Hříšník

Hříšník https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460527/bmid_hrisnik-oj1-460527.jpg 4 192 29

Bratrstvo černé dýky série

< 18. díl >

Syn drží před Bratrstvem černé dýky v tajnosti svou vedlejší profesi žoldáka. Když přijme další zakázku, nejenže se jeho kroky zkříží s novým nepřítelem upíří rasy, ale také s míšenkou, které hrozí smrt během přeměny. Jo Earlyová nemá zdání, jaká je její skutečná přirozenost, a když se ze tmy vynoří záhadný muž, je na vážkách mezi vzájemnou erotickou přitažlivostí a pocitem, že se děje něco moc špatného. Osud vybral Butche O’Neala do role Dhestroyera, toho, kdo naplní proroctví, jež předvídá konec Omegy. Jak válka s Vyhlazovací společností vrcholí, Butch nalézá nečekaného spojence v Synovi. Ale může k němu mít důvěru – nebo představuje válečník se špatnou minulostí smrtelně nebezpečnou komplikaci? Čas dochází, Jo se ocitá v boji a musí nastoupit po boku Syna a Bratrstva proti opravdovému zlu. Nakonec zvítězí pravá láska… nebo se proroctví od začátku mýlilo?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Sinner , 2020


více info...

Přidat komentář

miruska1
27.01.2024 5 z 5

Miestami sa to sice vleklo, ale jinak zase super příběh.

Tereza.Fait
22.03.2023 5 z 5

Ja si na Bratrstvu ujizdim a Sinner je jedna z mych NEJ. Nemuzu si pomoct.
Knizky trochu grady ztraci, ale za me jen vazne trochu. Vzdycky si prectu dalsi dil, i dil ze spin off, mam to celkove moc rada!


Pain
02.12.2022 4 z 5

(SPOILER) BČD mám ráda, ale tento díl byl takový neslaný, nemastný. Nějak mě děj nechytl. Příběh Jo a Syna mi přišel strašně odfláknutý. Chemie mezi postavami snad ani nebyla. Domnívám se, že i autorka sama ví, že celkový příběh (svět) potřebuje oživit a z tohoto důvodu zakomponovala Devinu.
Nicméně vzhledem k počtu knih je přeci jen náročné udržet vysokou laťku. Takže dám víc hvězd, než bych normálně dala.

cukrovka
05.05.2022 3 z 5

Tak tentokrát jsem měla problém se začíst. Už se pomalu začínám ztrácet ve všech těch příbuzenských vztazích. Už mi to přijde takové natahované.

Dandulka
15.04.2022 5 z 5

Super příběh. Zajímavá dějová linie. Jen mám strach, že se v těch příbuzenských vztazích začínám malinko ztrácet. Pokaždé s napětím čekám na další pokračování. Bratrstvo černé dýky prostě nemá konkurenci. V "upíří" literatuře se stává pomalu klasikou.

karin4338
26.03.2022 5 z 5

oddychovka s romanťárnou ako vždy. Akurát mi príde, že autorke dochádza dych.
Uvidíme či ešte prekvapí niečim dalším.

shey
18.03.2022 3 z 5

Tak, kniha na sílu dočtena. Musím říct, že podle mě to měla Wardka zabalit už před pár díly. To kouzlo prvních dílů už je nějakou dobu pryč, pouze rozehrává další a další příběhy postav kdy už začíná být děj jako přes kopírák. A s těmi nalezenými příbuznými mi to připomíná film Limonádový Joe :D No nic, pro mě poslední díl, další už číst nebudu.

Jana65
20.02.2022 3 z 5

Kniha přečtena, ale musím říct, že pár posledních dílů se do čtení už trošku musím nutit. Už mi to přijde trochu ohrané a nudné, tímto dílem bych sérii zakončila.

Nel-ly
03.01.2022 3 z 5

Lepsi, nez co z J R Ward vylezalo posledni dobou. Zase jednou je tam nejaky dej a posun toho velkeho boje - nebo snad konec? A cloveku ani nevadi, ze zas musi vlezt do hlavy Butche, ktery me vicemene stve a nebavi od pocatku.
Neni to, co byvalo, ale je to lepsi nez par predchozich knih. I kdyz zas ne o moc, ta romance tady je nudna a prvoplanova. Po dlouhe dobe jsme zvedava, co bude, protoze mi uz davno prislo, ze tenhle svet autorka vycerpala a mela skoncit Kralem.

Az teda na ceske vydani, coz je dost katastrofa. Za skoro 500 kc prodavat neco, kde jsou chyby v podmetu/prisudku, obcas preklad nedava smysl a jindy je kostrbaty jako z google prekladace. To by se mel Baronet fakt stydet

PetraBery
28.11.2021 3 z 5

Už osmnácté setkání s válečníky z rodu upírů. Příběh Syna a Jo se nese na stejné vlně jako předchozí díly série, opět nechybí láska, přátelství, boje, vyobrazení dobra a zla. Poslední díly mi nepřijdou tak skvělé jako první, ale pořád se to nechá přečíst. Kdybych mohla, dám 3,5 hvězdy.

