné impulzivní mladé ženě s křiklavě odbarvenými vlasy, ale na Avettiných bezelstných oříškových očích ho něco zaujme. I když je však odhodlaný udržet jejich vztah v čistě pracovní rovině, uvědomuje si, že je to s každým dalším dnem, který s ní stráví, stále těžší. A jak tedy vedle sebe koexistují při řešení Avettina případu, budou muset také najít způsob, jak spolu vycházet i v osobním životě a zároveň se od sebe držet dál – neboť prostor mezi nimi je zcela nabitý emocemi.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Charged , 2016


více info...

Přidat komentář

Ála1968
20.04.2024 5 z 5

Přestože Quaid nepatří přímo mezi naše potetované ztroskotance,jeho příběh jsem si užila.Bylo to romantické, erotické a hodně bohaté dějově.Každý díl ze série je něčím zvláštní a líbí se mi,že příběhy nemají klesající tendenci,ale jsou skvělé a i propojené mezi sebou.

adela2230
07.04.2024 4 z 5

Příběh je klasický, protkaný sexem, ovšem první díly byly lepší. Ale člověk si u toho odpočine, avšak tady bylo dost myšlenek kolem a občas mi to přišlo zbytečně zdlouhavé.


beata2193
09.02.2024 1 z 5

Já to nemůžu dočíst... Spousta vnitřních myšlenek obou hlavních postav mě nudí, některé situace mi přijdou fakt nereálné, jako např. jdu bydlet ke svému advokátovi místo k rodičům a on prakticky po prvním setkání zahoří nehynoucí láskou?

MAU256
21.01.2024 4 z 5

"A vždycky půjdu tam, kam půjdeš ty. To taky víš, že?" Přikývla a sykla bolestí, protože si sáhla na krvácejí ránu na hlavě. "Ty jsi za mnou nejen přišel, ale taky skočil."

V předchozích dílech mi Avett moc nesedla, prostě spratek, který si neumí vážit lásky, kterou jí všichni dávají, ani druhých šancí, které jí nabízejí, prostě sáhne vždy po špatných rozhodnutích a dostává se tím do problémů. Jenže když vypoví svůj příběh, proč se tak chovala, už to člověk vidí jinýma očima. A i Quaid díky ní začíná vidět svět zase úplně jinak. Byla jako růžové tornádo, které mu převrátilo celý život. Jenže teď jí musí přesvědčit, že si jejich lásku zaslouží.

Byla zde zmínka nového souseda, takže doufám, že Churchem autorka nekončí. Těším se na příběh dalšího z jejich partičky.

Hatshepsut
30.12.2023 4 z 5

"Všechno skutečně zlé začíná nevinností."
Ernest Hemingway
Stále velmi podařená série. Je to už taková klasika v romantice s trochou napětí a akce. Pro mě oddechové čtení, kde máte jistotu, že vše dobře dopadne.

lusitta05
12.11.2023 3 z 5

Nebolo to najhoršie,ale dosť mi vadilo všetko to opakovanie. A že Awett bola oproti Quaidovi také nezrelé decko. Tentokrát ma to až tak nedostalo.

gnocchi
10.11.2023 1 z 5

Už dlouho jsem nepsala komentář. Tak tuhle knihu jsem vůbec nemohla dočíst, protože mě dost otravovalo nekonečné popisování jedné situace a stálé opakování toho, jak je Avett neschopná. Ani jeden z hlavních hrdinů mě ničím nenadchl, Avett mi připadala hloupá a Quaid, mě nepřesvědčil, že by se do Avett mohl zamilovat. Dala jsem jednu hvězdičku.

AliceTief
01.11.2023 4 z 5

Mám ráda tuhle sérii, i když mi přijde, že hlavní party se týkalo cca prvních 5-6 knih, teď už to jsou jen takové jakoby bonusové kapitoly. Jsem ráda, že to pro Avett dobře dopadlo, ale další díly vůbec netřeba =)

kacenka6144
08.09.2023 4 z 5

Mám ráda tuhle sérii o tvrdých chlapácích, které zklidní jejich křehké ženy. Tady byl příběh trochu jiný. Quaid je uhlazený právník, naopak Avett je tady ta neřízená střela. Je fajn, že se dějem pořád dál proplétají příběhy všech ostatních postav z předešlých dílů. A je mi jasné, že se dočkáme ještě aspoň dvou dalších knížek. Teda doufám.

