Szekynka Szekynka komentáře u knih

☰ menu

Proti proudu Proti proudu Rachel Caine (p)

pecka knížka, nečekala jsem se bude lepší než první díl, ale byl. Sice se mi vůbec nelíbil námět a toho jak promyšlené celé bylo ale to spíše z lidského hlediska, jinak kniha jako taková byla parádní, četla se sama.

09.06.2023 5 z 5


Na dně Na dně Rachel Caine (p)

za mě super kniha, ani jsem od ní tolik nečekala, ale opravdu se autorce povedla. Sice jsem tušila kdo je vrah velmi brzo, ale sem tam mě dějová linka odvedla na jinou "stopu". Kniha se pěkně četla a příběh mě vtáhnul.

29.05.2023 5 z 5


Tajnůstkáři Tajnůstkáři Sandra Brown

Sandru mám moc ráda a přečetla jsem snad všechno co vydala. Jako vždy jsem čekala zamotaný konec a během čtení jsem vymyslela bambilión možností jak to zamotá. Klasicky jsem to netrefila, ale tentokrát jsem nějak neseděla celá vykulená. Rozuzlení se mi nějak vůbec nelíbilo. Za mě slabší knížka.

22.05.2023 4 z 5


Procitlý milenec Procitlý milenec J. R. Ward (p)

za mě velká spokojenost, sice hlavní linka, že se někdo ze světa upírů zamiluje je už prakticky daná. Líbí se mi ale příběhy, které doplňují hlavní příběh na pozadí. I u 20 tého dílu mě série neomrzela a nemůžu se dočkat dalšího dílu.

19.05.2023 5 z 5


Odhalený milenec Odhalený milenec J. R. Ward (p)

Z pokračování Bratrstva jsem celkově překvapená, již delší dobu se mi líbí, že se do dění přidala démonka Davina a příběhy bratrů a jejich parťáku mě nepřestávají bavit.

19.05.2023 5 z 5


Pravda krve Pravda krve J. R. Ward (p)

Miluju knihy z této série a vždycky jsem nadšená když zjistím, že příběh pokračuje. Na této se mi kromě obvyklého on + ona + válka s bezduchými líbilo doplnění příběhu o vyšetřování vražd. Myslím, že by se z fleku mohla autorka věnovat této tématice :)

08.05.2022 5 z 5


Vrahova žena Vrahova žena Victor Methos

Za mě super právnický thriller, kniha mě opakovaně překvapovala a to včetně konce. Za mě super čtení. Těším se na další knihu autora, který moc mile překvapil.

08.05.2022 5 z 5


Na vrcholu Na vrcholu Laurelin Paige

Přemýšlím jak knihu hodnotit, byly momenty, kdy mi vadilo jak autorka opakuje některé fráze, co mě ale překvapilo čekala jsem že se příběh dokončí v této knize, takže konec mě překvapil. Nicméně jednalo se o oddychovku přečtenou za jeden večer a čas od času mám takové knihy ráda :)

08.05.2022 4 z 5


Letenka z džungle Letenka z džungle Sandra Brown

Oddechovka od mojí oblíbenkyně, nezklamala jako vždy.

21.11.2021 4 z 5


Jeho zákusek Jeho zákusek Penelope Bloom

Standardní oddychovka, která neurazí. Příjemné čtení

11.11.2021 4 z 5


Neměli bychom Neměli bychom Vi Keeland

Trochu klišé, ale zrovna takovou knížku jsem potřebvala :)

22.06.2021 5 z 5


Noc Noc Bernard Minier

Nooo, tak teda ten závěr? To sem nestíhala :)

28.04.2021 5 z 5


Zajatec noci Zajatec noci J. R. Ward (p)

(SPOILER) Říkala jsem si, že by bylo divné, kdyby všechny příběhy neskončily dobře, co se týká Treze a Seleny sice to trvalo, ale nakonec dle očekávání :). Příběh Amare se mi líbil moc, jen v celkovém pohledu nerozumím jakou mají tyto postavy souvislost s celým Bratrstvem, tak snad se zapojí v posledním díle. Myslím, že by Ahmare a Duran byly dobré posily do poslední bitvy :)

