Odhalená

Odhalená https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/368886/bmid_odhalena-9GQ-368886.jpg 4 218 44

Jedna noc série

< 3. díl

Sexy, emocionální, fascinující a tajemné. V posledním dílu trilogie Jedna noc doznává milostný vztah Livy a Millera ohromujícího vyvrcholení. Livy nikdy nepoznala takovou touhu. Krásný Miller Hart ji svádí a uctívá ji těmi nejhříšnějšími způsoby. Dokáže číst její nejniternější myšlenky, které ji stále více stahují do jeho nebezpečného světa. Miller udělá cokoli, aby Livy zajistil bezpečí, i když kvůli tomu musí riskovat svůj vlastní život. Ale jeho temná minulost není tím jediným, co ohrožuje jejich společnou budoucnost. I její rodinné tajemství vychyluje jejich milenecký život z rovnováhy. Livy nad svým životem ztrácí kontrolu a poznává utrpení všudypřítomné lásky i smrtící posedlosti, která by je mohla oba zničit.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Unveiled , 2015


více info...

Přidat komentář

Eliska107107
13.04.2024 2 z 5

Každá kniha v sérii se tak dvě třetiny motá pořád dokola, nic zajímavého se neděje. Na konci začne lehké drama a tak láká na další díl. Kdyby se tři knihy vcucly do jedné, mělo by to lepší efekt. Livy byla často dost na facku, nebavila mě. Erotika byla, takže ok.:-). Trochu podobné sérii Tento muž. Asi už se do sérií od této autorky pouštět nebudu.

Terezzie
21.01.2024 4 z 5

Autorka opět nezklamala. Líbila se mi celá série knih . Bylo to takové fajn oddechové čtení s nějakou tou zápletkou. Postavy opět skvěle popsány. Livy mi byla velmi sympatická. U Milera se mi líbilo , jak dlouho nedával najevo všechny své skutečně city i když během čtení víte, že Livy miluje od samého začátku ale to jak se k tomu sám musel dokopat to mě bavilo . Líbilo se mi , jak byl ochranitelský a ve finále mi ho bylo hrozně líto, taková zničená duše ale Livy ho z toho dostala a o tom ten příběh je. Možná bych ocenila kdyby k jeho minulosti tam bylo napsáno více kapitol fakt mě bavil . Takového chlapa si vysní každá ženská. Série se mi líbila a mohu jen doporučit .


Misshell1
17.06.2023 3 z 5

Vzhledem k tomu, že poslední díl měl nejvyšší hodnocení, tak jsem se na něj těšila. Prvních 1/4 knihy jsem přečetla ani nevím jak a zdálo se to fajn, ale pak to bylo pořád dokola...něco se stalo, usmíření sexem. Když jsem byla v polovině knihy, tak jsem řekla, že ji dám šanci - 2dny a dočetla jsem ji. Posledních 200 stran bylo čtivých, i epilog byl zajímavý, ale dle mého se autorka zbytečně moc v některých částech rozepisovala. Chtěla jsem ještě přidat jednu hvězdičku, protože se mi líbila babča, zápletka a ponožky, ale prostě Livy byla taková bezmocná, pitomá a slaboch po celou knihu, tak jsem prostě nemohla.

petulik330
03.03.2023 1 z 5

Sice dočteno, ale s donucením a jen proto že nemám ráda když nevím konec série. Čekala jsem na konec kdy vše vyvrcholí a nějak zakončí ale toto mě zklamalo. V celé knize nebylo nic nového co by nebylo c předchozích dvou dílech.
Celá kniha byla jen o tom že se omlouvali, měli spolu sex a hádky.
Znám mnohem lepší série z podsvětí než ke tato.
Žádná ze tří knih ve mě nenachala hlubší dojem a za pár dní zapomenu že jsem ji četla.
Postavy i děj byly takové ploché, bez fantazie a vůbec se nerozvíjeli. Zakrneli na místně a nic víc se nedělo. Pro mě veliké zklamání.

Evkaha
28.12.2022 3 z 5

Možná by místo tří dílů stačil jeden, dočetla jsem všechny, jako oddychovka ujde. Nápad i příběh to mělo, ale celkem mě štvalo to nedokončení něčeho a místo toho na to zase vlítli. Ale co mě opravdu rozčilovalo nejvíc bylo jak se v co druhé větě pořád dokola omlouvali za každou kravinu...

Radka1727
26.09.2022 3 z 5

Po přečtení trilogie This man docela zklamání. Možná stačil jeden díl ve svižnějším tempu. Tady se to celé šíleně táhlo, epilog přeslazený bez zajímavého konce ............

suzanne1997
25.05.2022 5 z 5

Za mě skvělá kniha s pomalejším rozjezdem, velice komplikovanými charaktery, skvěle vykreslenými emocemi a nečekanými zvraty. Tento komentář píšu až po dočtení poslední stránky. A že to opravdu byla jízda. Oba hlavní hrdinové si mě už v prvních minutách čtení doslova získali a od příběhu nešel odtrhnout zrak. Ať se snažím, jak se snažím, nic co by mi vadilo si vybavit nedokážu, možná proto a taky kvůli napětí mezi jednotlivými díly, kdy mít po ruce další je nezbytnost, hodnotím nejlépe, jak mohu.

A když už nic jiného, tak ty ponožky si to stoprocentní hodnocení stoprocentně zaslouží. :D

kacenka6144
14.03.2022 4 z 5

Tenhle díl asi opravdu z celé série nejlepší. Je pravda, že celá tahle série na 3 díly byla poměrně zbytečná. Stačila jedna napínavá knížka, která by měla trochu spád. Ale mega to vylepšil nezvykle dlouhý epilog.