Zomy
24.08.2023 3 z 5

Quaid patří k těm lepším knihám ze série. Autorka má pořád bohužel tendenci k rozvláčným a patetickým rozhovorům i vnitřním monologům, navíc ve spisovném jazyce, když se pohybujeme mezi potetovanými motorkáři (zajímalo by mě, do jaké míry na to má vliv překladatel).
Ale Quiad byl celkem hezky vykreslen, navíc nakonec působil úplně jinak než v předchozím díle, ačkoliv ten přerod byl celkem uvěřitelný. Avett byla milá holka, která tomu dávala trochu náboje.
Takže za mě fajn čtení, tak na 3,5 hvězdy.

Jita160
13.08.2023 4 z 5

Za každým z nás stojí nějaký příběh.
Ten Avettin byl sebedestruktivní. Následovala jedno špatné rozhodnutím za druhým a to jí dohnalo až za mříže.
Advokát Quaide, který se ujal jejího případu byl velmi ambiciózní a šplhal po profesním žebříčku aby se stal partnerem ve firmě.
Avett Quaida naprosto ohromila svojí svobodomyslnosti a chutí stát se lepším člověkem a napravovat všechny své chyby.
Krásný milostný příběh dvou naprosto odlišných lidí ,kteří se milovali natolik že byli ochotní pro toho druhého obětovat svoji práci a dokonce i život.
,, Ona skočila a já jí musím přesvědčit, že dokážu být tím kdo skočí za ní".

Andrejka91
31.07.2023 5 z 5

Za mě nejlepší díl série. Spousta akce, bohatý děj, postavy, které mám moc ráda, soudní a mafiánské prostředí. Jediné co mi trošku vadilo, bylo zbytečně moc erotických scén. Moc se těším na další díl.

JanickaP
11.07.2023 5 z 5

Davam plny pocet *, ale mam par vyhrad. Začátek mel hodne omacky okolo a nejak me to nebralo. Pak jsem si najednou vsimla,ze Avett a Quaid jsou do sebe zamilovani a ani nevim,kdy se tak stalo (bylo to jak na lusknuti prstů). Nicmene pak dej dostal spad a uz se to cetlo jedna basen :).

happy19
25.06.2023 5 z 5

Opět povedený díl tentorkát více z advokátského prostředí.Ale nechyběla tam akce,hot scény,vše bylo tak pěkně vyvážené.
Mě autorky styl psaní naprosto vyhovuje,je osobitý a neokoukaný.
Super,že je tam zmíňka o předešlých postavách...a i nastínění o těch budoucích,-)
Takže v listopadu se můžeme těšit na Churche;-)
A snad do brzkého budoucna nato na Wheelera:-*

,,Člověk získává na síle tím, že se přizná ke svým slabostem."

stana5842
18.06.2023 5 z 5

Tuto sérii mám ráda. Další pohodové čtení o úspěšném muži. Líbí se mi jak se příběhy prolínají a vlastně čteme o lidech, které už známe z předchozích příběhů.

kristy.books
07.06.2023

Quaid je druhým dielom série Saints of Denver, ktorá je pomerne úzko prepojená s autorkinou predchádzajúcou sériou Marked Men. Bola to taká nenáročná romantická oddychovka o odpustení, druhej šanci, hľadaní samého seba, láske, priateľstve a rodine. K úplnej spokojnosti som tu však niečo postrádala.

Avett sme mali možnosť spoznať už v niektorých minulých častiach, no musím povedať, že vtedy som ju zrovna v láske nemala. Pôsobila na mňa ako rozmaznaná dcérenka, ktorá si nič neváži a len využíva svojich rodičov. Teraz sme mali možnosť spoznať ju z druhej strany a dozvedieť sa o jej problémoch niečo viac. Potrebovala padnúť na samotné dno, aby konečne otvorila oči, zamyslela sa nad sebou a rozhodla sa zmeniť svoj život. Keď sa človek topí v jednom probléme za druhým, nie je jednoduché z tohto bahna vyjsť. Našťastie, mala skvelú rodinu, predovšetkým otca, ktorý to s ňou nevzdával a bol vždy ochotný podať jej pomocnú ruku. Rozhodla sa využiť druhú šancu a ja som jej držala palce, nech sa jej konečne podarí začať odznova. Táto rebelka ma neraz milo prekvapila.

