Rytmus, já & Malychin
přehled
Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Rozhodně ale není hloupá. Když jí brácha nabídne, aby jela s jeho kapelou na turné a prodávala jim merch, moc dlouho se nerozhoduje. Je zrovna bez práce, má za sebou dost nechutný rozchod, takže by byla hloupá, kdyby tuhle šanci zazdila. A to ona přece není! Dvě kapely, tři kontinenty, jedna koncertní šňůra. Devadesát dní ve společnosti tří milovaných magorů a osmi úplně cizích lidí. To přece dá! Kdyby jen Saša Malychin, zpěvák z té druhé kapely, neměl tak skvělé tetování… výjimečnou osobnost… nádherné tělo… a nebyl tak neskutečně vtipný…... celý text
Originální název: Rhythm, Chord & Malykhin, 2015
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha se pohybuje mezi různými názory. Někteří čtenáři ji považují za zábavnou a oddechovou, jiní ji kritizují za nedostatek hloubky. Romantická linie je pomalu budována, což mnozí chválí. Humor však není pro každého, a některé pasáže mohou působit trapně. Postavy se chovají mladistvě, což může být pro některé čtenáře matoucí. Celkově je kniha hodnocena jako průměrná, ale má i své příznivce, kteří ji doporučují pro odlehčené čtení. Více v komentářích.
Komu by se kniha Rytmus, já & Malychin mohla líbit?
- Čtenáři hledající oddechové příběhy
- Milovníci romantiky a humoru
- Fanoušci hudebních témat
- Mladší čtenáři a teenagery
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rytmus, já & Malychin. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 290 komentářůSouvisející novinky - Rytmus, já & Malychin (3)
10 nejprodávanějších eknih (květen)
11.06.2020
10 právě čtených knih podle uživatelů (květen)
15.05.2020
Knižní novinky (18. týden)
26.04.2020
Kniha Rytmus, já & Malychin v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 15x |
| v Přečtených | 1 536x |
| ve Čtenářské výzvě | 142x |
| v Doporučených | 106x |
| v Mé knihovně | 554x |
| v Chystám se číst | 320x |
| v Chci si koupit | 78x |
| v dalších seznamech | 13x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Mariana Zapata také napsal(a)
| 2019 | Kulti |
| 2021 | S láskou, Lukov |
| 2022 | Srdcem proti zdi |
| 2020 | Rytmus, já & Malychin |
| 2023 | Drahý Aarone |

89 %
70 %

Knížka se četla dobře, nalákalo mě hudební téma. Neustálé špičkování mi připadalo, že by sedělo spíš mladším postavám, navíc jsme se o vedlejších postavách toho příliš nedozvěděli. Hlavní hrdinka byla svá, rozhodně netuctová, Saša mě také bavil, ale vzájemnému vztahu cosi chybělo.