Odhalený milenec

Odhalený milenec https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485944/bmid_odhaleny-milenec-1PB-485944.jpg 4 138 26

Bratrstvo černé dýky série

< 19. díl >

Sahvage žil stovky let v utajení – a má jednoznačně v úmyslu zůstat „mrtvý a pohřbený.“ Když ho ale žena z řad civilistů vtáhne do nebezpečné bitvy se zlem starým jako svět, ochranitel v něm převládne nad zdravým selským rozumem. Mae přišla o všechno a zoufalství ji přivede ke střetu s osudem. Ve svém odhodlání zvrátit tragédii se vydá tam, kam by smrtelník neměl vkročit – a postaví se tváří v tvář novému nepříteli Bratrstva. Se Sahvagem také objeví lásku, jakou nikdy nečekala najít, jaká však nemůže mít žádnou budoucnost. I když vědí, že se budou muset rozloučit, spojí se v boji proti zlu, které Mae nevědomky pustila z řetězu – zatímco Bratrstvo nastupuje, aby znovu získalo do svých řad jednoho ze zatracených, a zlo se zapřísahá, že všechny zničí…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Lover Unveiled


více info...

Přidat komentář

Artep071
21.04.2024 3 z 5

Jeden z nejslabších dílů. Ward ztrácí dech. Chybí mi pořádný padouch a akce kde by se bratrstvo zapotilo . Ženy z bratrstva včetně vyvolených se krom klinyky moc nezapojují v upírské komunitě. Za celou dobu vybudovali jen útulek pro ženy, ale dle mě chybí hloubka a vyšší cíle do budoucna . Vztahy jsou také slabší a ztrácí jiskru. Nějak jsem tomu prostě nevěřila.
Jsme skoro u konce této série a na mě padá zklamání z nevyužitého potenciálu.

miruska1
01.02.2024 4 z 5

Nesnáším tu demonku. V tomto dílu mi přijde, že je příběh bratrstva nasilu prodloužován. Možná to mělo skončit pádem vyhlazovaci společnosti, ve stylu " a žili šťastně až na věky". I tak se mi to líbilo. Tento díl byl sice slabší než předešlé a nemohla jsem se asi do půlky knihy začíst. Ale i tak jsem zvědavá na pokračování.


Szekynka
19.05.2023 5 z 5

Z pokračování Bratrstva jsem celkově překvapená, již delší dobu se mi líbí, že se do dění přidala démonka Davina a příběhy bratrů a jejich parťáku mě nepřestávají bavit.

Lee7
26.10.2022 4 z 5

Kniha byla jiná než ostatní, musela jsem se trochu orientovat. Na mě moc různých dějových linek hlavních postav.. co detektivka? Náš Anděl? Budou v dalším.. těším se, Devina je ukázána v jiném světle. A pokud jste dočetli díly až sem.. nejde je nemít v lásce :)

Dandulka
22.10.2022 4 z 5

Místy příběh trochu pokulhával, jinde zase byly skvělé a záživné scény (a nemám na mysli zrovna ty erotické). Každopádně knížka za přečtení stála a moc mě zajímá jak to bude dál.

karin4338
15.08.2022 3 z 5

Dejovo najslabšia knižka zo série. Oproti ostatným mi pripadala knižka odfláknutá a písaná veľmi narýchlo.

nai.ivka
27.06.2022 4 z 5

Potěšil mě závěr knihy. Hodně.

Holly.W
16.06.2022 3 z 5

Před několika lety jsem knihy z této série přímo hltala. Šest let, tak dlouho jsem žádnou nečetla a nedávno mě tahle padla do oka v knihovně. Tak jsem se rozhodla zavzpomínat na staré dobré časy. Čekala jsem spoustu sexu a byla jsem fakt zklamaná. Kniha byla taková rozvláčná a zdlouhavá, příběh nijak extra zajímavý. Spousta postav. Asi si dám zase pauzu.... i když by mě zajímal příběh Balthazara, Rahvyn a Lasistera. Uvidíme.

PetraBery
16.06.2022 3 z 5

S dalším dílem opět v Caldwellu, tentokrát se "zatraceným" bratrem Sahvagem. Jeho setkání s Mae změní jeho dosavadní život. Chemie mezi nimi není za mě taková jako v dřívějších knihách autorky. Ale nové zlo otvírá nové možnosti a já si stejně další přečtu.

