Zajatec noci

Zajatec noci https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445398/bmid_zajatec-noci-00V-445398.jpg 4 186 33

Obsahuje příběhy Zajatec noci a Kde tě najde zima V pořadí jako 16,5 a 17,5. Zajatec noci Poté, co Ahmare unesou bratra, neexistuje nic, co by neudělala, aby ho získala zpět živého a zdravého. Není však připravena na to, kam až bude muset zajít kvůli jeho záchraně. Spolu s nebezpečným, ale podmanivým vězněm se vydá na výpravu do jiného světa. Duran, zrazený otcem, desítky let vězněný v podzemním žaláři, zůstal naživu jen proto, že prahne po pomstě. Čeká na možnost útěku a zažije šok v podobě nepravděpodobné a dočasné svobody v podobě odhodlané mladé upírky. Dvojice bojuje proti smrtícím silám, čelí nepředvídatelným nebezpečím a závodí s časem, aby zachránila bratra Ahmare. Čas se krátí, nepředstavitelná hrozba narůstá a k vítězství jim možná nepostačí ani opravdová láska. Kde tě najde zima Poté, co Trez tragicky ztratil svou milovanou (Prokletý milenec, Bratrstvo černé dýky 13), zdá se, že jeho osudem už bude jen utrpení. Když se ale setká se záhadnou ženou, nabude přesvědčení, že jeho životní láska se převtělila. Má pravdu? Nebo jde o katastrofální blud, dílo žalu? Therese přišla do Caldwellu, aby unikla roztržce se svou rodinou. Zjištění, že je adoptovaná, otřese základy její identity a je odhodlaná poradit si na vlastní pěst. Přitažlivost k Trezovi není tím, co hledá, jenže sexy Temný je prostě neodolatelný. Nabídl osud truchlícímu vdovci druhou šanci… nebo je Trez tak zaslepený minulostí, že nevidí přítomnost, jaká skutečně je? V této smyslné, poutavé knize naplněné tématy vykoupení a sebeobjevování se dvě ztracené duše najdou na křižovatce, kde je srdce jediným kompasem, kterému se dá věřit… ale možná to bude vyžadovat odvahu, jakou ani jedna z nich nemá.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Prisoner of Night + Where Winter Finds You , 2019


více info...

Přidat komentář

PetraBery
28.02.2024 3 z 5

Dvě novely, první s Bratrstvem není vůbec propojená, druhá vypráví Trezův osud po smrti Seleny. Obě mě bavily a já se do Caldwellu zase někdy ráda vrátím.

miruska1
20.01.2024 4 z 5

Zajatec noci - zajímavý příběh, čtivý. Ale žádné spojení s bratrstvem černé dýky. Možná, že se postavy z tohoto dílu objeví někde v pokračování serie, jináč by ten příběh působíl tak nějak zbytečně.
Kde tě najde zima - pěkně vyřešen Trezuv příběh. I když trochu přitažene za vlasy - víc neuvěřitelné než obvykle


denniys
12.09.2023 2 z 5

Tak si dám od Bratrstva zase chvíli pauzu.. po skvělém 16.díle mě tohle teda vůbec nebavilo..možná jsem knihu měla přeskočit a pustit se rovnou do 17.dílu..
Zajatec noci by ještě ušel, ale Kde tě najde zima pro mě bylo doslova utrpení, uplně zbytečný počin

Nelly
29.05.2022 3 z 5

Tři a půl hvězdy - tři za první povídku (taková nijaká, nechytla mne za srdce) a čtyři za druhou, kde autorka opět předvedla, že s emocemi svých hrdinů i čtenářů umí moc dobře pracovat (škoda, že nenapíše sérii, kde by právě toto bylo doménou a vynechala by třaskavý, syrový sex - to už mi v některých dílech leze krkem).

Lee7
12.04.2022 4 z 5

Mám je prostě moc ráda, druhá novela byla pro mě top, protože Lassister, Vishous a zmínka o ostatních. Pěkná třešnička mezi díly..

