Hriešne očarujúci

Hriešne očarujúci https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476665/bmid_hriesne-ocarujuci-i9A-476665.jpg 4 210 29

Sin Trilogy / Hriech série

< 3. díl

Whitney Gablová je žena, ktorú by ste chránili do posledného dychu. Udržali si ju stoj čo stoj. Postarali sa o ňu. Konečne som sa poučil z dávnych chýb a je načase dokázať, že som muž, ktorý si ju zaslúži. Nech si to žiada akékoľvek obete. Už nesmiem zlyhať. Nebudem brať ohľad na nič, čo nám stojí v ceste. Ani na rodinu. Sľubujem, že odteraz bude navždy moja. Hriešne očarujúci je poslednou časťou návykovej trilógie o zakázanej láske.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Reveling as Sin , 2018


více info...

Přidat komentář

Andrejka91
13.02.2024 5 z 5

Oproti minulému dílu, kde se nic nedělo, tak v tomto dílu bylo akcí a zvratů až přehnaně moc, že to působilo až těžko uvěřitelně. Rozuzlení bylo pro mě předvídatelné, ale i tak jsem knihu přečetla jedním dechem. Celkově je to povedená trilogiie a můžu doporučit.

Lee7
08.02.2024 3 z 5

Závěr jsem očekávala dlouho a popravdě tolik šokových věcí jsem ani nečekala. Pár z nich bylo jemně naznačeno a věděla jsem, ale zbytek. Nevím jestli se mi plně líbil závěr, ale série se mě bavila. Mám ráda spisovatelku, na pohodové čtení je super.


ElikaS
22.01.2024 4 z 5

Rozhodně nejlepší díl celé série, konečně jsme se přestali patlal v minulosti a vrhli se do současnosti. Knížce to rozhodně prospělo.
Líbila se mi řekněme thrillerová zápletka - knížce to dalo akci, která předchozím dílům chyběla. Uznávám, že zvratů bylo v posledním díle až až. A autorka je klidně mohla rozložit i do předchozích knih, ale nijak mi to nevadilo.
Knížka je celkem předvídatelná, ale zase na druhou stranu, která romantika není. Takže to mi nevadilo, u tohoto typu knížek to tak nějak očekávám.
Na Mounta tato trilogie rozhodně nemá, ale poslední díl nebyl špatný a tím celou sérii zachránil od toho, abych ji nazvala propadákem. Ale autorka to umí i líp

Šárka88
26.12.2023 4 z 5

Tak tady se začalo něco konečně dít i příběhu celé knížky, a ne jen na konci. I přes veškeré až moc překombinované momenty a závěr dávám čtyři hvězdy, protože u této spisovatelky musíte byt na to ženy už přece zvyklé, nějaká ta akčnost.

moma08
21.11.2023 3 z 5

Když zamhouřím jedno oko, nebo možná raději obě, tak dejme tomu, že to na ty tři hvězdičky má...
Vím, že je těžké napsat knihu a vymyslet příběh, ale kdybych autorku neznala z jejich dřívějších počinů, tak si od ní asi po tomhle nic nepřečetu...
Přišlo mi to nějaké zmatené a těch překvapení až moc...
Pořádně ani nevím, co k tomu napsat...

Kristy.Seb
15.11.2023 4 z 5

Už v předešlém dílu to byla jedna záhada za druhou a v tomhle díle to byly další a další... Ale velmi mě to bavilo. Jen by mě zajímal bratr Whitney, čím se živil.

Littlemonday
22.10.2023 3 z 5

Zaver serie nebyl uplne spatny, ale celkove byl dej tak predramatizovany, ze by to ani zfilmovat neslo. Obcas jsem si pripadala jak ve spatnem akcnim filmu. Par prekvapujicich zvratu me sokovalo, celkove serie mela dil od dilu spis stoupavou tendenci, ale obecne je to proste odpocinkovy prumer.

gambáčová
19.09.2023 3 z 5

Celou sérii hodnotím spíš pozitivně. Závěr 3 dílu za mě překombinovaný . Četlo se rychle a snadno.

Mishaacka
10.09.2023 3 z 5

INST misha_cte_eroticke.romany

*Poslední díl lepší, než předchozí
* není erotická romantická série - čekala jsem více
*Poslední díl je romantický thriller mixnutý telenovelou. Děje se toho tolik, až to bylo za mě moc. Dozvíme se všechna tajemství a něco navíc...
*Whitney už o něco dospěla a tentokrát celou dobu nefňuká - nebyl na to čas v té smršti událostí. Lincolna se mi líbil prakticky celou sérii
* Pokud se sérií vyhýbáte s tím, že je to erotický román, nebojte. Není. Erotické scény ve 2 a 3 díle spočítáte na prstech jedné ruky. A máte je opravdu rychle za sebou - většina se vejde na 2 stránky. V tomto směru je nejlepší 1.díl, pak už čtete romantiku na způsob telenovely.
*1.díl skvělý, byla jsem nadšená, pak to šlo za mě dolů. 2 díl o ničem a pak máme napráskaný 3 díl, kdy teda toho bylo tolik, že ztrácíte přehled. A teda mrtvých tady bylo, jako v nějakém akčním thrilleru nebo detektivce...
Stačilo spojit do 2 knih a fungovalo by to lépe
*Celkově série není špatná, ale čekala jsem více. Za mě nejslabší od MM, co u nás vyšlo. U mě stále vede Mount trilogy. Tady mi stačí přečíst jednou a brzy na ní zapomenu

P3_tis
16.08.2023 5 z 5

Skvělé zakončení série! Nechápu, jak autorka dokázala do tak tenké knížky nacpat tolik zvratů, ale od půlky to je teda jízda!

