Na co Alice zapomněla
kniha od: Liane Moriarty
KoupitKoupit eknihu
Když se Alice probere na zemi v posilovně, má na hlavě pořádnou bouli a myslí si, že je jí dvacet devět a čeká první dítě se svým superúžasným manželem Nickem. Jenomže pak se dozví, že se jí z paměti právě vymazalo deset let života a že je ve skutečnosti devětatřicetiletá neurotička, která nejraději tráví svůj volný čas v posilovně nebo na poradách školního výboru se ženami, jež kdysi nesnášela. Jak se to stalo, že se její život tak radikálně změnil? Proč ji její manžel nenávidí? Co tak hrozného provedla, že s ní její milovaná sestra skoro nemluví? A do toho si není schopná vůbec vzpomenout na svoje tři děti – ne, Alice se najednou vidí jinýma očima a ta nová žena, o které jí vyprávějí, se jí vůbec nezamlouvá. Najde způsob, aby se znovu stala tím člověkem, kterým bývala?...celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/229901/big_na-co-alice-zapomnela-jZo-229901.jpg 4.21675Literatura světová, Romány, Pro ženy
Vydáno: 2015, Ikar (ČR)
What Alice Forgot, 2010
Komentáře (443)
Kniha Na co Alice zapomněla

Jak moc se může změnit člověk za deset let? Až tak, že nepoznává sám sebe...zajímavý námět i osudy různých postav románu, který určitě stojí za přečtení.

Další skvělá kniha od Moriarty, nikdy nezklame. Příjemné čtení, doporučuji. Jsem si jistá, že nejsem sama, kdo se u toho i dost zamýšlel.

Knihy od tejto autorky sa mi páčia. Neohúria síce, ale sú zaujímavé a čítajú sa veľmi dobre. Nebolo to inak ani pri tomto príbehu.

Skvělá knížka! Skvělá spisovatelka! Zajimavé, napínavé a skvěle propojený příběh celé rodiny. :)

Taková pěkná oddychovka. Všechno dobře dopadlo, ale největší radost mi udělala Elizabeth. Budu se těšit na další příběh.

Příjemná oddechovka. Zajímavý námět, skvěle vykreslené postavy. Kniha nutí k zamyšlení. Jaké to bylo před deseti lety, co by člověk chtěl zažít znovu a co by raději vymazal z paměti. Zajímavé bylo také sledovat osud Aliciny sestry Elizabeth , v dnešní době bohužel stále častější problém mladých žen. Doporučuji přečíst.

(+ SPOILER) Už jsem se bála, že neskončí s Nickem.. uff :)
pěkná oddychovka, doporučuji.
Štítky
ztráta paměti, amnézie manželství
Autor a jeho další knihy
2023 | ![]() |
2014 | ![]() |