Ralemo
01.02.2022 3 z 5

(SPOILER) Celá tato série knih byla jak to říct, zajímavá? Začátek klasický, samá zápletka, drama, sex, spousta sexu. Trilogie Tento muž za mě byla určitě lepší. Myslím, že knihy byly někdy zbytečně moc dlouhé, vadilo mi jmého Miller, připadalo mi to spíše jako příjmení. Ke konci už jsem sexuální scény četla tak napůl, vesměs to bylo pořád to stejné. Skvělá byla babička Josephine, ta mě hodně v knize bavila. George a Gregory, zajímavá volba jmen vedlejších hrdinů, ze začátku se mi docela tyto jména pletla, měla jsem problém se v tom orientovat, nakonec jsem si zvykla. Každopádně knihy si určitě nezaslouží plný počet hvězd. Nakonec jak bývá u takových knih- šťastný konec se vším všudy.

Kristy.Seb
29.10.2021 3 z 5

Musím říct, že už mi to "uctívání" lezlo krkem. Zbytečné popsaných 460 stránek, rozhodně se příběh vešel na min stránek. Posledních 50 stránek se dej konečně někam hnul.

Aktenanka
08.02.2021 2 z 5

Z celé série jsem byla zklamaná. Vlastně jsem to začala číst hlavně proto, že poslední díl měl tak vysoké hodnocení. Říkala jsem si, že proto to nebude tak špatné... ale on ten díl měl takové hodnocení jen kvůli tomu (můj osobní názor), že první dva díly byly tak špatné, že když se v tom posledním konečně něco začalo dít, tak z toho všichni čtenáři byli hotoví.
Celkově to bylo zdlouhavé a zbytečně natažené. Autorka neumí dávkovat napětí a postavit knižku pouze na erotických scénách prostě nestačí. Aspoň mě ne.

keiko33
25.07.2020 4 z 5

Tato cast bola najlepsia asi preto, ze sa v nej vsetko vyjasnilo a bolo to napinave. Celkovo pribeh Millera a Livi hodnotim dost dobre, ale bol zbytocne zdlhavy. Vmestil by sa do max dvoch knih, stacilo by obmedzit tie zbytocne zdhave sexualne sceny, ktore som viacmenej preskakovala. Toho ochutnavania a uctievania som uz mala plne zuby. Len to kazilo dobry dojem. Velke plus bol Epilog. Ten sa fakt vydaril asi aj preto, ze neobsahoval ziadnu postelovu scenu.

Pingu
23.07.2020 5 z 5

Tento díl byl z celé trilogie nejlepší.

knihomolka_eli
25.06.2020 4 z 5

Prve dva diely ma dost nudili, skratila by som ich do 1 casti. Boli zbytocne natiahnute. Tretiu cast som citala viac menej len zo zvedavosti. Na zaciatku ma strasne nudila a mala som ju chut zabuchnut. No potom dej zacal gradovat. Vsetko so vsetkym sa zacalo prepletat a rozmotavat. Ako dopadli osudy Olivie, Millera, Gracie a Wiliama ma uplne dostalo. Necakala by som taketo zvraty. Kniha ma bavila a teda hlavne poslednych 150 stran som hltala jednu za druhou. Odporucam, hoci do prvych knih som sa musela vyslovene nutit

Myška43
31.05.2020 4 z 5

No tak se nám to konečně vše uzavřelo. Tento díl byl fajn, akorát pro mě opět zbytečně zdlouhavý. Kdyby autorka jednu knihu zrušila a příběh měl dva díly, myslím, že by to bylo dokonalé.

Lenjulka
04.05.2020

Celá série se mi líbila, zajimavy děj a občas celkem překvapující

Pajina324
25.02.2020 4 z 5

Celá série se mi líbila

niced
03.02.2020 4 z 5

Celou sérii hodnotím pozitivně, přečetla jsem jí jedním dechem a možná se k ní někdy ráda vrátím. Nicméně autorka mi k srdci nepřirostla, a další knihy od ní si pořizovat neplánuji. Stejně jako u série This Man, jsou celkem zajímavé postavy s dobrým příběhem, minulostí, ale obě série autorka kazí přemírou sexu a celkově natahováním děje. I když je to ve výsledku dobrý příběh, tak některé stránky jsou úplně o ničem, nedozvíte se nic nového a pokud je přeskočíte vlastně se nic neděje. Takže top série to určitě není, přesto je to příjemné čtení.

Toledo
15.10.2019 3 z 5

Me prisel posledni dil srovnatelny s druhym dilem. Za me by to klidne mohla byt jedna kniha, cekala jsem ze se toho stane vice. 250 stranek porad to same a na poslednich 50 vse dulezite co mohlo byt receno uz drive a mozna trochu vice rozvedene. Takhle to bylo bum, tady to mate a nazdar, stastna rodina. Musim rict, ze celkove me tato serie moc neoslovila, docetla jsem jen abych vedela jak to dopadne.

jitka7
13.10.2019 3 z 5

Na této knize nebo na celé sérii je nejlepší babča. A na konci je nejlepší pidi Hart. Jinak zbytek knihy... to bylo jako na Divokém Západě. Strašně přitažené za vlasy. O erotických scénách ani nemluvím, to bylo vážně nudné. Ani jiskřičku to ve mě neprobudilo, prolistovávala jsem je na konec.