21.04.2021 4 z 5


Zloděj Zloděj J. R. Ward (p)

Super díl, autorka graduje příběh a dostáváme se pomalu do finále :)

21.04.2021 5 z 5


Spasitel Spasitel J. R. Ward (p)

Byla jsem zvědavá jestli se tento šílený bratr vrátí na scénu, jeho příběh byl pro mě trošku slabší ale i tak, jsem za tento díl ráda. Dotvořil pro mě celkový obraz bratrů :)

21.04.2021 4 z 5


Mráz Mráz Bernard Minier

Knihu jsem začala číst na doporučení a jsem, zato ráda . Minier má skvěle promyšlené postavy, na rozdíl od ostatním se mi líbí postava Servaze, který není popsán jako nesmrtelný superman, naopak má své chyby a daří se mu občas i díky štěstí. Celá jeho postava mi přijde uvěřitelnější než spousta jiných „vyšetřovatelů“ od jiných autorů. Na to, jaká je kniha bichle, čte se opravdu lehce, autor umí vtáhnout do děje. Líbí se mi, že kniha má jeden hlavní příběh ale zároveň setkáním Juliena a Martina zasadila semínka úplně jiného příběhu. Nejde nedat 5 hvězd stejně tak jako nejde nechtít číst další díl

21.04.2021 5 z 5


Kruh Kruh Bernard Minier

(SPOILER) Super námět, jen mě překvapuje, když se všechno odehrává v jednom regionu, proč si nikdo nespojil hned na začátku jméno zavražděné s jiným příběhem, ve kterém figurovala. Většinou se hned od začátku začnou vrtat v životě a minulosti zavražděné, proto mě překvapilo, že její účast na incidentu před lety si nikdo nespojil dřív, ale jinak se mi knížka moc líbila, vraha jsem nečekala. Co jsem taky nečekala, že unesená osoba Julienem bude zrovna M., tím jak byl příběh psaný v přítomném čase nenapadlo mě, že by to mohla být ona.

21.04.2021 4 z 5


Tma Tma Bernard Minier

Za mě o něco lepší než první dva díly (Mráz a Kruh), a to podotýkám, že ty nebyly vůbec špatné! Líbí se mi jak je oddělený příběh Christine a Martina a líbí se mi jak jejich cestičky postupně vedou k sobě, kniha je opravdu dobře napsaná a promyšlená. Za mě výborná detektivka.

21.04.2021 5 z 5


Král Král J. R. Ward (p)

Líbilo se mi, že se v knize propojilo několik dějových linek, co se mi ale líbilo víc, je snoubení příběhu Wratha a Beth a historického vhledu do života jeho rodičů. Kniha tak hned dostala úplně jiný rozměr. Před touto knihou mi Wrath nějak extrémně neseděl, ale po přečtení Krále mi přijde, že se díky různým situacím změnil a dospěl teď už o vnímám tak jak si krále představuju, a že Beth je královna s velkým K o tom ani potom :D

21.04.2021 5 z 5


Bestie Bestie J. R. Ward (p)

(SPOILER) Sice jen o kousek ale za mě bezkonkurenční díl, na který jsem se těšila celou dobu, co jsem věděla, že Rhage a Marry mají svoje pokračování . Rhage a jeho „dráčka“ jsem si oblíbila už v jeho prvním díle. Je pravda, že děj je totálně předvídatelný a ve chvíli kdy víte co řeší za vztahové drama a ve chvíli, když se na scéně objeví Bitty je zřejmé, jak to dopadne, ale víte co? Vůbec mi to nevadilo i když bylo jasné, jak to bude, hrozně moc mě bavilo příběh číst a sledovat, jak k tomu autorka dospěje. Scéna s Bitty a dráčkem, kdy povídá, že ho drbala na bříšku a jemu se to líbilo mi utkvěla v hlavě a z celé knížky bych jí vyhlásila za nejvíc roztomilou ♡.

21.04.2021 5 z 5