Samotář Ryan

Samotář Ryan https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/233164/bmid_samotar-ryan-233164.jpg 4 12 2

Devaneyovi série

1. díl >

Jen zázrak by dokázal změnit život osamělého mrzouta Ryana Devaneyho. V dětství ho opustili rodiče a Ryan nemá důvod věřit, že pravá láska ještě existuje. V předvečer Díkůvzdání mu ale osud postaví do cesty Maggii. Tu záhadný a vyhýbavý majitel irské hospody neodolatelně přitahuje, ale i Ryan brzo zjistí, že se v něm probudila nečekaná touha mít opět někoho blízkého...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Ryan´s Place , 2002


více info...

Přidat komentář

gnocchi
11.04.2021 1 z 5

Tak tahle kniha je o ničem. Popravdě, čtu spousty knih a ať se mi líbí nebo nelíbí, snažím se vždycky dočíst až do konce, a někdy se stane, že začátek nic a potom se děj rozjede, ale tahle knížka ...... pokud má být zápletkou vztah hlavních hrdinů, autorka pro mě svým psaním nevyjádřila ani romantiku, ani jiskření a ani sex, pokud je zápletkou hledání rodiny, tak to je opravdu chabé, ale nechci dalším čtenářům prozrazovat celý děj.
Za mě tahla kniha slabá a bez jiskry.

Ivetaa
19.12.2018 5 z 5

Někdo nečte romantické příběhy, já je mám ráda a tento bude patřit mezi mé oblíbené. Citlivě a přesvědčivě napsaný příběh se mi hodně ale opravdu hodně vryl do paměti. Ráda si za čas přečtu znovu celou sérii.