Jen ve tvém náručí přehled
Vallerandovi série
1. díl >
Rok 1805, Amerika - Natchez, New Orleans. Krásná a obletová rusovláska Lysette se ocitá na pokraji zoufalství, neboť se má provdat za neurvalého muže, kterého celým srdcem nenávidí. A protože nesouhlasí s názorem své matky, že údělem ženy je tiše trpět, rozhodne se utéct z domu svého snoubence a zařídit si život podle svého. Osud je k ní však nelítostný – Lysette se ocitne v sídle rodu Vallerandů, kde vládne tvrdou rukou popudlivý, ďábelský Maxmilián s tajemnou minulostí. Pán domu se rozhodne zneužít Lysette ke svým sobeckým záměrům, ale ona dokáže najít správný klíč k jeho kamennému srdci a přesvědčit do, že i on může být upřímně milován…... celý text
Originální název: Only in Your Arms, 1992
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jen ve tvém náručí. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 32 komentářůSouvisející novinky - Jen ve tvém náručí (0)
Kniha Jen ve tvém náručí v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v Přečtených | 484x |
| ve Čtenářské výzvě | 2x |
| v Doporučených | 30x |
| v Mé knihovně | 205x |
| v Chystám se číst | 40x |
| v Chci si koupit | 11x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
vraždy 19. století dvojčata rodinná tajemství romance historické romance Louisiana kráska a zvíře věkový rozdíl partnerů (age gap)Lisa Kleypas také napsal(a)
| 2017 | Chladnokrevný ničema |
| 2001 | Přijdu si pro tebe |
| 2004 | Tajná láska |
| 2005 | Tajemství letní noci |
| 2000 | Záhadná kráska |

79 %
91 %

(SPOILER) Slečna Lysette Kersaintová by dokázala očariť každého muža, ale nevlastný otec pre ňu vybral Etienna Sagessa, ktorý má sklon opíjať sa. Lysette nemala na výber, jej snúbenec bol rozhodnutý sa jej zmocniť za každú cenu a ona už nechcela dostať ďalšiu bitku za neposlušnosť. Počas úteku padne do rúk dvojčatám - Justinovi a Philippemu, ktorí sa o ňu takmer pobijú, ale nakoniec ju odvedú k ich otcovi. Maximilián Vallerand je obvinený z vraždy svojej prvej ženy, všetci na neho už roky pozerajú cez prsty a sprevádza ho povesť nebezpečného muža. V okamihu ako Lysette zbadá sa rozhodne, že bude jeho a odmieta ustúpiť. Nevinná kráska sa spočiatku bráni, odmieta sa vydať za muža, ktorého sa bojí, ale nakoniec sa za Maxa pod nátlakom vyhrážok vydá. Max si myslel, že získal iba ďalšiu peknú ozdobu v podobe prvej ženy, Lysette bola presvedčená, že žila pod strechou tyrana. Ich manželstvo nemalo byť založené na láske, no keď znenazdajky v ich srdci ožila, nevedeli sa od seba odlúčiť... Táto kniha by mohla byť veľmi dobrá, ale dva momenty mi zabránili v tom, aby som jej dala plný počet. Lysette na začiatku knihy pripomínala peknú nádobu bez názoru a hrdosti. Pravda, mala iba osemnásť rokov a nechala sebou zametať celou rodinou a ešte aj snúbencom. No po svadbe s Maxom sa odkryla jej skutočná osobnosť a stala sa z nej pozoruhodná žena. Max nebol vôbec taky násilník, ako som si o ňom myslela. Nemal to jednoduché, sám vychovával dvoch dospievajúcich synov a bol podozrivý z vraždy svojej prvej manželky. Možno Lysette nezískal úplne čestne, ale neubližoval jej a dokonca ju chránil. Viac som sa dozvedela o dvojčatách, pričom som si prekvapujúco obľúbila Justina. Hoci bol rebel, odvážne sa postavil za otca, brata, Lysette a neváhal sa za nich pobiť. Rozhodne nebol zlý, prišiel skoro o matku, nemal kamarátov a snažil sa na seba upozorniť. Philippe bol pokojný a tichý, no pomerne nevýrazný a nerozhodný. Čo mi na knihe najviac prekážalo bolo veľa milostných scén, ktorých mohlo byť o niečo menej a vôbec by to príbehu neuškodilo.