Pravda krve přehled

Pravda krve https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427672/bmid_pravda-krve-STh-427672.jpg 4 166 166

Odkaz černé dýky série

< 4. díl

Jako cvičenec programu Bratrstva černé dýky se Boone osvědčil jako skvělý voják a nyní bojuje po boku Bratrů. Po otcově nečekané smrti je přes veškeré svoje námitky suspendován ze služby – a dostane za úkol spolupracovat s Butchem O’Nealem, bývalým policajtem z mordparty, při stíhání sériového vraha: někdo se zaměřil na upíří ženy v klubu, specializovaném na tzv. „rolové hry“. Když je Bratrstvo přivoláno na pomoc, Boone naléhá, aby se směl zúčastnit – a to poslední, co čeká, je setkání s poutavou, záhadnou ženou… která navždy změní jeho život. Od chvíle, kdy její sestra zahynula v klubu, je Helania odhodlaná najít jejího vraha bez ohledu na nebezpečí, které jí hrozí. Když jí Boone zkříží cestu, neví, zda mu má důvěřovat, nebo ne – a pak už nemá na vybranou. Jelikož se sama stane svědkem další vraždy a někdo blízký Bratrstvu je identifikován jako hlavní podezřelý, musí ti dva spolupracovat při řešení záhady… dřív, než bude pozdě. Vstoupí mezi milence šílenec, nebo nad smrtící zlobou zvítězí pravá láska a dobrota?... celý text

Literatura světová Horory Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Blood Truth , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pravda krve. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (31)

Artep071
29.04.2024 3 z 5

Příběh Boona byl podle mě šitý horkou jehlou, hodně věcí nebylo objasněno, což je škoda a celkově jejich love story :nic moc.
No na to že se Butch nemůže odhmotnit v sérii Bratrstva opět Ward boduje a zde se odhmotňuje :(

petraj30
22.11.2022 3 z 5

Řekla bych, že tato kniha patří do série Bratrstva, ale s výcvikovým programem už má jen pramálo společného. Hlavní postavy z minulých dílů se tu mihly jen, aby se neřeklo a zbytek upadl v zapomnění.
Bohužel hlavní postavy mi nějak nesedly. Děj se mi taky zrovna nezamlouval. Dnes to bylo prostě jiné. Rozhodně nemůžu napsat, že by mě to nebavilo, ale čekala jsem něco jiného.


Szekynka
08.05.2022 5 z 5

Miluju knihy z této série a vždycky jsem nadšená když zjistím, že příběh pokračuje. Na této se mi kromě obvyklého on + ona + válka s bezduchými líbilo doplnění příběhu o vyšetřování vražd. Myslím, že by se z fleku mohla autorka věnovat této tématice :)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (9. týden)

23.02.2020


Citáty z knihy (1)

Buď sama sebou. Já budu sám sebou, a pokud spolu nepřestaneme mluvit? Mělo by to dobře dopadnout.


Kniha Pravda krve v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených232x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených12x
v Knihotéce217x
v Chystám se číst81x
v Chci si koupit31x
v dalších seznamech3x