Na vrcholu

Na vrcholu https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/465631/bmid_na-vrcholu-Lz9-465631.jpg 4 196 33

Na vrcholu série

1. díl >

Sebastianovi ovládají celé město. Pche, dost možná celý svět! Ale já z něj chtěla jen kousek, který by byl jen můj… Takže když se má šéfka vydala „nalézt sebe samu“, chopila jsem šanci za pačesy a vrhla se do prostředí luxusu a výzev. A všechno šlo dobře, dokud jsem nenarazila na něj. Chlápka ve vedení. Scotta Sebastiana. Byl to arogantní floutek, sukničkář a dědic impéria, jehož rty mě nenechaly spát. A tenhle člověk mě chce ve své posteli stejně, jako si já přeju v ní skončit. Jenže pokud se to stane, odhalí prostou skutečnost – jsem podvodnice…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Man in Charge , 2020


více info...

Přidat komentář
Mondaika
Mondaika
29.02.2024 1 z 5

Tak já nevím dráhy čtenáři, ale ta Tess je nějak dost laciná, najivka, no ne...? Celou knihu jsem si říkala, proč to pořád čtu... Konec nutí číst dálší díl... Nemusíte moc přemýšlet, do reálu tohle má daleko...

KatieKuli
KatieKuli
26.02.2024 1 z 5

Kdybych nikdy v životě nečetla žádnou knihu, řekla bych i tak, že tohle byla... jedna z nejhorších! Bylo mi až fyzicky nepříjemné tohle dočíst.
Tess je absolutní urážka žen, s mozkem zlaté rybky, chováním lehké holky a bez špetky sebeúcty. Neuvěřitelně iracionální, neprofesionální a závistivá. Muže posuzuje jen a pouze podle vzhledu (za celý díl nepadla ani jedna jediná otázka, z její strany, týkající se Scotta, jen omílání jak dobře vypadá) a kamarádku, se kterou chodila do školy, která ji zaměstnala (navzdory tomu, že mají stejnou univerzitu, a jen Tess neumí udělat ani prezentaci), která ji půjčuje oblečení, nechává ji u sebe bydlet a platí jí za to, že nic nedělá... nenávidí, protože má bohaté rodiče (mimochodem je adoptovaný korejský sirotek, ta mrcha má prostě štěstí a je třeba ji nenávidět, cha). A tak bych mohla pokračovat... žádný děj, nulový vztah s hlavními postavami a rozhodně tomu nepomohl překlad.
Ne, slovy NE, přátelé.


Terka18
Terka18
01.11.2023 1 z 5

Tohle mi bohužel vůbec nesedlo. Už od začátku jsem se nemohla začíst.

MAU256
MAU256
21.05.2023 5 z 5

"Všechno se mi to sesype, Tey. Je to domeček z karet, Kendra se všechno dozví a Scott mě bude nenávidět a PLTD nedostane sponzora a Sára mě nezaměstná a Scott mě rozhodně bude nenávidět."

Má první kniha od této autorky, ke které jsem se dostala díky komentářům zde v databázi knih. A musím říci, že se četla skvěle. Ač jsou Tess a Scott každý z jiné společenské vrstvy, neskutečně je to k sobě táhne. Začetla jsem se a najednou byl konec, a to jako vážně? Takže jsem ráda, že jsem si hned vypůjčila i druhý díl :-).

Tess61
Tess61
04.05.2023 5 z 5

Skvělé oddechové čtení už se těším na další díl

dooky
dooky
09.02.2023 3 z 5

Celou dobu mi v hlavě běžel film Podnikavá dívka. Nemyslím, že je možné, aby to byla náhoda a autorka se zde pravděpodobně inspirovala. Kniha byla nenáročná, čtivá, ale že by mě nějak extra chytla to nemohu říct. Konec doslova vybízí k přečtení dalšího dílu. I když nemohu knihu hodnotit více než třemi hvězdičkami, druhý díl si přečtu, protože jsem zvědavá a podobnou oddychovou jednohubku klidně zvládnu.

Evitsa
Evitsa
30.12.2022 5 z 5

Kniha je úplně super a i téma není otřepané a děj úplně božský!!!!!
A ten konec?
Děláte si pr......?a další díl vyjde bůh ví kdy?
Mělo by to být trestné vydavat série byť jen po pár měsících na tož po roce?
Tohle normální zoufalství, to čekání

Kniholapka
Kniholapka
24.10.2022 4 z 5

Kniha se četla téměř sama a moc mě zajímá pokračování. Konec byl tedy překvapivý...

petraLI
petraLI
19.09.2022 5 z 5

Za mě moc hezky napsaná kniha. Po celou dobu byl příběh poutavý, nabitý erotikou. Už se těším co mě čeká v dalším díle.

Radka1727
Radka1727
11.09.2022 3 z 5

Celý příběh je jako vykradený z "Podnikavé dívky" a to včetně jména Tessa. Pokračování by mohlo být zajímavější....

