Prokurátor přehled
Prokurátor série
1. díl >
Třicetiletá a mimořádně atraktivní Kinga Błońská je šťastná žena. Tedy vlastně byla. Dlouhá léta žila po boku jednoho muže a jako brilantní advokátka dosahovala řady úspěchů v soudní síni. Teď jí však štěstí přestalo být nakloněno. Nestačilo, že přistihla svého muže při nevěře, ale navíc se musela zhostit případu nebezpečného zločince zvaného Šedivák. A co hůř, tento zločinec je její nevlastní bratr, s nímž už hodně dlouho neměla – a nechtěla mít – vůbec nic společného.... celý text
Originální název: Prokurator, 2017
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha přináší zajímavý příběh zasazený do polského právního prostředí. Hlavní postavy, advokátka Kinga a prokurátor Lukasz, se vyznačují neobvyklou dynamikou. Čtenáři ocení střídání pohledů obou protagonistů, které dodává příběhu na atraktivitě. Ačkoli je zápletka místy předvídatelná, kniha nabízí příjemné odpočinkové čtení s prvky napětí a erotiky. Vzniká tak originální mix, který osloví široké spektrum čtenářů. Více v komentářích.
Komu by se kniha Prokurátor mohla líbit?
- Čtenáři, kteří mají rádi detektivní příběhy
- Milovníci romantiky s prvky napětí
- Fanoušci polské literatury
- Čtenáři hledající oddechové čtení
- Ti, kdo ocení střídání vyprávění z různých perspektiv
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prokurátor. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 249 komentářůSouvisející novinky - Prokurátor (0)
Kniha Prokurátor v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 14x |

65 %
84 %
43 %
Prokurátor

Knihu jsem už jednou rozečetla a tentokrát jsem vydržela až do konce.
První půlka knihy, plná nedorozumění, náhod a rozčilování, se mi celkem vlekla. V druhé začala akce, žánr se změnil spíš na thriler a tehdy mě to začalo opravdu bavit.
Závěrečný rozkol, mi tam přišel zase už trochu zbytečný, ale úplný závěr byl super...žádné natahování a přeslazené cukrbliky.
Samotné postavy mě moc bavily - Kinga byla spontánní, rozhodná, chvílemi umanutá. A Lukasz byl jejím dokonalým protějškem. Jen mě trochu chybělo, dozvědět se víc o Šedivákovi, líbilo by se mi, kdyby měl víc prostoru.
Za mě 4* a možná se časem pustím do pokračovaní.