Pátá cesta k pádu přehled

K. A. Tucker

Hubatá Reese MacKayová, holka s fialovými vlasy, je mistr světa ve špatném rozhodování. Když ztroskotá její krátké, nevydařené manželství, rozhodne se všechno změnit. Přestěhuje se do Miami – a docela se jí daří, dokud se nedopustí příšerného úletu se sexy blond vyhazovačem jménem Ben. Naštěstí to vypadá, že s návratem do Miami bude moci na ten průšvih zapomenout… jenže naděje umírá ve chvíli, kdy Ben, teď už dostudovaný právník, nastoupí do nové práce a hned první den se ocitne tváří v tvář kolegyni Reese, nevlastní dceři svého šéfa. Kdyby měl Ben trochu rozumu, vyhnul by se jí obloukem – jenže Ben se problémům nevyhýbá, zvlášť když jsou tak sexy…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , Baronet
Originální název: Five Ways to Fall, 2014

Co říkají o knize uživatelé?

Čtenáři vyjadřují nadšení z této série, která je považována za zábavnou a poutavou. Mnozí si oblíbili postavy, zejména Bena a Reece, a chválí jejich vzájemnou chemii. Příběh je vnímán jako optimistický a vtipný, což přispívá k jeho atraktivitě. Závěr série však mnohé mrzí, protože si přejí více knih od autorky. Více v komentářích.

Komu by se kniha Pátá cesta k pádu mohla líbit?

• Fanoušci romantických a vtipných příběhů
  • Čtenáři hledající oddechovou literaturu
  • Milovníci silných postav a jejich dynamiky
  • Ti, kdo ocení poutavé dialogy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pátá cesta k pádu. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

havrmoni
13.11.2025

Tohle se mi líbilo nejvíc. A první díl hned potom. Jelikož tu předchozí postavy byly jen minimálně a ani ne všechny a to jen na pár stránkách, dá se tohle číst samostatně.

všech 72 komentářů

Související novinky - Pátá cesta k pádu (0)

Kniha Pátá cesta k pádu v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně352x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

K. A. Tucker také napsal(a)

K. A. Tucker
kanadská, 1978