Šlechetný lord Ashton

Šlechetný lord Ashton https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/416339/bmid_slechetny-lord-ashton-AzN-416339.jpg 4 62 10

Wherlocke série

< 2. díl >

V Londýně se šušká, že členové rodiny Wherlockových jsou nadáni nevysvětlitelnými schopnostmi. Lord Ashton Radmoor tomu však nevěří – dokud v pokoji ve veřejném domě nenajde neznámou nevinnou krásku omámenou léky. Tajemná žena je Penelopa Wherlocková a oplývá darem jasnozřivosti, který ji zavede do nebezpečného světa falše a zrady. Ashton ví, že by měl na Penelopu zapomenout, přesto je stále hlouběji vtahován do víru jejího života a odhodlaný ochránit ji. Penelopa však není obyčejná žena a nikdy nepotkala muže natolik silného, aby bojoval s jejími neobvyklými schopnostmi.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

If He's Sinful , 2009


více info...

Přidat komentář

Lembac
17.01.2024 5 z 5

Milostný příběh mezi Ashtonem a Penelopou má svoje kouzlo. Přestože jsem obvykle skeptická k výskytu duchů v romantických příbězích, v tomto případě mystično nepůsobí až tak rušivě. Výrazné prvky násilí dodávají příběhu dynamiku, i když se může místy zdát, že je těch krutostí až příliš. Celkově jde o solidní romantický příběh s mystickými prvky, který osloví čtenáře, kteří mají rádi napětí a nečekané zvraty.

katkaq
12.02.2022 3 z 5

Autorka umí psát opravdu čtivě. Série je úplně jiná než Murrayové, ale změna z vysočiny na nadpřirozeno mě zatím baví. Trošku mi přijde, že se v tom autorka teprve hledá a jsem zvědavá, co vymyslí v dalších dílech. Každopádně se některé pasáže o vraždách četly těžko, ale díky neustále přítomnému mraku lásky jsem od knížky neodcházela s nepříjemným pocitem.


rampapa
09.05.2021 5 z 5

Na další díl z téhle série jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Penelopu a Ashtona jsem si hnedka oblíbila. Příběh se mi moc líbil a četl se sám. Knížku doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.

Dellphi
22.11.2020 3 z 5

Bylo to takové pohodové čtení. Od autorky jsem četla sérii Murray Family a musím říct, že ta mě bavila mnohem více. Mám ráda prostředí skotské vysočiny a mám dojem, že i psaní o ní, jde autorce zkrátka mnohem lépe. Ale do dalšího dílu se pustím… třeba mě to překvapí.

sulinajindra
25.10.2020 5 z 5

Kniha se četla sama ..........

levap
26.07.2020 5 z 5

Opět hezký příběh k přečtení.

munka
07.06.2020 4 z 5

Pekná oddychovka s prvkami detektívky a paranormálnych javov. Som zvedavá na príbeh o strýkovi Argusovi.

havrmoni
03.04.2020 5 z 5

Sice mám radši ty středověké, ale tohle taky není špatná kniha. Mám ráda nadpřirozeno a tato rodinka mě zaujala hned v prvním díle. Kupovala a ukládala jsem knihy a teď je můžu přečíst najednou. Bez čekání.

wvanilka
19.10.2019 5 z 5

Opět krásný příběh z pera Hannah Howel. Kdo má tuto autorku rád, tak bude z této knihy nadšen jako já a doufám, že tato série vyjde celá, i když nechápu, proč vydávají knihy zpřeházeně...

Bess.h
23.08.2019 3 z 5

Až moc hodnej chlap. Ashton Radmoor je hodný, zdrženlivý (samozřejmě dokud nepotká tu pravou, která v něm probudí dokonalého milence) muž s velice dobrými přáteli. Jen má jednu chybu, je až po uši v dluzích a kvůli tomu musí být zlatokop. Tenhle hrdina je zvláštní kombinací dokonalého, ale uvěřitelného muže. A Penelopa opravdu není křehká květinka. O Penelopě jsem četla už dřív, jelikož série Wherlocke u nás nevychází chronologicky a vždycky mi zmínky o ní přišli ve stylu, že je to šedá myš, která nedokáže říct ne, kdy jí nějaký příbuzný předhodí svoje dítě. Naštěstí to tak není a tahle hlavní hrdinka docela překvapila. Jediná věc, která mě na ní rozčilovala, bylo jak nechala nevlastní sestru a bratra sebou vorat. Prostě nějak nešlo dohromady, aby holka, co se každý den stará o deset dětí (a má hlavně u kluků velkou autoritu), se každou noc vrací do sídla, kde spí v podkroví.
Závěrem: tohle byla docela dobrá knížka na oddych, když si prostě člověk chce přečíst něco s jasným happyendem. Jen by se autorka konečně mohla zlepšit v psaní té „detektivní“ části. Tady to bylo krásně rozjetý a pak to ukončila ve svým stylu (!spoiler! - všichni jsou šílení)