Kulti přehled

Kulti
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/398406/bmid_kulti-E8X-398406.jpeg 4 1410 1410

Když se chlapík, kterého odmalička zbožňuješ, stane tvým trenérem, zní to jako sen. Ale to probuzení… Netrvalo ani týden, aby Sal Casillasová o fotbalové hvězdě, která ji v dětství inspirovala natolik, že sama začala hrát profesionální fotbal, ztratila veškeré iluze. Kam se poděly její sny o tom, že si Reinera Kuliho jednou vezme? Její idol je teď tady, nastoupil do jejího týmu jako trenér. Je však zachmuřený, samotářský a neurvalý. Zkrátka úplně jiný, než si ho vysnila… Bude mít Sal odvahu vytáhnout ho z jeho ulity a probudit v něm znovu vášeň a energii, kterými před lety hýřil a které ji tolik okouzlovaly? Ustojí tlak médií, která se kolem Kultiho neustále točí a pod jejichž drobnohledem se teď ocitá i ona? Mariana Zapata patří mezi nejoblíbenější autorky romantickým příběhů současnosti. Čtenářky milují její vtip, originalitu a vypravěčský styl, kterým vás vtáhne do děje a vyplivne až na konci s neodbytným pocitem, že se hned teď potřebujete začíst do její další knihy.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Kulti, 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kulti. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (356)

Karolína18
01.10.2024 3 z 5

Ze začátku mi docela dlouho trvalo, než jsem se za četla, ale pak stránky ubíhaly ani nevím jak. Hlavní hrdiny jsem si oblíbila, jako ostatně vždy, i když u Kultiho mi to trvalo dýl. Kniha měla spád, zajímavý námět, ale chyběl mi nějaký šílený neočekávaný zvrat a roztržka mezi hlavními hrdiny. Tři hvězdy dávám proto, že si knihu už zřejmě nikdy znovu nepřečtu a zůstane mi z ní v hlavě jen mdlý dojem.

ikul
26.09.2024 2 z 5

Knihy obvykle dočítám do konce, ale tady jsem měla velký problém. Nezáživný děj, stále se opakující slova a pocity Sal jako kadí a ponožky velké holky mě vždycky otrávily. Erotická chvilka úplně na konci knihy byla celkem naturalistická, ale nic proti tomu. Aspoň to zajiskřilo, když celých 500 stran to ani neškytlo.


L.enka
20.09.2024 1 z 5

Bohuzel...Zapata je genialni talent na slow burn romance ALE tady to pro me byl totalne "kop do outu" (viz kniha zejo..). Erotiky jsem cetla hodne, ale tohle...asi to pokazily ty vylevy - "kadi" ...ne tohle fakt neslo.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Hospodyně, Noční host a další knižní novinky (25. týden)

18.06.2023


Knižní novinky (8. týden)

17.02.2019


Citáty z knihy (11)

,,Přestaň se trápit tím, co si myslí ostatní. Jediné, na čem záleží, je to, že ty o sobě víš pravdu.“


,,Taková už je pravá láska – slepá a bezpodmínečná.“


,,Život je plný rizika, ale kdo nic neriskuje, nic nezíská. Musíte si jít za tím, co chcete, aby vám na stará kolena nezbyla jen lítost.“


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Kulti v seznamech

v Právě čtených13x
v Přečtených1 814x
ve Čtenářské výzvě199x
v Doporučených159x
v Knihotéce545x
v Chystám se číst357x
v Chci si koupit97x
v dalších seznamech8x