Tajemný sir Argus

Tajemný sir Argus https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/371300/bmid_tajemny-sir-argus-MOn-371300.jpg 4 74 14

Wherlocke série

< 4. díl >

Podivuhodný příběh krásné Lorelei, která zachraňuje přitažlivého mladého muže v Anglii na konci 18. století. Lorelei Sundunová se jednoho dne setká v zahradě svého otce s duchem přitažlivého mladého muže, jenž ji požádá o pomoc. Dívka nikdy neslyšela o zvláštních schopnostech členů rodiny Wherlocků a nemůže uvěřit svým očím, když se Argus před ní najednou rozplyne. Po rozhovoru s otcem, jenž nepochybuje o nadpozemských schopnostech lidí z rodu Wherlocků, se Lorelei rozhodne Arguse zachránit. O setkání s ním napíše jeho rodině, ale pak se za ním vydá sama. Nedokáže nečinně čekat, protože Argus Wherlocke měl tělo poznamenané známkami krutého bití. Jeho věznitel z něj chce násilím dostat rodové tajemství a zneužít je ve svůj prospěch. Argus ví, že krásná Lorelei je jeho jedinou nadějí na záchranu – a také největším pokušením, kterému kdy čelil.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Oldag
Originální název:

If He´s Dangerous , 2011


více info...

katkaq
katkaq
12.02.2022 3 z 5

Podle popisu Arguse z předchozích dílů jsem čekala něco trochu jiného. Lorelei byla zajímavá hlavní hrdinka, ale myslím, že si od autorky zasloužila trochu víc. Střední část knihy byla více méně zaplněná čekáním a rodinou jak Sundunů tak Wherlocků a hlavní pár se ke slovu zas tolik nedostal.

rampapa
rampapa
09.05.2021 5 z 5

Krásný příběh. Na knížku o Argusovi jsem se hodně těšila a i na celý jeho příběh. Lorelei jsem si hnedka oblíbila. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl o Olympii. Knížku doporučuji všem co mají rádi romantiku.


viola5163
viola5163
01.01.2021 5 z 5

Působivé svou neobvyklostí, pěkné prostředí a každá z postav má v příběhu svůj význam. Romantická linka vzrušující a realistická i když až na malé detaily co nejspíše autorka trochu přibarvila, ale to člověk obvykle přejde kvůli čtivosti. Kdo hledá dobrodružství, historii a romantiku tak je tato kniha pro něj jak stvořená.

DUNIKO
DUNIKO
09.10.2020 2 z 5

No nic moc.Zbytečně upovídané zdlouhavé.Paní autorka chvílemi zapomínala že je to příběh o Argusovi a Lorelei a ne o Argusovi a jeho rodině,Oympie chvílemi úplně Lorelei zastínila tak stejně jak ke konci vévoda Arguse. Nevím jestli si další příběh ze série přečtu.HH má rozhodně lepší.

munka
munka
10.08.2020 3 z 5

Začiatok má trochu sklamal. Potom to bolo také nemastné, neslané, ale koniec to zachránil. Aj tak len za 3*.

Zuzuli026
Zuzuli026
12.06.2018

Je super.Toto je moja naj autorka zahraničných historických románov.Proste vie písať.A ak ste ju ešte nečítali šup na ňu a uvidíte že nebute sklamaný.Neodtrhnete sa od jej kníh a budeme čakať kedy vydajú ďalšiu.Hrdinky sú odvážne a hrdinovia sexi chlapci.Humor,dobrodružstvo a super napísané milostné scény vás budú baviť.

maryzka
maryzka
16.04.2018 3 z 5

Sice to není příběh z Vysočina, ale na to, že mě knihy s duchařinou moc nelákají tak rozhodně docela se dá obstojně číst.

Enny4
Enny4
11.04.2018 4 z 5

Tato kniha z nové série mě moc nezaujala... všichni členové rodiny se zvláštními schopnostmi, duchařina atd. Za mě trošku zklamání, od autorky mám raději knížky z Vysočiny :)

wvanilka
wvanilka
03.04.2018 5 z 5

havrmoni, budou, ale znova vyjde první díl a pak snad i ty další. První díl se bude jmenovat Hříšný lord Julien... Nevím, proč to tak mají, ale je to děs.

havrmoni
havrmoni
02.04.2018 5 z 5

Zvláštností vydavadale je, vydávat knihy této autorky, na přeskáčku. Tady první díl a po dlouhý době čtvrtý. Pro mě jako pro čtenáře a fanynku Howell je to příšernost. No nic, příběh se mi líbil a už v prvním díle jsem si rodinku se zvláštními schopnostmi oblíbila. Teď budu doufat,že budou i ty prostřední díly.

wvanilka
wvanilka
02.04.2018 5 z 5

Tuto autorku mám moc ráda a kniha se mi líbila. Je to odpočinkové čtení, tak u toho moc nemusíte přemýšlet. Opravdu je škoda, že vydavatelství začalo sérii vydávat od 4. dílu, když by bylo zajímavější a logičtější začít "od začátku". Doufám, že vyjdou další knihy ze série. A příběh byl pěkný a jednoduchý. Autorka sice opustila Skotsko, ale jakmile se dáte do čtení, tak uvidíte, že svůj styl neopustila

modranka
modranka
29.03.2018 1 z 5

Myslím, že autorka vôbec nezvládla fantasy ani ducharčinu, o ktorú sa tu pokúšala. Prvé dve kapitoly boli skôr komédiou opísanou z nejakého akčného filmu. Príbeh absolútne nesedel z logického hľadiska a pri čítaní ma napadla kacírska myšlienka, či toto je smer súčasnej literatúry vytvoriť z čitateľov totálne bezduché tvory, ktoré vôbec nebude zaujímať, či má zmysel mať zdravý rozum. A nielenže nesedela logika ale totálne zlyhala psychológia a správanie literárnych postáv. Jednu hviezdičku dávam aspoň za snahu preložiť príbeh.
A teraz niečo k vydavateľovi: obálka je totálne nevkusná - vymeňte grafika! A keď už sa púšťate do nejakej série, pokračujte postupne a nie že vydáte 1. a potom 4. časť. Takáto vydavateľská činnosť popiera vašu profesionalitu.

konimka
konimka
15.03.2018 2 z 5

Tato kniha mě osobně moc nezaujala, už jsem četla od této spisovatelky daleko hezčí....

biki
biki
10.03.2018 4 z 5

Autorka zde opustila Vysočinu i své obvyklé historické období a uvedla na scénu další rozvětvené rody, obdařené zajímavými schopnostmi. Stavba příběhu sice zůstává podobná, ale pořád je to velmi příjemné odpočinkové počtení pro stále ještě dlouhé večery.
Je jen škoda, že vydavatelství nezačalo vydávat sérii od prvního příběhu, ale zřejmě (stejně jako u "vysočiny") na přeskáčku.