Mrchožrout přehled

Jack Heath

Timothy Blake série

1. díl >

Pro fanoušky Dextera a Hannibala Lectera je tu další temný hrdina, který se vám dostane pod kůži! Cestou ze školy se ztratí čtrnáctiletý chlapec. Jeho zoufalá matka obdrží žádost o výkupné. Hodiny tikají a policie nemá žádná vodítka. Proto na scénu vstupuje Timothy Blake, konzultant FBI, který dokáže rozlousknout i neřešitelné hádanky, ale za svoje služby požaduje zvláštní odměnu. Za každý život, který zachrání, jeden vezme, aby ukojil hlad, který jen tak tak drží na uzdě. Tentokrát je ale únosce natolik prohnaný, že je na něj možná krátký i Blake. A navíc Blakovi v FBI přidělili zvláštní agentku, kterou by si měl v jejím vlastním zájmu držet dál od těla. Nehledě k tomu, že za žádnou cenu nesmí dopustit, aby někdo odhalil jeho strašlivé tajemství…... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2019 , Kalibr
Originální název: Hangman, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrchožrout. Přihlašte se a napište ho.

emilieselden
11.06.2025 3.5 z 5

Temné, nechutné, ale svým způsobem dobré. Pokud se dostanu k druhému dílu, tak do něj půjdu.

renefer
04.06.2025 4 z 5

Tak to bylo hustý. V hlavní roli sympatický kanibal. Pochybuju, že skutečně existuje závislost na syrovém lidském mase. Konec byl nečekaný, už jsem myslela, že se z toho nedostane.

Mušketyrpepa
27.03.2025

Moc pěkný příběh zajímavý závěr

Související novinky - Mrchožrout (1)

Knižní novinky (15. týden)

07.04.2019

Kniha Mrchožrout v seznamech

v Mé knihovně353x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Jack Heath také napsal(a)

Jack Heath
australská, 1986