wvanilka wvanilka komentáře u knih

☰ menu

Nemilosrdný král Nemilosrdný král Meghan March

Jako, kdo chce erotiku na papíře, tak zklamaný nebude. A kdo chce vědět víc o postavách a čeká víc příběhu než jen to, že on ji vydírá, ona i když poslechne, tak vzdoruje, tak ten si musi počkat na další knihy a doufat, že se toho dozví víc.

22.01.2021 4 z 5


Zakázané noci Zakázané noci Liv Morris

Jako oddychovka skvělé. Stále jsem čekala na to velké ALE neboli problém, který hlavni hrdinku třeba pošle v slzách domů, tak ten se nekonal. Pokud jste nenároční čtenáři a půlku anotace o velké vášni si odmyslíte, tak Vás kniha nezklame.

22.01.2021 4 z 5


Až léto skončí Až léto skončí Penelope Ward

Kniha se mi velmi líbila, neotřelý příběh - on starší a odmítá jí a ona mladá, na svůj věk vyspělá. Určitě se k této knize ráda vrátím jako k oddychovce, kde nemusíte přemýšlet, co tím chtěl hlavní hrdina říct??? A jak už se psalo předem, tak ten závěr je fakt překombinovaný... Jako fakt, že on znal její sestru??? Tohle bylo celkem ujeté a myslím, že by se kniha obešla bez této zápletky :)

02.07.2020 5 z 5


Neprofesionál Neprofesionál J. D. Hawkins

Nevím, ze začátku dost nezáživná a pak rychlý konec...

30.04.2020 4 z 5


Defy: Nebezpečná láska Defy: Nebezpečná láska L. J. Shen

Super, sice krátké, ale úžasně to "odsejpalo". Zajímavý děj a Jamieho jsem si hned oblíbila. A že ona byla starší než on a vydrželo jim to??? Proč ne.

25.10.2019 5 z 5


Mister Mister E. L. James (p)

Kniha pěkná, ale něco mi na ní nesedlo - jako bylo to uvěřitelné, ale i takové fantas - on byl čerstvě hrabě, ona ilegální pracovnice s pronásledovateli a hádejte co??? Byla to opět panna, která dokázala zkrotit vyhlášeného proutníka...
P.S.: Konec byl podle mého dost krkolomný. A jestli čekáte nějaký epilog, jak si žili za pár let, tak to tam nenajdete

25.10.2019 4 z 5


Šlechetný lord Ashton Šlechetný lord Ashton Hannah Howell

Opět krásný příběh z pera Hannah Howel. Kdo má tuto autorku rád, tak bude z této knihy nadšen jako já a doufám, že tato série vyjde celá, i když nechápu, proč vydávají knihy zpřeházeně...

19.10.2019 5 z 5


On On Elle Kennedy

Musím říct, že knihu jsem si koupila omylem. Ale po předchozích rozpacích jsem tomu ráda. Kniha byla poutavě napsána, promyšlený příběh s hromadou humoru, lásky a reálných skutečností. Co se týče sexu stejného pohlaví - bylo to napsáno nevulgárně a poutavě ;) Už se moc těším na jejich pokračování, i když vím, jak to dopadne z Hodného kluka

02.10.2019 5 z 5


Volba lady Harriett Volba lady Harriett Rachael Anderson

Oproti předchozím dílům docela zklamání. Nevím co, ale něco mi v té knize vadilo a chybělo...

03.08.2019 4 z 5


Kulti Kulti Mariana Zapata

No, zpočátku knihy jsem si říkala, do čeho jsem se to dala. Dokonce jsem jí i jednou odložila. Ale od rozečtených knihy utíkám jen výjimečně, tak jsem se do ní "dala" a ještě že jsem to udělala :) Kulti a Sal - jejich slovní přestřelky byly super. Jak začali spolu trávit volný čas a jak se to vyvíjelo. Vtáhne Vás to do děje ani nevíte jak.