Duchoslp
28.05.2022 4 z 5

Tentokrát do děje Bratrstvo zasahuje velmi málo. Ani hlavní dějová linka mezi Mae a Sahvagem není úplně výrazná. Chybí mi ten náboj a rozvoj vztahu. Možná to příště vylepší Balthazar. Uvidíme

Arlienen
11.05.2022 3 z 5

(SPOILER) Upřímně, jsem zklamaná. Kdyby se v knize neobjevil Wrath, Rehv a Lassiter, tak bych knihu hodnotila jednou hvězdou. Vážně mi chybí ta stará parta. Co bych dala za pár kapitol ze života Zsadista, Phuryho, Vishouse a ostatních bratrů....
***
Balthazar byl super, těším se na jeho a Eriky příběh.
***
Mae a Sahvage - nebylo to špatné, ale už není cítit ta chemie, kterou mezi sebou měly ostatní páry.
***
Devina jako padouch je super. Užívám si kapitoly s ní!

cukrovka
09.05.2022 3 z 5

Za mě série ztrácí náboj. Stále více postav a roztříštěný děj, mnoho vypravěčů a žádnému není věnováno dost prostoru a to ani hlavní dvojici.

Hatshepsut
07.05.2022 4 z 5

Tento díl byl zpočátku opravdu hodně náročný, aby se čtenář zorientoval v příběhových linkách, jichž je v každém díle stále více. Nicméně velký obdiv k autorce, že stále zvládá navazovat a rozvíjet nové osudy členů bratrstva. Za mě stále velmi čtivá záležitost a budu se těšit na další díly.

martina1199
25.04.2022 3 z 5

Další díl z mé oblíbení guilty pleasure série. Tentokrát slabší, řekla bych. Sahvage mě moc nebral, ani jeho dějová linka s Mae, to už mě více bavil Balthazar. Taky mi bylo líto trošku Devine, i když je to vlastně praštěné, a fakt hodně mě bavil její rozhovor s Knihou. Pokud si to přečtete, určitě pochopíte, který. Jo a jsem tedy hodně zvědavá na Lassitera v dalším díle, protože to bude jistojistě jízda :-D

Tereza.Fait
25.04.2022 4 z 5

Jako jo, je to trosku vlaznejsi dil, ale porad je to Bratrstvo. Miluju je, budu cist dokud bude Warden psat :-D jsem v tom svete ztracena a ty lidi mi proste po case fyzicky chybi.. kdo cte Bratry, musi precist :-)

AnetaKor
12.04.2022 3 z 5

Na mě až příliš různých dejovych linek...

LucijeT
02.04.2022 1 z 5

(SPOILER) Jako fakt? To jako fakt myslí Wardka vážně?! Do teď jsem nesnášela jen jedinej díl a to díl o ukňouranym Johnym Metewovi a to jak ho Wardka očividně zbožňuje a cpala ho co by vedlejší linku i do dalších dílů, ale oka říkala jsem si, že to je jenom můj subjektivní odpor ke kňouralům co se neumí rozhodnout a vyjádřit, ale tenhle díl ten mě sesadil. To jako chtěla příběh posunout o velkej kus dál a narvat to do jednoho dílu? Díky neskutečnému množství postav se každému z nich věnovala tak málo, že to vůbec nestálo za řeč! A ještě k tomu hlavní dva se plácaj odnikud nikam, aby se nakonec pomilovali 5 stránek před koncem a byla tomu věnovaná celá půlstrana a ještě to bylo totálně nezajímavý. I ten děj samotnej, Sahvage chce knihu zničit, ale chce to udělat sám, nemůže jí dát bratrstvu a vyřešit to s nima, ne, musí dělat haura. Balz asi bude mít lásku, Lassiter asi taky, Nate utře nos (asi další Thor).... Jako to mě fakt naprdlo tohle. Ještě na závěr musela dát epilog, aby tu slátaninu nějak zakončila a i to stálo za prd. Nebejt tam Rehv, kterej je pro mě TOP, tak bych stáhla ještě jednu hvězdičku. Fakt to nečtu kvůli plkům půlky Caldwelu a vanilkovýmu sexu s 50ti letou pannou upírkou... Tohle byl opravdu ústřel par excelance..

Slunečnice322
30.03.2022 5 z 5

Joooo! Užila jsem si to, už se mi po Bratrstvu stýskalo. J.R.Ward ví, jak napsat skvělou knihu. Už se těším na další!

havrmoni
29.03.2022 4 z 5

Do půlky jsem byla docela naštvaná s toho množství rozehraných osudů. Když mě zajímala linka jednoho, tak šup a byl jiný než se to všechno pospojovalo. Pak už to bylo fajn čtení. Já tohle bratrstvo prostě můžu

keiko33
14.03.2022 5 z 5

Znovu skvelé. Ja proste milujem Wardovej humor. Tie vtipky a podpichovanie. Tentoraz tu bolo viac príbehov a to bolo dobré. Je fajn keď sa autorka vracia aj k predchádzajúcim postavám. Postava Sahvaga sa mi fakt páčila. Bol vtipný a drzý. S Mae sa dobre dopĺňali. Som rada, že sa tu objavil Rehvenge. Zbožňujem jeho a Vischousou sarkazmus. Lassiter mal plné ruky práce, ale tentoraz nešlo o televízny program. A Devina? Tej mi bolo hadam nachvíľu aj ľúto. Už sa neviem dočkať pokračovania. BČD je ako droga. Potrebujem stále viac.