Grey přehled

Grey https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/260317/bmid_grey-IVm-260317.jpg 3 1718 1718

Život Christiana Greye je čistý, disciplinovaný, plně pod kontrolou, plný bohatství a… naprosto prázdný. Až do dne, kdy do jeho života vstoupí Anastasia Steele. Snaží se na ni zapomenout, vytěsnit ji, ale místo toho ho strhne bouře emocí, kterou nedokáže pochopit a které nedokáže odolat. Dá mu Ana zapomenout na hrůzy dětství, které Christiana pronásledují každou noc? Nebo ho jeho temné sexuální touhy a snaha kontrolovat vše včetně téhle dívky donutí zničit křehkou naději, kterou mu Ana nabízí?... celý text

Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Grey: Fifty Shades of Grey as Told by Christian , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Grey. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (345)

dencazrnu
03.04.2024 5 z 5

Knihu 50 odstínů šedi není třeba nikterak představovat. Myslím, že všichni, víme, o co se jedná. Kniha Grey nám přináší pohled Christiana a máme tak možnost prožít celý příběh znovu avšak tentokrát maličko jinak.

Když jsem si přečetla hodnocení na databázi knih, nepřestávala jsem se místy divit. Čtenáři si stěžují, že autorka více méně přepsala původní příběh a něco málo doplnila. Já si tak říkám a co jako čekali? Je jasné, že tady není příliš velký prostor pro to, aby vznikl úplně nový příběh. Přeci nečekali, že to bude úplně nový příběh....?

Já jsem s knihou byla maximálně spokojená. Dostala jsem přesně to, co jsem čekala. Celý příběh jsem přečetla jedním dechem a moc se mi líbily pasáže, kdy jsme se dostali do dětství Christiana a některé věci tak dostávají větší smysl. Čtenář má šanci pochopit, proč je Christian tak tajemný, ale na druhou stranu bylo vtipné sledovat, že i on má nějaké city, se kterými si zatím neví úplně rady. Na další dva díly se opravdu těším a jsem zvědavá, co dalšího se ještě dozvíme.

m2056
02.02.2024 2 z 5

Kniha je jak to viděl muž z jeho pohledu bohužel kdo zná první díl tak bude zklamán protože už člověk zná jak bude příběh probíhat chce to vymyslet paní spisovatelko něco nového tohle je jak vyprané prádlo dávat znovu do pračky.


Nelasp
03.09.2023 3 z 5

Četla jsem původní trilogii, tak jsem byla zvědavá i na to, jak celou věc a všechny události viděl sám Ch.T. Grey... Neboli chodící červená vlajka, Jak by řekla generace z :)

všechny komentáře

Související novinky (1)

50 nejčtenějších knih minulého roku (2016)

17.01.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Ocenění knihy (1)

2016 - Český bestseller (Překladová beletrie pro dospělé)


Kniha Grey v seznamech

v Právě čtených88x
v Přečtených3 024x
ve Čtenářské výzvě606x
v Doporučených81x
v Knihotéce813x
v Chystám se číst411x
v Chci si koupit100x
v dalších seznamech14x