Michelleee
16.08.2023 5 z 5

Opravdu hodně zvratů a napětí, ale já jsem ráda, že už vše vím a proto dávám 5 hvězd. Celá série by se vešla do jedné knihy, ale ocenila bych pokračování u jiných postav. Těch informací tu bylo opravdu hodně. Doporučuji přečíst po sobě.

MAU256
09.08.2023 4 z 5

Když jsem vystoupila z busu, neměla jsem o tom ponětí. Ale tys mi ukázal, že můžeme žít šťastně až do smrti...


Těšila jsem se na tento díl, protože jsem chtěla vědět, jak to mezi Lincolnem, Whitney a jejich rodinami nakonec dopadne. Ale těch zvratů a odhalených tajemství bylo nějak moc, až to bylo dosti neuvěřitelné. Celou sérii mohu jen doporučit. Brala bych pokračování, které by vyprávělo o Asovi a Mac.

kacenka6144
31.07.2023 4 z 5

Hodnocení si nechávám po dočtení třetího dílu. Počkala jsem si na vydání poslední knížky a přečetla si je všechny naráz, abych zase nemusela být půl roku zvědavá, co bude dál. Ale se Savage Trilogy a s Mount Trilogy se tohle nedá srovnat. Nakonec jsem dala všem dílům slušné 4*, ala za mě to bylo někde mezi 3 - 4. Množství zvratů a nových odhalení bylo v poslední části až neuvěřitelné a knize i trošku na škodu.

B.Garden
28.07.2023 3 z 5

Konečně! Kniha se čte jedním dechem, od děje se nedokážete odtrhnout a ke konci ty nervy!? Opět další super knížka od autorky. Ale ať jen nechvalim v posledním díle na mě bylo až moc Lincolnoych vyznani lasky Whitney. A hodne zvratu najednou. Ale i tak sem si knihu užila.

red_marionette
30.06.2023 3 z 5

Pravda je, že v tomhle díle se odehrává spousta zvratů, které patří spíš do telenovely. Příběh byl však čtivý a spisovatelka má opravdu velkou fantazii.

Ketfl
21.06.2023 2 z 5

Meghan March mám ráda, ale tato série se teda absolutně nepovedla. Předchozí dva díly byly fakt celkem dost nudné a nepomohly tomu ani charaktery postav, které jsou extrémně otravné. Těšila jsem se, že tento díl přinese alespoň uzavření a odhalení všech tajemství. Toho jsem se tedy dočkala, ale co z toho autorka vytvořila, je pro mě absolutně zarážející. Protože tohle dílo by si mohlo podat ruku s nějakou kovbojkou míchanou s mexickou telenovelou. Ta šílená smršť událostí udělala akorát to, že jsem se u čtení fakt musela smát, protože to bylo prostě absolutně neskutečné. Autorka by si měla vzít ponaučení, že méně je někdy více. Velká škoda, protože tohle se fakt skoro nedalo číst.

Ešína
19.06.2023 4 z 5

Závěr trilogie byl překvapivý. V prvních dvou dílech se nic nedělo a vše je nacpáno tady. Pravda, že by se to vešlo do jedné knihy ale co už. I když to byla trochu slátanina událostí tak se mi to líbilo.

Hatshepsut
12.06.2023 3 z 5

Tak to byla tedy smršť neuvěřitelných událostí, jinak to nelze popsat. Ne nadarmo platí, že někdy méně je více. Celé trilogii nelze upřít čtivost, ale třetí díl je prostě už nějak moc situací najednou. Stále každou kapitolou odhalujete další dějové zvraty a přece tomu není konec. A potom krátký epilog a je to! Asi by opravdu stačila jedna kniha a někde malinko ubrat. Zde tedy autorka fantazii meze nekladla. :-)

Jita160
09.06.2023 3 z 5

Lincol a Whitney... prostě hrdinové ,protože to co si oba zažili aby mohli být spolu byl vážně fičák,horská dráha, sci-fi.
Ale,jejich vztah je už natolik zocelený že ty dva už nic nemůže rozdělit.
Akorát ,že poslední díl byl už na mě moc..
moc tajemství
moc bolesti
moc smrti
moc všeho...tohle nebyla bouře,ale tsunami.

Lavina
24.02.2023 2 z 5

Třetí díl...tak to bylo moc.Přišlo mi to až nereálné tolik špatných věci hned za sebou vznikl v tom úplný chaos.Kdo byl čí syn a dcera,kdo koho zabil...no musela jsem to dočíst,abych věděla závěr,ale hodně jsem se překonávala.Prvni 2 díly ok ale tento mě spíš naštval.