Tejezka Tejezka komentáře u knih

☰ menu

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Neuvěřitelně napínavý příběh, který jsem přečetla za jedno odpoledne.

21.06.2018 4 z 5


Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Opět skvělý, silný příběh od mé oblíbené spisovatelky. Sice si myslím, že, knížku Bez naděje už ničím nepřekoná. To je prostě TOP č.1.
Je neskutečné, jak jsou její příběhy čtivé. Pokaždé mám problémy odtrhnout se od čtení. Prostě to nejde. Doporučuji.

01.11.2017 5 z 5


Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Krásná knížka se silným rodinným příběhem, je až neuvěřitelný, jak moc můžou být sestry - trojčata propojené. Já jsem vždy toužila po sestře - dvojčeti, teď, po přečtení ještě mnohem víc. Trojčata jsem si hned oblíbila, mou oblíbenkyní byla Lin, její rodina byla skvělá a manžela jsem jí tiše záviděla. Gemmu jsem si též velmi oblíbila, moc jsem doufala, že se rozhodne, tak jak se rozhodla.. A Cat? Ta byla skvělá, jen mě mrzelo, že se jí štěstí vyhýbalo tolik obloukem. Bude se mi po rodině Kettlových stýskat.
Škoda jen těch chyb v knížce, těch je opravdu škoda, proto strhávám jednu hvězdičku..

08.01.2017 4 z 5


Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Na tuto knížku jsem byla velmi zvědavá. Většinou se mi nelíbí knížky od českých autorů, ale toto je výjimka. Příběh se mi velmi líbil, všechny jsem se velmi oblíbila, až tedy na Roberta - ten mi lezl na nervy, úchyl jeden! :-D Tuto knížku jsem přečetla za jeden den a byla jsem docela smutná, že už skončila. Klidně bych četla dál, jak to jde mezi Rebekou a Martinem, Lindou a Nikolou...a hlavně mezi Patrikem a Květíkem! :-D

04.01.2017 5 z 5


Jeden plus jedna Jeden plus jedna Jojo Moyes

Pro mě tato knížka byla malým zklamáním..V létě jsem jí s nadšením začala číst a po pár kapitolách jsem ji musela zavřít a odložit. Nyní jsem se k ní po více jak půl roce vrátila. Kniha se mi začala líbit a začala mě bavit až více jak za polovinou. Kdyby kniha byla celá jak od půlky tak by to za mě bylo super. Moc jsem fandila Jess a Edovi, škoda jen, že ten příběh nepokračoval dál, když mě konečně začal velmi bavit...

03.01.2017 4 z 5


Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Nádherné pokračování...Ikdyž 1. díl byl TOP, který se už ničemu nevyrovná, tak Život po tobě se mi velmi líbil... Sam mě okouzlil hned jako Louisu, Lily mi chvílemi také lezla na nervy svým chováním, ale i mě velmi přirostla k srdci..

01.01.2017 5 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Nádherná knížka s krásným, silným příběhem. Colleen je skvělá, opět ukázala jak skvěle umí psát. Každá její knížka je po přečtení moje srdeční záležitost, kéž by vydávala své knihy častěji!!

20.06.2016 5 z 5


Pátá cesta k pádu Pátá cesta k pádu K. A. Tucker

Super, čtivé, oddechové, zamilované, vtipné pokračování..Reese a Ben jsou prostě úžasní, musela jsem se smát jejich vtipným hláškám, tak moc jsem jim fandila..Velmi se mi líbilo zpestření u Benové maminky v ovocném sadu, muselo tam být opravdu nádherně..Doporučuji!! ;)

27.01.2016 5 z 5


Čtyři vteřiny rozhodnou Čtyři vteřiny rozhodnou K. A. Tucker

Skvělé pokračování, které člověka strhne do děje raz dva....Charlie i Caina jsem si ihned zamilovala a všechny radosti, smutky, trápení jsem prožívala s něma...Super, doporučuji. Už se nemůžu dočkat dalšího pokračování!