LucijeT
31.12.2021 5 z 5

Moc pěkný moc pěkný... Ten vložený příběh byl super, hezky to oživuje celou sérii když se tam občas objeví i osud jiných a jak znám Wardku, tak to bude mít někdy někde nejakou souvislost. No a je super, že i na Treze došlo. Zaslouží si to.

petraLI
21.11.2021 3 z 5

Myslím, že se jedná o první knihu od Wardovky do které se nemohu začíst. Všechny její knihy jsem slupla jako malinu, ale tato mi nějak nesedla. Takže jí odložím a později to zkusím znovu.

karin4338
11.09.2021 5 z 5

Nové postavy Duran a Ahmare, uvidíme, že sa ešte budú v sérii vyskytovat.
Trez a Selena/Therese, opat krásne zakomponové, silný príbeh. Nechápala som na začiatku, ako chce autorka nahradit Selenu a ono, ha, vyšlo to. :)

Heri76
26.08.2021 3 z 5

Dva jednoduché příběhy. Ahmare a Duran v zásadě nezapadají do série Bratrstva, nicméně ten příběh neurazí. Postava Durana se mi líbila, Ahmare už méně, ale příběh druhou do páru potřeboval, takže jsem ji vzala na milost. Postava Nexi příjemně překvapila.
Příběh Treze a Seleny patřil v klasické linii Bratrstva k těm slabším, přišel mi hodně uspěchaný, i když Trez jako takový mi je sympatický, k Seleně jsem si cestu nenašla. A reinkarnace v podobě Therese? No vlastně proč ne.

levap
07.08.2021 5 z 5

Jako většinu čtenářů tak i mne překvapilo že se nejedná o jeden příběh ale o dva.I přes to že šlo o rozdílné příběhy které se nijak neprolínaly ani na sebe nenavazovali to bylo teda super počteníčko od začátku až do konce

MonaLisa42
14.06.2021 4 z 5

Celkem pěkná kniha, netýká se přímo BČD, ale s několika postavami se přece jen setkáme.
První příběh se mi líbil o trochu více než druhý. Ahmare byla úžasná a Duran nakonec také, ale nechápu, jak se tak rychle mohl přenést přes mučení a žít, jako by se nic nestalo. Byla zde hromada napětí a zakončení tohoto příběhu bylo skvělé.
Druhý příběh byl o postavách, které už znám z předešlých dílů. Trezovi tento osud velmi přeji, trápilo mě, že nenašel svůj šťastný konec. Therese mě trochu štvala, důvod, kvůli kterému opustila svou rodinu je pro mě nepochopitelný. Také mi zde chyběla akce, ale nakonec se dostavila i ona.
Rozhodně se nejedná o nejlepší díl série, ale i tak je skvělý. Lassiter je boží! Při jeho výstupu jsem se bavila a musela si ho přečíst znovu. Děkuji!!!

Karoli282
13.05.2021 5 z 5

Tato kniha je takovým zpestřením, četla se mi velmi dobře. Jsem ráda, že se Trez nakonec dočkal šťastného konce, moc jsem mu to přála. Příběh Ahmare a Duran se mi také líbil. Všem můžu vřele doporučit.

Szekynka
21.04.2021 4 z 5

(SPOILER) Říkala jsem si, že by bylo divné, kdyby všechny příběhy neskončily dobře, co se týká Treze a Seleny sice to trvalo, ale nakonec dle očekávání :). Příběh Amare se mi líbil moc, jen v celkovém pohledu nerozumím jakou mají tyto postavy souvislost s celým Bratrstvem, tak snad se zapojí v posledním díle. Myslím, že by Ahmare a Duran byly dobré posily do poslední bitvy :)

Kočičáci
18.04.2021 4 z 5

Novelka Zajatec noci v hlavních rolích s Ahmare a Duranem byla celkem příjemným zpestřením. Ale těšila jsem se na svoje staré známé, po všech těch přečtených knihách, se prostě na členy bratrstva vždycky těším jak na kamarády na letní tábor :-)
Takže příběh Kde tě najde zima u mě jednoznačně vedl. Temný Trez je můj oblíbenec a velmi jsem mu přála jeho znovu nalezenou lásku.
No Lassister, můj nejoblíbenější anděl ze všech, ten jednoduše zaválel :-D Stále nepřestávám věřit, že se dočkáme knihy, která bude jenom o něm!

