Duch domu Ashburnů přehled

Duch domu Ashburnů
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/399362/bmid_duch-domu-ashburnu-axc-399362.jpg 4 2427 2427

Strašidelné domy série

1. díl >

O tomto domě se šířily podivné zvěsti bezmála sto let. Jeho majitelka, Edith, odmítala nechat kohokoli vstoupit dovnitř a nedaleké městečko navštěvovala jen málokdy. Po její smrti zdědila dům její jediná příbuzná, Adrienne. Vše co má, je jeden kufr, dvacet dolarů a milovaný kocour. Dům je pro ni příležitost, jak začít nový život, kterou si nemůže dovolit odmítnout. Ačkoli na duchy nevěří, při zkoumání svého nového domova naráží na věci, které v ní vyvolávají neklid. Do tapet na zdech jsou vyryty podivné nápisy, v lese nedaleko domu je ukryt starý hrob a tajuplné portréty v chodbě v prvním patře jakoby sledovaly každý její pohyb. Jak odhaluje další a další tajemství domu, začíná věřit, že pověsti, které se o něm vyprávějí, mají možná pravdivější jádro, než předpokládala. Budova má chmurnou a děsivou minulost. Adrienne postupně zjišťuje, že o její život usiluje něco hluboce nepřirozeného a děsivě odporného.... celý text

Literatura světová Horory Romány
Vydáno: , Fobos
Originální název:

The Haunting of Ashburn House , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Duch domu Ashburnů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (759)

KnihoSny
21.07.2024 4 z 5

Sérii strašidelných domech jsem se vyhýbala myslela jsem si že to není nic pro mě pak jsem si řekla proč ne a zkusila to a musím říct že první kniha za mě fakt dobrý je tam od všeho něco sice se u toho nebojíte ale blbej pocit máte mě kniha bavila četla se fajn určitě dám šanci dalším dilum

Lolila
15.07.2024 4 z 5

Bola som zvedavá, či kniha splní očakávanie, že to bude mať prvky hororu:-) Celkom sa to podarilo, kniha ma držala v napätí. Hlavne som bola zvedavá, čo sa z toho "vyklube" a ako to celé dopadne. Určite si niekedy prečítam aj ďalšie časti z tejto série.


LuciaSangster
14.07.2024 5 z 5

První věc, kterou byste měli o mně vědět, že nenávidím horory, páč se pak bojím.

Jenže jednou za čas přijde chuť si něco přečíst, takže nastal čas se bát..

Kdybyste mi řekli, že jsem zdědila dům na kopci a vevnitř to vypadalo, tak jak je v knize popisováno, hned bych brala nohy na ramena a utíkala pryč.

Ze začátku jsem si říkala, že hlavní postava je asi hloupá, když si ve tmě jde prohlídnout celý dům. No jo Amerika, tam jsou jiní.

Narovinu kniha je typický horor, co vidíte v televizi. Ano až takový to je. hrdinka byla pro mě prostě hloupá (natvrdlá).
Takže jestli postava měla takhle působit. Tak smekám před autorkou, páč se jí to povedlo.

I když tu nadávám, tak jsem se do určité míry celou knihu bála a byla napjatá, i když šlo hodně věcí odhadnout hned. Díky tomu některý věci prominu.

Doporučuji číst večer ať se bojíte chodit kolem zrcadel jako já.

Mimochodem existuje i film, který moje maminka doporučuje. Bála se u toho a koukala na to v noci. (Je i audiokniha!)

Co se týče obálky, tak mám tu novou s ořízkou, která je dokonalá + uvnitř najdete krásné ilustrace, které dopomáhali vaší fantazii si dopředstavit určité věci.

Knížce dávám plný počet bodů, protože mě opravdu bavila. Vyvolala ve mě hrůzu i husí mráz. Konec mě potěšil a dojal. Tohle chcete číst, když pomineme hrdinku,kterou chcete uškrtit.

všechny komentáře

Související novinky (5)

Pravidla hry, Léčebna a další knižní novinky (15. týden)

07.04.2024


50 nejčtenějších knih roku 2020

26.12.2020


50 nejčtenějších knih minulého roku (2019)

27.02.2020

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Duch domu Ashburnů v seznamech

v Právě čtených58x
v Přečtených3 240x
ve Čtenářské výzvě680x
v Doporučených147x
v Knihotéce989x
v Chystám se číst686x
v Chci si koupit155x
v dalších seznamech15x