02.04.2019 5 z 5


Rule Rule Jay Crownover

Super kniha o rodinných dramatech a očekávání od syna, kterého při každé příležitosti rodiče shazují, kvůli jeho stylu a srovnávají ho (podle nich) s dokonalým mrtvým dvojčetem... Ze začátku jsem byla z knihy rozpačitá, ale po pár stránkách jsem jí přišla na chuť a už se od ní nemohla odtrhnout :)

03.03.2019 5 z 5


Kontrakt Kontrakt Melanie Moreland

Pěkná kniha, ze začátku svižnější a potom dosti zpomalená a konec přeslazený. Přesto se četla skoro sama :) Richard byl zpočátku na ránu pánví, že se choval jako pravý sebestředný blbec a pak se z něho vyklubal slaďouš. Katy byla prostě super holka celou dobu. Knihu vřele doporučuji a těším se, zda od této autorky ještě něco vyjde :)

03.03.2019 5 z 5


Příběh srdce Příběh srdce Kathryn Taylor

Krásná kniha s hlavním příběhem Liama a Cary a jako vedlejší příběh Patricka a Amy, který by podle mého mohl být trošku rozvedenější. Kniha se četla úplně krásně, žádné přebytečné úvahy co by kdyby, které dokáží knihu nafouknout o hromadu zbytečných stránek. Můžu vřele doporučit - svižný děj a spád, trocha napětí a intrik a hlavně romantika :)

03.03.2019 5 z 5


Tajemný sir Argus Tajemný sir Argus Hannah Howell

havrmoni, budou, ale znova vyjde první díl a pak snad i ty další. První díl se bude jmenovat Hříšný lord Julien... Nevím, proč to tak mají, ale je to děs.

03.04.2018 5 z 5


Tajemný sir Argus Tajemný sir Argus Hannah Howell

Tuto autorku mám moc ráda a kniha se mi líbila. Je to odpočinkové čtení, tak u toho moc nemusíte přemýšlet. Opravdu je škoda, že vydavatelství začalo sérii vydávat od 4. dílu, když by bylo zajímavější a logičtější začít "od začátku". Doufám, že vyjdou další knihy ze série. A příběh byl pěkný a jednoduchý. Autorka sice opustila Skotsko, ale jakmile se dáte do čtení, tak uvidíte, že svůj styl neopustila

02.04.2018 5 z 5


Odhalená Odhalená Jodi Ellen Malpas

Čtivá kniha a zajímavý příběh. Hlavní hrdinové - no občas na ránu oba dva, ale co jí musí vytknout jsou ty erotické scény - na můj vkus tam bylo dosti opakujících se pasáží. Ale hodnotím 5* za skvělé zakončení série.

31.03.2018 5 z 5


Turbulence Turbulence Whitney G. (p)

Ááccchhhhh. Prostě za mně super. Oba hrdinové skvělý, Jake a jeho tendence lidi opravovat ohledně gramatiky mi vždycky vyloudil úsměv na tváři a Gillian a její už nikdy a pak šup znova to mne štvalo, ale od knihy jsem se nedokázala hnout. Celkově je to po delší době hodně zdařilý román a doufám, že od této autorky vyjde více knih ;)

29.09.2017 5 z 5


Láska podle Shakespeara: Marná touhy snaha Láska podle Shakespeara: Marná touhy snaha Georgina Guthrie

Přečteno za tři dny a musím říct, že pokračování je krásné. Ale pokud budete hledat nějakou hlubší zápletku, tragickou chvilku či velký spád, tak to bohužel nenajdete. Je to hold takové vyprávění příběhu, co hrdinové dělali - co měli a nedělali a co dělat měli, tak dělali. Mými slovy - neurazí a příliš ani nenadchne, ale jelikož jsem si hrdiny oblíbila, tak proto dávám 4*

05.07.2016 4 z 5


Láska podle Shakespeara: Daniel & Aubrey Láska podle Shakespeara: Daniel & Aubrey Georgina Guthrie

Přečteno za tři dny. Musím říct, že v některých věcech mi to hodně připomínalo Gabrielovo inferno - Torontská univerzita, zakázaný vztah asistent a studentka. Mimochodem asistent je bohatý studentka chudá. Příběh v některých pasážích mi taky připomínal Gabriela - jako citování z knih, rozebírání děl... Ale jinak krásná kniha, doporučuji všem, kterým se líbil Gabriel. Daniela jsem si oblíbila a Aubrey mi občas přišla dost praštěná.

20.04.2016 4 z 5


Grey Grey E. L. James (p)

Kniha se mi líbila a moc. Pravda je, že je to opis Padesáti odstínů šedi, ale doplněn o mnoho věcí - Christianovo dětství, jeho myšlenkové pochody (nebojte, žádné božstvo jako v odstínech tam nebylo :), slovní přestřelky s Eliotem, rozhovor s Ellenou a dr. Flynnem. Bylo by super, kdyby autorka napsala i zbytek z Christianova pohledu, ale smrsknout to do jedné knihy. Za mne plný počet a rozhodně, kdo má rád sérii odstínů, tak zklamaný nebude ;)

22.02.2016 5 z 5