Sarkak94
Sarkak94
04.09.2022 2 z 5

To je jako co zase ten konec? Je pravda, že ke konci jsem začala něco tišit, ale toto jsem nečekala. Zase další šílený konec. A i když z knihy nejsem nijak nadšená, ale kvůli tomu konci budu uvažovat si pokračování přečtu, zajímá mě jak to celé dopadne.
Nevím jestli to je překladem, nebo je kniha opravdu tak napsaná, ale působila na mě dost lacině. Obzvlášť některá slovíčka mi tam hodně vadila. I když se tu řešilo celkem závažné téma, sexuální scény taky nebyly nijak zle popsány, ale spíš ty průpovídky u toho, Scotta a Tess, byli takové divné. Kdyby mlčeli asi udělají líp.
Scott byl ten typ co mu jde jen o sex a žádné city. Nakonec docela změkl a začal ty city celkem projevovat, ale na konci mě opravdu hodně zmátl (důvod proč si chci přečíst i další díl) Tess celkem riskovala a měla zápal pro určitou věc, což se mi na ní líbilo. Ale co mi vadilo, že se chovala jakoby neměla žádnou sebeúctu, na mě se chovala až moc jako lehká děva.

kacenka6144
kacenka6144
15.08.2022 4 z 5

Tak trochu jsem to čekala. Ale čekat celý rok na rozuzlení je fakt na prd.

dominika55104
dominika55104
15.08.2022 5 z 5

Tak tohle bylo něco ale jsem naštvaná, že pokračování je až za rok to snad ne uf až jak přijela na ten zasnubní večírek tak mi došlo co se asi stane….. doufám, ze další díl vysvětli jak je možné aby jeho rodina nic nevěděla když jim dělala prezentaci. Kendra bude asi pěkná potvora když se rozhodovala mezi dvěma muži a Scott u něj si nejsem jistá co napsat, ze začátku mi přišel jako klasický Pracháč ale postupem času bylo vidět ze cítí něco víc, teď si myslím ze všechny ty řeči o rodině a firmě ze si nemohl vybrat souvisí i se svatbou. Teď jen počkat na pokračování a rozuzlení příběhu

MarKy95
MarKy95
09.08.2022 4 z 5

Hezká knížka navečer, dej nic moc překvapivého ale čte se to samo. Trochu mě štve že další díl má vyjít až za rok.

Nika151
Nika151
12.07.2022 5 z 5

Když vezmete do ruky tuto knížku, čekáte, ze se bude sama číst, zápletka bude jednoduchá, najdete sexy muže a lechtivé okamžiky. Přesně tohle i dostanete :) je součástí série a děj na sebe bude určitě navazovat.

georginaa
georginaa
22.06.2022 4 z 5

Jednoduchý příběh, který ničím není výjimečný, ale takové pohádky mám stejně ráda. Jako plno dalších čtenářek. Nemusíte u toho moc přemýšlet, nic řešit, je to prostě na pohodu na jeden večer. Občas to chce takto vypnout. Moc se mě líbilo, jak Tess bojuje za organizaci, která se věnuje lidem s neléčitelnou chorobou. Proto vzala vše do rukou i když by tím mohla přijít o práci. Dokonce u toho poznala toho Modroočka, z kterého ji buší srdce jen ho vidí.

Ešína
Ešína
08.05.2022 4 z 5

Opět čtivý příběh,který se mi celkem líbil. I když jsem si z něj nesedla na zadek. Něco mi tam pořád scházelo. Takový ten očekávaný zvrat, který jsem si myslela, že už nepřijde. ALE... přišel... na konci! Doufám, že se dočkáme pokračování v češtině. Musím vědět, jak tohle dopadne.

Szekynka
Szekynka
08.05.2022 4 z 5

Přemýšlím jak knihu hodnotit, byly momenty, kdy mi vadilo jak autorka opakuje některé fráze, co mě ale překvapilo čekala jsem že se příběh dokončí v této knize, takže konec mě překvapil. Nicméně jednalo se o oddychovku přečtenou za jeden večer a čas od času mám takové knihy ráda :)

kristy.books
kristy.books
29.03.2022

Kto si neprečítal, že ide o dilógiu a na konci zostal sedieť s otvorenými ústami? Samozrejme, že toto sa môže stať len mne! Autorka na konci vypustila bombu a všetko zostalo otvorené. Keby som vedela, že to takto skončí, radšej si počkám na druhý diel, pretože teraz bude čakanie veľmi ťažké. Dúfam, že sa dočkáme aj druhej časti, inak ma porazí.

Na vrcholu bola nenáročná oddychovka, ktorú som zhltla za pár hodín. Bola to moja prvá kniha od tejto autorky, hoci viem, že pár jej kníh už u nás vyšlo (ale nikdy som sa k nim nedostala). Príbeh sa mi páčil, hoci som si z neho úplne nesadla na zadok. Čítal sa ľahko a rýchlo. Je plný pikantných scén a vzájomného doberania medzi Tessou a Scottom.

Tess nepochádza z bohatej rodiny, nemôže si dovoliť značkové oblečenie a luxusné bývanie, ale vo svete boháčov sa nestratila. Bojovala za to, čo je pre ňu dôležité, hoci si bola vedomá, ako jej to môže ublížiť, čo sa mi na nej veľmi páčilo. Keby tak ešte nenechala svoju šéfku, aby jej neskákala po hlave a otvorene sa s ňou porozprávala.

Scott je na prvý pohľad typický, arogantný boháč, ktorý musí mať všetko, na čo si pomyslí. Niekedy sa správal ako pekný idiot, ale postupne sa ukázala aj jeho lepšia stránka. V závere ma však poriadne nahneval a dúfam, že bude mať dobré vysvetlenie na to všetko, čo urobil.

lusitta05
lusitta05
26.03.2022 3 z 5

Celkom ujde,ale čítala som už lepšie. Možno to vylepší pokračovanie.

Autorovy další knížky

Laurelin Paige
americká, 1974
2016  78%Závislá na tobě
2022  77%Na vrcholu
2016  80%Nalezená v tobě
2017  81%Oddaná tobě
2019  73%Hudson

Kniha Na vrcholu je v

Právě čtených8x
Přečtených263x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených9x
Knihotéce221x
Chystám se číst166x
Chci si koupit31x
dalších seznamech5x