Rytmus, já & Malychin

Mariana Zapata

přehled

Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Rozhodně ale není hloupá. Když jí brácha nabídne, aby jela s jeho kapelou na turné a prodávala jim merch, moc dlouho se nerozhoduje. Je zrovna bez práce, má za sebou dost nechutný rozchod, takže by byla hloupá, kdyby tuhle šanci zazdila. A to ona přece není! Dvě kapely, tři kontinenty, jedna koncertní šňůra. Devadesát dní ve společnosti tří milovaných magorů a osmi úplně cizích lidí. To přece dá! Kdyby jen Saša Malychin, zpěvák z té druhé kapely, neměl tak skvělé tetování… výjimečnou osobnost… nádherné tělo… a nebyl tak neskutečně vtipný…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , Fragment (CZ)
Originální název: Rhythm, Chord & Malykhin, 2015

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha se pohybuje mezi různými názory. Někteří čtenáři ji považují za zábavnou a oddechovou, jiní ji kritizují za nedostatek hloubky. Romantická linie je pomalu budována, což mnozí chválí. Humor však není pro každého, a některé pasáže mohou působit trapně. Postavy se chovají mladistvě, což může být pro některé čtenáře matoucí. Celkově je kniha hodnocena jako průměrná, ale má i své příznivce, kteří ji doporučují pro odlehčené čtení. Více v komentářích.

Komu by se kniha Rytmus, já & Malychin mohla líbit?

• Čtenáři hledající oddechové příběhy
  • Milovníci romantiky a humoru
  • Fanoušci hudebních témat
  • Mladší čtenáři a teenagery

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rytmus, já & Malychin. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Vilvit
27.03.2026

Knížka se četla dobře, nalákalo mě hudební téma. Neustálé špičkování mi připadalo, že by sedělo spíš mladším postavám, navíc jsme se o vedlejších postavách toho příliš nedozvěděli. Hlavní hrdinka byla svá, rozhodně netuctová, Saša mě také bavil, ale vzájemnému vztahu cosi chybělo.

všech 290 komentářů

Související novinky - Rytmus, já & Malychin (3)

10 nejprodávanějších eknih (květen)

11.06.2020

10 právě čtených knih podle uživatelů (květen)

15.05.2020

Knižní novinky (18. týden)

26.04.2020

Kniha Rytmus, já & Malychin v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených1 536x
v Mé knihovně554x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi