Procitlý milenec

Procitlý milenec https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506795/bmid_procitly-milenec-w78-506795.jpg 4 79 19

Bratrstvo černé dýky série

< 20. díl >

Balthazar posedlý démonem Devinou opět vyráží na lov Knihy kouzel – a bojuje s nepřekonatelnou přitažlivostí k ženě. Jako zloděj už ukradl spoustu věcí… ale nikdy ho nenapadlo, že jemu samotnému někdo ukradne srdce. Zvlášť když dotyčný je člověk. Erika Saundersová jako detektiv z oddělení vražd pochopí, že v Caldwellu, stát New York, se děje něco nadpřirozeného. Seznam případů má plný znetvořených mrtvol, které se nedají nijak vysvětlit – a pak jsou tu zlé sny, v nichž ji pronásledují stíny a uchvacuje ji záhadný muž, jenž je současně podezřelý i zachránce. Když se Devině konečně splní přání opravdové lásky, Balthazar a Erika se nevědomky stanou vstupní branou pro znovuzrození starého nepřítele Bratrů. Povede to, co je svedlo dohromady, k naprosté zkáze Bratrstva? Nebo budou muset všechno ztratit, aby zachránili nejposvátnější obránce své rasy?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Lover Arisen , 2022


více info...

Přidat komentář

miruska1
04.02.2024 3 z 5

Vážně nesnáším tu démonku. Tento díl radim k tým slabším....

Helena Lacková
04.01.2024

BČD prostě miluji. Nejvíce mi sedí původní sestava Wrath, Rhage, Zsadist, Vishous, Phury, Thor.
Doplněnou o Butche, Johna, Rehvenge, Qhuinna.
Za mě by mohla série být tak do příběhů postav 15. dílu, a pak, už se jejich příběhy jen prohlubovat.
Jsem velkou fanynkou a je více než jasné, že zvědavosti budu číst dál. Miluji tuto ságu Zajímalo by mě zda-li se do děje vrátí Darius ?
Autorka každý rok vydá nový díl a já se velmi bojím, že sága zůstane nedopsaná nebo jako odkaz potomkům spisovatelky, kteří se budou snažit pokračovat a čtenář bude znechucen
Prosím neznáte daleké plány autorky ?
Děkuji


Duchoslp
30.12.2023 3 z 5

Za mě tento díl nebyl úplně povedený. Chyběla mu jiskra a přečetla jsem ho spíš jen proto, abych neztratila nit v ději. Tak snad příště

Adris
19.11.2023 3 z 5

Stejná šablona furt dokola:). Nic nového. Autorka už to měla dávno dovést do konce. Na 2. díl stejně nic nemá :))

Lee7
19.10.2023 4 z 5

Musím říct, že tady už doporučuji mít přečtenou serii Padlý anděl. Devina je ve větším smyslu ukázaná a nové zlo na scéně. Bratři mě baví a jsem ráda, že jsou pořád mé hlavní postavy v ukázce každého dílu. Bylo mi líto Lassistera a doufám, že bude mít update. Balthazar a jeho příběh byl skvělý.

Arlienen
20.09.2023 3 z 5

Už vážně dlouho se mi, aby mě kniha od Wardky takhle nebavila. Musela jsem se do čtení nutit a samotné čtení mě nebavilo. Balthazar se mi v předešlých dílech líbil, ale tady byl pro mě nemasný neslaný.

Dandulka
22.07.2023 5 z 5

Další skvělý díl téhle nekonečné série. Upíři jsou zkrátka nesmrtelní!

martina1199
07.06.2023 4 z 5

Jako u všech předchozích dílů této mé "guilty pleasure" série ani tento nezklamal a bavil mě vším, co jsem od něj očekávala. S každým dalším novým, nově objeveným, nebo nově přijatým členem Bratrstva si ale víc a víc uvědomuji, že stejně nejvíce tíhnu k samému středu této velké rodiny bojovníků. Wrathovi, Vishousovi, Rhageovi, Butchovi, Phurymu, Zsadistovi. Oni jsou základním kamenem celého světa Caldwellu. Lassitera mi bylo líto, na druhou stranu protože autorka je známá svou slabostí pro dobré konce u svých hrdinů, třeba takový dopřeje jednou i jemu :-)

pikilo
19.05.2023 4 z 5

(SPOILER) Jako u všech knih z BDB. Alfa samec co zavětří samičku a na první pohled je jeho. Stále dokola opakující se love story. On jí chce, ona chce jeho. On jí nemůže chtít ale musí ji za každou cenu chránit. Jako vždy čtivé, romantické a plné sexu. Wardka stále umí a dojí Bratrstvo co to jde. Velkou naději vkládám do Deviny, Lassitera a návrat Omegy. Myslím si, že autorka má teď dobry základ předvést zase něco epického. Ano, je to založeno pořád na jednom a tom samém principu. A ano, i nadále budu pokračovat ve čtení této série.

Szekynka
19.05.2023 5 z 5

za mě velká spokojenost, sice hlavní linka, že se někdo ze světa upírů zamiluje je už prakticky daná. Líbí se mi ale příběhy, které doplňují hlavní příběh na pozadí. I u 20 tého dílu mě série neomrzela a nemůžu se dočkat dalšího dílu.

LucijeT
14.05.2023 5 z 5

Btw: Lassiter knížka už vyšla, jen my si musíme počkat na překlad kdož nezvládáme Wardky angličtinu, nicméně k tomuto dílu: oceňuji, že tam byl zase nějaký sex a peprné chvilky, oceňuji, že tam nebylo 20 dějových linek a oceňuji opět skvělou čtivost a navnazení na další díly. K výhradám, které jsem četla tady v komentářích: začíná být nutnost znát sérii Padlí andělé, protože pak to do sebe úplně krásně zapadá a dává to smysl, kdo jste ještě nečetl, doporučuji přečíst před tímto dílem, nebudete zklamáni. Balzovi to přeji, jen bude trochu smutnej až mu za pár zestárne a on bude furt statný junák

Kešu1981
08.05.2023 4 z 5

(SPOILER) To si jako Wardka nevěděla rady a tak nevíme kdo koho a proč ne/zachránil...a nebo to má být návnada na další díl? Sem zmatená... jasně, čtivé to bylo na jeden zátah, o tom žádná. Jenže...podle mě už to Wardku vlastně ani nebaví, už tím nežije. Svět bratrstva jde tak trochu do kopru na úkor výdělku. A začínám mít obavy..co provede s Lassiterem?

keiko33
22.04.2023 5 z 5

Som rada za každú novú knihu z BČD. Lessitera mi bolo ľúto, snáď mu to autorka do budúcna vynahradí.

Belgarion
04.04.2023 4 z 5

Džesika jede na kvantitu, bodejť by ne, když čtenáři žadoní o další a další přídavky. Při čtení mi došlo, že si nepamatuju příběhy jiných (skorohlavních) postav a sakra, nebyl to předchozí díl? A jo, byl. Tak nějak to mám s druhou půlkou série - hlavní hrdinkou je jako přes kopírák ne/ohrožená žena s životními traumaty, kterou zachrání pár mužských tesáků v koženým kostýmku s velkými svaly a ještě větším... ehm (ale kdo by chtěl číst o průměrnosti žejo). Na smrtelnost natož stáří se tu už nehraje, proč taky, když problém vyřeší jiná dimenze, andělský zásah nebo to, co je zrovna při ruce (rozuměj opravdová láska). S upírskou ságou to jde prostě z kopce, a vědoma si toho je nejspíš i Džes, protože díly až podezřele často opírá o "hvězdné" postavy z první půlky ságy (a pak že si se sadomasoupírem nesedli). Budu netrpělivě čekat na další díly? JO. Budu je zběsile hltat, ještě než vychladne papír z tiskárny? DOST PRAVDĚPODOBNĚ. A budu následně remcat v komentech nad upadající kvalitou? URČITĚ. 4 hvězdy za výdrž (jestli moji nebo autorčinu si dosaďte)

havrmoni
02.04.2023 4 z 5

(SPOILER) Lepší než předchozí díl. Ale tak nějak tomu něco chybělo. Co se mi líbilo, že Erika byla přístupná všemu co jí Balthazar řekl. Fakt nesnáším když třičtvrtě knihy přesvědčují hysterickou nanynku tedy pravou svou lásku, že upíři existujou. Tady sice nikoho nepřemlouvají, ale bylo to takové rozvláčné a pomalé a pak bum, všechno najednou moc hrr bez jakéhokoliv vysvětlení a ten konec?

,,Dokud od nynějška za sedm set let nenatáhnu bačkory"
,,Za sedm... set let?" ,, Plus minus. A ne, nevadí mi když budeš stárnout......."
Jako fakt? Mám pocit, že většina ne- li všechny lidské ženy ( i muži) jsou tak nějak přizbůsobené těm svým upírům a tady nic. Happy endem to sice končí, ale já to tak díky tomuto nerovnoměrnému stárnutí necítím.

Tereza.Fait
22.03.2023 4 z 5

Precteno za chvili, opet v originale. Za me prima, lepsi nez predchozi dil.
Jinak Lassiter bude doufam velepecka!
A co se passionflixu tyka zkousel jste nekdo na ty filmy koukat? Ja jo a teda za me desny. Tak pekny pribehy a tak desne zpracovany, uplne se desim.

terikus
16.03.2023 5 z 5

Nejvíc zajímavá linka je Lassiter a Rahvyn. Na jeho díl čekám jak na smilování a doufám, že nebude trvat moc dlouho, než se dostane k nám. Doufejme, že to s jeho dílem zase dostane takové grády, jako na začátku série. Trošičku to začíná upadat, ale bratrstvo je srdcová záležitost, takže si to určitě stejně všechny přečteme :-D

Ryorka
13.03.2023 2 z 5

Linku Baltze a Eriky jsem téměř přeskakovala. Nechávalo mě to naprosto chladnou. Devina byla katastrofická. V Padlých andělech byla správňácká zákeřná sexy mrcha, ale po znovuzrození do Bratrstva po Hříšníkovi se chová jako afektovaná pitomá patnácka s věčně vlhkýma kalhotkama. Wardka z ní udělala naprostou trubku. Prakticky jsem to četla jen kvůli Lassiterovi a Rahwyn. Jen se mi potvrdilo to, co tu píšu už dobrý čtyři díly. Wardka si vymýšlí a kombinuje zápletky, co jsou prvoplánově jednoduché, jen aby to lehce zapadalo a bylo o čem psát. Už dlouho to nemá ten drive, co na začátku. Po zachycení infa o filmovém zpracování a zjištění, že výrobu svěřila céčkové produkci Passionflixu jsem si se svou úvahou, že Wardka si z téhle série udělala stroj na prachy, zcela jistá. Nicméně, Lassiter je tahák, takže minimálně k němu to kupovat budu :).

Verunka4444
10.03.2023 5 z 5

Opět naprostá senzace...Wardová píše přesně tak,aby mě vtáhla do děje,rozesmála a pokaždé něčím překvapila.
Miluji