Ceeca Ceeca komentáře u knih

☰ menu

Teorie vraždy Teorie vraždy Andrew Mayne

kniha byla opět zajímavá, doporučuji všem

14.01.2020 5 z 5


Ukradené životy Ukradené životy Patricia Gibney

Autorka opět nezklamala, za mě kniha výborná, četla se sama. Jsem nadšená, těším se na další knihy.

07.01.2020 5 z 5


Prokurátor Prokurátor Paulina Świst

Kniha celkem bavila, ale tohoto druhu znám i lepší. Nicméně doporučuji

05.11.2019


Ledový strach Ledový strach Mads Peder Nordbo

Vše na jedničku, zápletka, příběh rozuzlení. První kniha autora mě tak nenadchla, ale Ledový strach všem vřele doporučuji, četla jsem ji "jedním dechem".

05.11.2019


Outsider Outsider Stephen King

King přečten. Já nevím co říct, píše tak zdlouhavě vždycky. Příběh a ta myšlenka je príma, to se mi vždy líbil zezcátku, ale pak zdlouhavé vypisování, které mi občas trvá než se tím prokoušu????Nevím co říct. King má být mistr hororu, já pořád čekám kdy se budu bát!

17.09.2019 2 z 5


Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

Tajemství sídla dočteno, bylo to fajn počtení. Místama mi to přišlo přehnané, nedomyšleným a uspěchané.
Ale kniha se četla hezky. Už zřejmě nebudu mít potřebu si ji přečíst znova. Příběh hezky propracovaný s velkým potenciálem.

02.09.2019


Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Mona Kasten dočtena, musím říct knihou jsem nadšená, po dlouhé době romantika co mě opravdu bavila????Měla děj, příběh se krásně četl, trošku drama i bylo a rozuzlení samozřejmě ve prospěch hlavní hrdinky☺️Nelituji koupě a i si ji někdy znovu přečtu, když budu milt chuť na romantiku pro mladé ☺️A

27.08.2019 5 z 5


Temný experiment Temný experiment Gwenda Bond

Knihu jsem si kupovala díky recenzím a ohlasu na seriál. Se seriálem to nemá nic společeného, což je plus. KAždopádně anotace vyzdvihovala knihu k výšinám. Pro mě pěkná povídka, která neměla konec, vůbec nevím jak to s hlavníma hrdinama dopadlo. Kniha byla čtivá.

21.08.2019


Těžká noc Těžká noc Lenka Lanczová

Jak jinak , klasická Lanczová, bezchybné romantické čtení.

21.08.2019


Zlámané kosti Zlámané kosti Angela Marsons

Musím napsat, že poslední dva díly této autorky mě zklamaly. Kniha má zpočátku zajímavý příběh, který trvá celou knihu a na posledních 10stránkách je rozuzlení všech "zápletek". Uspěchaný konec.

21.08.2019


Tajemství hřbitova Crossbones Tajemství hřbitova Crossbones Kate Rhodes

musím napsat: kniha byla tak nekomplikovaně jednoduše napsaná. Přesto čtivá, měla spád, bavila a měla překvapivej konec.

21.06.2019 3 z 5


Splněné sny Splněné sny Jude Gilliam White

Musím říct, že Jude Deveraux je moje srdcovka, ovšem toto byla knížka z těch jejích všech, pro mě nejslabší :/ strašně mě zklamala, čekala jsem něco lepšího. Strašně jsem se těšila. Námět celkem fajn, ovšem začátek strašně roztahaný a konec urychlený.

17.06.2019


Řbitov zviřátek Řbitov zviřátek Stephen King

Knihu, jsem si koupila pro báječné recenze. Je to moje prvotina od Kinga. Za mě teda trošku zklamání, příběh hezký, plynul, ale čekala jsem více hororové prvky.

03.06.2019 3 z 5


Kaštánek Kaštánek Søren Sveistrup

Kniha mě bavila, zajímavej příběh, ale konec protažený až zbytečně, ale závěr překvapil.

30.05.2019 4 z 5


Mrchožrout Mrchožrout Jack Heath

Po dlouhé době kniha, která s mi líbila, příběh bavil, hlavní hrdina mě zaujal :D kanibal s policií dobrý námět. Kniha čtivá, příběh hezky plyne, závěr překvapivej

16.05.2019 5 z 5


Trajekt Trajekt Mats Strandberg

Jsem z této knihy na rozpacích. Dočetla jsem ji, ale... příliš mnoho jmen, které se často mění. Do půlky knihy mi trvalo než jsem se jakž takž zorientovala. Vůbec jsem zpočátku nechapala o co jde, dokud “Adam”nekousnul náhodného vybraného člověka. Konec unáhlený, zbrkly... čtu a nejednou byl konec.

13.05.2019


Clona Clona Samuel Bjørk (p)

Za mě nejslabší díl. Zklamala mě kniha.

02.05.2019


Šelma Šelma Andrew Mayne

Mno, nevím co napsat, z celé knihy jsem mírně rozpačitá. Téma super, to mě zaujalo, strašně mi vadil ten hlavní hrdina, způsob jak je kniha napsaná. Knihu jsem dočetla, příběh zaímavý, jen ten hlavní hrdina. A konec - rychlej spád a přehnaný konec

12.04.2019


Sestry Sestry Bernard Minier

Jako vždy na 1, přečeteno jedním dechem. Zpočátku jsem byla trošku zmatená, že se vrací zpět v čase, posléze jsem pochopila. Ale za mě parádní knížka, strhující.

03.04.2019 5 z 5


Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Kniha mě bavila, byla čtivá, napínavá avšak konec se mi zdál trošku přitažený za vlasy a mělo to najednou rychlý spád, unáhlený konec to mělo na mě. Ale nelituji koupě

01.04.2019