Dellphi profil

☰ menu
Dellphi

žena · statistiky

Aktivní: včera v 12:16 (poprvé 03.10.2017)
Body:622
Palce za komentáře: 821 · 123 ostatním
Hodnocení v bazaru: 2/0

Odznaky 13 z 64

6x
4x
3x

Nové knihy v seznamech

Pan Masters
Pan Masters
T. L. Swan
Hráč v pokušení
Hráč v pokušení
Jennifer L. Armentrout
Ochránce v pokušení
Ochránce v pokušení
Jennifer L. Armentrout
Důvěra
Důvěra
Michaela Brnková

Kdo jsem

Čtení miluji snad odjakživa, ale až poslední dobou jsem se stala na knihách závislá. Je to pro mě způsob, jak se zrelaxovat a na chvíli vypnout myšlenkové pochody. Takže na otázku: Co by sis s sebou vzala na pustý ostrov mám jednu hlavní věc a to: svou čtečku :-D Jsou samozřejmě i další věci, ale to už sem nepatří …

Zatímco dříve jsem četla spíše detektivky, miluju knihy od Roberta B. Parkera, nebo sci-fi tady jsem vždy sáhla po knize od Stephena Kinga či Wolfganga Hohlbeina, poslední dobou upřednostňuji romantické knihy, klidně i s dávkou erotiky. Baví mě to, odreaguje mě to a víc nežádám, snad ještě trochu toho humoru.
Čtu jednu knížku za druhou a bez své čtečky se prostě nikam nehnu … Mezi mé top autory patří určitě Linda Howard a Samantha Young, ale je tolik skvělých autorů, že vypisovat je snad ani nemá cenu, tak je zkrátka přidávám do oblíbených a hotovo. Kdysi jsem dostala knihu s dosti odpudivou obálkou (byl na ní polonahý skot vypadající jako Mel Gibson z filmu statečné srdce), dlouho jsem ji měla zastrčenou hluboko ve své knihovně, ale pak i na ní došlo a já se přiznávám, že mě neuvěřitelně bavila, a tak jsem se stala fanynkou historických romancí. Mám ráda a opakovaně se vracím ke knihám od Hanah Howell, Sabriny Jeffries, Suzanne Enoch, Lisy Kleypas, Julie Quinn a stále k nim přidávám další a další autorky. Tak to jsem já, alespoň co se mé čtenářské stránky týče.