Úspešný právnik Quaid sa tiež mihol už v prvej časti série, no podľa môjho názoru sa nám nepredstavil práve v najlepšom svetle. Pod jeho arogantnou maskou sa však skrýval zaujímavý príbeh a postupne som si k nemu dokázala nájsť cestu. Páčilo sa mi, ako sa staral o Avett, pomáhal jej, bol jej oporou, ono mu zasa otvorila oči a ukázala, čo je v živote naozaj dôležité.

Ich vzťah sa podľa mňa rozvinul až príliš rýchlo, čo bol pre mňa najväčší kameň úrazu celého príbehu. Začala sa to dobre, páčila sa mi kombinácia nekompromisného advokáta a jeho klientky i väčší vekový rozdiel medzi nimi, no potom to medzi nimi všetko išlo ako z rýchlika. Autorka ich mohla nechať trochu dlhšie "oťukávať", viac vypeckovať ich vzájomné iskrenie, potom by to na mňa pôsobilo autentickejšie a uveriteľnejšie.

Som rada, že sa tu objavili aj postavy z predchádzajúcich častí. Páči sa mi, akí sú si všetci blízki, neváhajú si navzájom podať pomocnú ruku, vždy sa môžu jeden na druhého spoľahnúť... a teraz túto svoju súdržnosť ukázali aj Avett. Toto je pre mňa jedna z naj vecí na oboch sériách. Som zvedavá, čo si pre nás autorka pripravila v ďalšej časti.

petusska01
31.05.2023 3 z 5

Nie zlé, nie topka. Táto séria je príjemná, sexi, v každom príbehu sa vyskytnú kadejaké traumy a až akčné zápletky. Inak to nebolo ani tu. Avett a Quaid, okrajovo sme sa s nimi zoznámili už skôr. Akosi som skoro ani nepostrehla, že sa dali dokopy a zrazu boli v kope :) nejak rýchlo sa mi to tam vyvíjalo, popri tom sa riešili teda Avettine pokašlania, jej vina (v tom sa teda riadne máchala) a ako sú strašne rozdielny. Potom zrazu išli na spoločný víkend plný metafor, potom zrazu boli od seba a potom prišla samozrejme tá očakávaná zápletka a potom bolo všetko poriešené. Okej, ako jasné, nie je to príbeh o odpustení samej sebe, nie je to emocionálny príbeh o napredovaní, o nájdení zmyslu života a podobne. Išlo o romantickú storku, právnik a jeho klientka, muž a dievča, dobrý a "zlá"...a ako sa rozdiely preceňujú. Je to fajn príbeh na vypnutie rozumu, počas večerov na gauči. Čo oceňujem bolo relatívne príjemné "posteľové " scény, lebo už som mala dojem, že čítam veci na jedno kopyto. A rada som zase "stretla" predchádzajúce postavy a novú postavu. Séria ako táto sa určite oplatí, proste niektoré príbehy sú zmysluplnejšie ako iné....

Kristy.Seb
30.05.2023 4 z 5

Ze špatných rozhodnutí bývají dobré příběhy.

Říkat, že je ti to líto, a skutečně se omluvit jsou dvě různé věci.

Pád znamená, že nakonec musíte dopadnout. Pád může být děsivý a nekonečný, ale dopad..., to je něco, při čem jde opravdu do tuhého. To je to, co zanechá stopy.

I když někdo o náš příběh nestojí, stejně jsme nuceni ho vyprávět.

Všechna rozhodnutí, která děláme, dobrá i špatná, v sobě obsahují nějakou lekci.

Nejdůležitější je zůstat na správné cestě. Ta se snadno ztratí, když se tvůj život odehrává v neustálém zmatku.

Další sexy týpek do party. A mám tušení, že nás čeká další. Příběh byl zajímavý, čtivý.

nina3905
23.05.2023 3 z 5

Kniha prináša romantický miestami "ošúchaný", očakávaný a nudný príbeh. Na odreagovanie fajn, ale z tejto série som čítala aj lepšie časti.

havrmoni
22.05.2023 3 z 5

Hezká romantická oddechovka. Byla by lepší kdyby nebylo tolik zbytečných myšlenek a úvach a sebemrskačství hlavní hrdinky. To už jsem psala i u předešlých dílů. Moc dlouhé pasáže o ničem.

Autorovy další knížky

Jay Crownover
americká
2019  84%Rule
2019  81%Jet
2020  85%Rome
2020  86%Nash
2021  84%Rowdy

Kniha Quaid je v

Právě čtených2x
Přečtených153x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených5x
Knihotéce171x
Chystám se číst79x
Chci si koupit13x
dalších seznamech4x