Lee7
03.09.2021 4 z 5

Ach, co říct k Wardové.. konec jedné velké kapitoly rodiny Bratrstva..? Ward ví, co píše a jak píše.. Kdo ji má rád, jemu se bude líbit.
Nejradši mám nové příběhy dalších postav, ke kterým se postupně dostáváme. A přitom i to, že zůstává u ostatních a trochu odkryje život rodiny Bratrstva, i když nemůže všechny. Bez Butche, Vishouse a Lassistera bych si humor knihy těžko mohla vychutnat. A to nepočítaje Blonďáka ;)
Když se přidá ostatní do mlýnku, mám o akci, napětí, humor a děj postaráno. Těším se na další díl pokračování i nové odnože jako vězeňský tábor a snad u nás vyjdou i vlci. :) ale pravdou je, že někdy mi chybí to správné napětí..

havrmoni
23.08.2021 4 z 5

(SPOILER) Začnu od zadu, Devinu jsem nesnášela už v Padlých a to celou sérii. Tady jsem jí uvítala, páč Jo už mě nebavila. Jak moc jsem se na ní a na Syna těšila, tak mě Jo zklamala. Jako by autorka věděla co nemám rada a prodlužovala mou agonii při čtení o vševědoucí ženské co do všeho strká nos a čekala na prozrazení toho kdo je, skoro třičtvrtě knihy. Jinak ale opět dobré čtení.

nai.ivka
16.08.2021 4 z 5

Asi toho bylo moc najednou, rozdělit na dvě knihy by to nešlo. Píšu 4*, ale myslím si 3,5. V tuhle chvíli si nejsem jistá, že by se mi chtělo číst další knihu série. Neměla jsem se asi tolik těšit.

Duchoslp
15.08.2021 4 z 5

Přečetla jsem všechny díly a ani tenhle nevybočuje z řady. Upíři a jejich závěrečný souboj s Omegou. Oddechové čtení pro letní měsíce

levap
07.08.2021 5 z 5

Jako vždy další super počteníčko z této série a jsem moc zvědavá čím nás autorka překvapí příště

Adris
29.07.2021 3 z 5

Bratrstvo má už dýl sestupnou tendenci. Opakují se vzorce stále dokola, a nyní dokonce nebylo ani cítit tu jiskru, která mezi dvěma milenci v knihách bývala. Je fakt, že zde toho bylo na autorku hodně - závěr války s nepřítelem, pohledy Butche, pohledy Jo a Syna a bezduchého. Bohužel se upozadilo to, proč tyto knihy čtu - milostná zápletka. Něco tam bylo, ale nemůžu si pomoct, přišlo mi to odbyté. A zrovna na rozuzlení s Jo jsem se těšila asi tři roky, od doby, co o ní byla první zmínka. Autorka by už měla přestat nabírat nové postavy, nestíhá rozvíjet ty předešlé a obecně celý příběh (hlavně co se týče zla). Ale ještě tam má Lassitera, Devinu a asi 3 nesezdané Bastardy, že? A kdo ví, koho si ještě dovymyslí. No, asi nekončíme.

Nelly
19.07.2021 3 z 5

Pro mne jeden z těch slabších dílů - příliš nudných pasáží a ani hlavní postavy tohoto příběhu - Jo a Syn - mne moc neoslovily.

martina1199
12.07.2021 4 z 5

Stejně jsou Butch a Vishouse nejlepší :-) Struktura příběhu, vzorce vztahů, chemie mezi jednotlivými postavami - vše funguje jako vždy, a nepřináší nic moc nového, což ovšem není výtka. Je to to, co na tomto světě a těchto upírech totiž máme tolik rádi :-) Jedna novinka se tu ovšem objeví a je to velká věc, prozrazovat nebudu, ale asi se máme my i členové bratrstva včetně Bastardů na co těšit :-D

Arlienen
12.07.2021 5 z 5

Po dlouhé době jsem se dočkala knihy od Wardové, kde byl v hlavní roli člen bratrstva. Tato kniha mi připomněla svým stylem první knihy, které autorka napsala. Opět jsem propadla bratrstvu, hlavně Wrathovi a Butchovi. Těším se na další díl!

Pavbat
11.07.2021 5 z 5

To bylo počteníčko.
Našla jsem v knize vše co mám ráda. Akci, vraždy, humor, romantiku, erotiku i trochu životního dilema a samozřejmě je to vše spojené s krásnými, mužnými upíry. Ja je miluju.
Na wardovském pokračování oceňuju, že s novým příběhem dokáže rozvinout i předchozí příběhy. Vrátí se k dřívějším párům, aby si člověk připomněl předešlé díly a postavy.
Devina mě mile překvapila a jsem zvědavá co s ní a Lassiterem má Ward v plánu dál.
Teď budu napjatě čekat i na vlkodlačí serii.