Dandulka
31.03.2021 5 z 5

Nejprve mě překvapily hned dva příběhy, ale oba dva byly super. Já tyhle "upírky" prostě miluji! Vždycky je to pro mě pohodovka, moc si u nich odpočinu.

Dellphi
26.03.2021 4 z 5

Díky ne moc dobrým recenzím jsem četbu této knížky pořád odkládala, ale bylo to zbytečné. A ironií je, že ve snaze najít lepší knihy, jsem nakonec četla ty horší. Protože tahle autorka píše opravdu dobře. Takže i jedna z jejích horších knih je stále dobrá. Nebo jsem možná díky recenzím měla menší očekávání a díky tomu mi to přišlo lepší, těžko říct.
Co říct konkrétně, určitě to nebyl nejlepší díl série BČD, ale i tak mě to bavilo. První příběh byl takový jednodušší bez nějaké větší zápletky, ale i tak se četl dobře. A příběh o Trezovi mi přišel naprosto dostačující. Moc se těším na další díl o Sinnovi, ale vůbec mi nevadí číst takovéto kratší příběhy, než ji autorka dopíše. Takže asi tak. A Lassiter byl boží :-D

Pokud někdo váhá, zda se pustit do čtení Bratrstva černé dýky, tak určitě neváhejte. Doporučuji všemi deseti.

cukrovka
30.11.2020 3 z 5

Tak tahle knížka mě moc nenadchla. Sérii BČD mám ráda, ale tohle mi přišlo spíchnuté horkou jehlou, nepromyšlené, uspěchané. První příběh prakticky vůbec nesouvisel s bratrstvem a přišel mi hodně uspěchaný a nepromyšlený. Druhý příběh bylo trochu lepší, ale ani s ním si autorka moc práce nedala.

veveronka
25.11.2020 4 z 5

První příběh mě moc nezaujal,ale druhý už připomína bratrstvo.

Nel-ly
22.10.2020 3 z 5

Dva samostatné příběhy. Ani jeden by jako kniha neobstál. Uspěchané a především u toho druhého to vážně bolí.
Ten první - neznámé postavy, průměrná až podprůměrná Wardovka, která se už ani nesnaží být originální, nuda, ale čtivá.
Ten druhý.... hm... ach jo... JÁ NECHÁPU, KDYŽ JSOU UPÍŘÍ STOLETÍ, PROČ MU MUSÍ CPÁT HOLKU TŘI MĚSÍCE POTÉ! Prostě ne. Krom toho takhle urychleně, jak kdyby to spíchla jen kvůli truchlícím fanynkám (což bude asi pravda) a...straně mi to znevážilo, a úplně zbytečně, Trezovu samostatnou knihu, která byla VÝBORNÁ (alespoň v porovnání s tím, co Ward poslední dobou čtenářům překládá).
Dochází jí dech, ale asi prachy jsou prachy, jinak nevím, proč tohle vzniklo. Série pokračuje ve své klesající tendenci, ale přesto se těším na další díl (a tiše doufám), protože už jsem si nějak zvykla, že Bratři tu s námi budou věčně - dokud jim autorka totálně nez*** charaktery, jako to udělala ve Vishousově druhé knize... no to je je jedno :D

Anděl je stejně nejlepší postava. Tak.

Dariel1311
13.10.2020 5 z 5

Dvě novely. První z nich nesleduje žádnou z linií Bratrstva ani Odkazu. Přestože se tam nesetkáváme s žádnou známou tváří, se mi novela moc líbila. Není to samostatná kniha, není tedy tak obsáhlá, jak by si příběh zasluhoval, ale i tak je napsaná v souladu s autorčiným stylem. Druhá novela se věnuje Trezovi a Therese. Příběh, který už byl v minulých knihách nakousnutý. Po přečtení jsem měla pocit, že by si zasloužil obsáhlejší propracovanost. Ale pak jsem dospěla k názoru, že novela úplně postačila. S Trezem už jsme jeho příběh prožili a tohle je jeho zakončení / pokračování. Knihu mohu jako pokračování Bratrstva jen doporučit.