12.01.2016 5 z 5


Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Tak tohle byla nejlepší kniha od této autorky...Byla jsem hrozně nadšená z předchozích knih, ale tato byla zatím nejlepší. Krásně propracovaný příběh, z krásného prostředí s milými postavami. Už se těším na další knihu od autorky. Doporučuji

03.12.2015 5 z 5


Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Ó můj bože, tak tohle byla paráda! Tak silný, čtivý, napínavý, zamilovaný, smutný, příběh jako byl tento jsem dlouho nečetla. První část jsem přečetla jedním dechem, bylo to neuvěřitelný, co si lidé v 1. světové válce museli prožít, to si ani člověk nedokáže představit. Sopfii jsem si oblíbila hned na začátku, věděla jsem, že v ní je něco jedinečného. Ve 2. části jsem si Liv, Mo i Paula ihned zamilovala a oblíbila. A 3. část byla pro mě jedno velké WAU. Nešlo přestat číst a hlavně jsem do poslední chvíle neměla ani zdání, jak tento příběh dopadne. Byla jsem neuvěřitelně překvapená.
Nejde to vyjádřit jinak, ale Jojo je BOHYNĚ...

25.11.2015 5 z 5


Příliš mnoho Kateřin Příliš mnoho Kateřin John Green

Nějak nevím, co si o té knížce myslet. Chvíli mě hrozně bavila, smála jsem se, ale potom mě knížka zase nudila...Kdybych matematice rozuměla víc, tak knížku ocením asi více. Oceňuji i to, že tentokrát nebyla dívka protivná a nesympatická jak v předchozích knížkách od Greena..

22.11.2015 3 z 5


Lola a kluk od vedle Lola a kluk od vedle Stephanie Perkins

Taková oddychová knížka, která mě neurazila, ale ani nijak nenadchla. K Lole jsem si nenašla cestu, Max mně byl nesympatický,jediný Cricket mně celkem nadchl. Moc se mi tam líbili Loliny taťkové..

12.11.2015 3 z 5


S láskou Rosie S láskou Rosie Cecelia Ahern

Hezký příběh, ale možná až zbytečně zdlouhavý, některé pasáže byly celkem nezáživné. Ale originální způsob psaní, který se mi líbil. Láska si k sobě najde cestu i po několika letech a hlavně po tolika překážkách, krásné!

09.11.2015 4 z 5


Jedna malá lež Jedna malá lež K. A. Tucker

Úžasná knížka, která se mi líbila snad i víc než 1. díl. Byla vtipná, smutná a depresivní zároveň. Rozesmála mě i rozbrečela. Líbila se mi změna, kterou Livie prošla a Ashtona jsem si oblíbila hned od začátku.. Nemůžu se dočkat až budu mít v ruce další pokračování!!

29.10.2015 5 z 5


Deset malých nadechnutí Deset malých nadechnutí K. A. Tucker

Krásná knížka s velmi silným příběhem. Pohltila mě hned od začátku až dokonce, a slzičky taky ukáply. Kacey, Storm i Trent jsem si oblíbila v samým začátku a ostatní postavy mi byli také moc sympatický. Nádherný příběh o lásce a odpuštění !!!

25.10.2015 5 z 5


První První Kiera Cass

Čekala jsem, že se mi kniha bude líbit, ale že až takhle, tak to ne...Skvělý, silný a dojemný příběh, který mě od začátku až do konce mile nebo nemile překvapoval. Nadšená jsem od té doby co jsem knihu držela v ruce a prohlížela jsem si tu božskou obálku.

11.10.2015 5 z 5


Na co Alice zapomněla Na co Alice zapomněla Liane Moriarty

Mně se knížka líbila moc už od začátku, chvílemi mi Alice lezla na nervy, ale postupem času jsem si jí oblíbila a moc jsem si přála, aby knížka dopadla tak, jak dopadla.. Za mě super ! Doporučuji

06.10.2015 5 z 5


Divočina Divočina Cheryl Strayed

Krásná, čtivá knížka, co mě uchvátila hned od začátku. Cheryl mně byla moc sympatická a celou knížku jsem jí obdivovala. Klobouk dolů před takovou náročnou výpravou.

07.09.2015 4 z 5


Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Nádherná knížka se skvěle promyšleným příběhem. Líbí se mi že Jojo nepíše všechny knihy na stejné "brdo", každý knížka od ní je úžasná a úplně jiná.

22.07.2015 5 z 5