Grey přehled

Grey
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/260317/bmid_grey-IVm-260317.jpg 3 1734 1734

Život Christiana Greye je čistý, disciplinovaný, plně pod kontrolou, plný bohatství a… naprosto prázdný. Až do dne, kdy do jeho života vstoupí Anastasia Steele. Snaží se na ni zapomenout, vytěsnit ji, ale místo toho ho strhne bouře emocí, kterou nedokáže pochopit a které nedokáže odolat. Dá mu Ana zapomenout na hrůzy dětství, které Christiana pronásledují každou noc? Nebo ho jeho temné sexuální touhy a snaha kontrolovat vše včetně téhle dívky donutí zničit křehkou naději, kterou mu Ana nabízí?... celý text

Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Grey: Fifty Shades of Grey as Told by Christian , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Grey. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (348)

Sixtinka144
18.06.2024 1 z 5

Knihu jsem dostala jako dárek k nákupu, toto opravdu není můj žánr, ale když už jsem ji doma měla, řekla jsem si proč vlastně ne. Kniha mi přijde opravdu zvláštně napsaná, jsem zvyklá na propracované fantasy, ale čtu i thrillery, a obojí je mnohem lepší než toto. Postavy mi také přijdou nedobře naspané, ploché, nezajímavé. Vím, že jsem hodně zaujatá tím, že tento žánr normálně nečtu, ale až takhle špatné jsem to teda nečekala. Jsem ráda, že už alespoň vím, čemu se mám obloukem vyhýbat. Za mě opravdu nedoporučuji.

Agnes666
11.06.2024 4 z 5

Christianova verze mi přijde o dost zajímavější než ty z pohledu Any, ve které mě dost překážely věčné zmínky o vnitřní bohyni… Škoda jen, že z jeho minulosti není v knize víc informací, jeho psychologie je dost zajímavá a v podání autorky i čtivá.


Littlemonday
05.06.2024 2 z 5

50 odstínů netřeba nikomu představovat, tato erotická série utrhla rodidla nejedné z nás, pan Grey a jeho temná stránka. A spousta peněz.

Trilogii jsem četla hodně let zpátky, pamatuju si, že to byly hrozné bichle, styděla jsem se to otevřít v metru, protože jsem chodila na střední a v tu dobu naprosto všichni věděli, o čem si čtu.

K dílu z pohledu Greye jsem se dostala až teď a naštěstí moje očekávání nebylo vysoké.

Čekalo mě přes 550 stran, které byly až na pár momentů úplně stejné jako první díl trilogie. Popis stejného sexu, tuny stejných e-mailů, kopie všech situací. Jako možná se ptáte, co jsem čekala, když jsou to dva lidi, kteří zažili stejné věci. No, já doufala, že bude shrnutá celá trilogie a dostanu maximum Greye. Any bylo už dost. Ale kdeže - je jí plný i Grey. Jejích pocitů, nálad a fňukání. A on sám je v tomto doplňkovém díle taky strašná hekna. “Co je to za pocit, to vůbec neznám… jako bych se bál, že o ni přijdu. Malinko utrpení, nebudu lhát. Asi to raději nečtěte.

Hvězdu dávám za styl, ten je pořád fajn a dobře se kniha čte. A jednu pro Christiana, protože i když autorka mě chtěla unudit, stále chci svého Greye.

2/5

Budu moc ráda, když mě pro další recenze budete sledovat na IG: little.monday a FB: LittleMonday - Rádi čteme

všechny komentáře

Související novinky (1)

50 nejčtenějších knih minulého roku (2016)

17.01.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Ocenění knihy (1)

2016 - Český bestseller (Překladová beletrie pro dospělé)


Zfilmováno

Grey (2002)


Kniha Grey v seznamech

v Právě čtených91x
v Přečtených3 044x
ve Čtenářské výzvě608x
v Doporučených82x
v Knihotéce816x
v Chystám se číst410x
v Chci si koupit100x
v dalších seznamech6x