Dellphi profil

☰ menu
Dellphi

žena · statistiky

Aktivní: 22.04.2024 20:45 (poprvé 03.10.2017)
Body:602
Palce za komentáře: 794 · 123 ostatním
Hodnocení v bazaru: 2/0

Nové knihy v seznamech

Nádherně krutý
Nádherně krutý
J. T. Geissinger
Unesená dědička
Unesená dědička
Sophie Lark
Twisted Lies: Lži na ostří nože
Twisted Lies: Lži na ostří ...
Ana Huang
S ďáblem v ráji
S ďáblem v ráji
Elizabeth O´Roark

Kdo jsem

Čtení miluji snad odjakživa, ale až poslední dobou jsem se stala na knihách závislá. Je to pro mě způsob, jak se zrelaxovat a na chvíli vypnout myšlenkové pochody. Takže na otázku: Co by sis s sebou vzala na pustý ostrov mám jednu hlavní věc a to: svou čtečku :-D Jsou samozřejmě i další věci, ale to už sem nepatří …

Zatímco dříve jsem četla spíše detektivky, miluju knihy od Roberta B. Parkera, nebo sci-fi tady jsem vždy sáhla po knize od Stephena Kinga či Wolfganga Hohlbeina, poslední dobou upřednostňuji romantické knihy, klidně i s dávkou erotiky. Baví mě to, odreaguje mě to a víc nežádám, snad ještě trochu toho humoru.
Čtu jednu knížku za druhou a bez své čtečky se prostě nikam nehnu … Mezi mé top autory patří určitě Linda Howard a Samantha Young, ale je tolik skvělých autorů, že vypisovat je snad ani nemá cenu, tak je zkrátka přidávám do oblíbených a hotovo. Kdysi jsem dostala knihu s dosti odpudivou obálkou (byl na ní polonahý skot vypadající jako Mel Gibson z filmu statečné srdce), dlouho jsem ji měla zastrčenou hluboko ve své knihovně, ale pak i na ní došlo a já se přiznávám, že mě neuvěřitelně bavila, a tak jsem se stala fanynkou historických romancí. Mám ráda a opakovaně se vracím ke knihám od Hanah Howell, Sabriny Jeffries, Suzanne Enoch, Lisy Kleypas, Julie Quinn a stále k nim přidávám další a další autorky. Tak to jsem já, alespoň co se mé čtenářské stránky týče.