Zloděj

Zloděj https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397186/bmid_zlodej-FVv-397186.jpg 4 284 45

Bratrstvo černé dýky série

< 16. díl >

Poté, co se Bratrstvo spojilo s Bandou bastardů, je víc než kdy dřív odhodláno vymazat Vyhlazovací společnost z povrchu země. Jeho členové se vzpamatovávají z poslední bitvy se zbytky bezduchých a zjišťují, že boj proti nepřátelům ještě zdaleka neskončil. Throe, Xcorův bývalý zástupce, pomocí prastaré knihy svolává novou armádu, vytvořenou mocností ještě nebezpečnější a horší než Omega. A členy Bratrstva černé dýky teď čekají těžké zkoušky doma i na bojišti.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Thief , 2018


více info...

Přidat komentář

Artep071
16.04.2024 3 z 5

Hmm docela nuda, kde mohla bejt pořádná akce tak to vyhaslo jednou ránou :(
V a J ??? No tak to bylo úplně zbytečný drama:(

miruska1
14.01.2024 5 z 5

I tento díl se mi líbíl...... Četlo se to samo


denniys
31.08.2023 3 z 5

K 16.dílu Bratrstva jsem se vrátila po 5ti letech a překvapivě mě to bavilo.. Nic se nezměnilo, úroveň zůstává stejná a je to překvapivě čtivá kniha. Musí se nechat, že Ward v rámci tohoto žánru umí a své čtenářky si najde.

Lenny33
14.07.2022 3 z 5

Nevěřila jsem, že to někdy u této série napíši, ale i zde jde kvalita dolu a jde vidět, že autorka vydělává na populární sérii knih - viz další vedlejší série, které si musíte přečíst, abyste plně chápali děj a vyznali se v postavách či další a další vedlejší postavy v knihách z nichž většina je pro hlavní děj úplně k ničemu a autorka jim prostě musí napsat samostatnou knihu. Prostě to kam autorka sérii vede, začíná být zklamání. Snad se dočkáme co nejdříve velkolepého a hlavně důstojného závěru (co takhle 20 knih a dost?). Na co se strašně těším je příběh Lasitera.
V této knize mě příběhy Assaila, Soly i Victorie vůbec nezaujaly a vůbec nechápu linku V. a Jane - teda vlastně chápu, v jednom rozhovoru autorka přiznala, že tuto postavu nemá ráda a v jejích knihách je to znát (bohužel, pro mě je zase V. jedna z nejlepších postav).

moma08
09.02.2022 4 z 5

S tímhle dílem jsem velmi spokojená. Překvapilo mě, že tam měli dějovou linku i Jane s Vishousem a za to jsem byla ráda!!

Karoli282
26.04.2021 4 z 5

Další skvělý díl. Příběh Assaila se Solou mě nezaujal tak moc jako jiné, ale i přesto jsem si čtení užívala. Byla jsem ráda za Vishouse s Jane. Všem doporučuji a těším se na pokračování.

Szekynka
21.04.2021 5 z 5

Super díl, autorka graduje příběh a dostáváme se pomalu do finále :)

Vendulik
16.04.2021 2 z 5

Měla jsem tuhle sérii moc ráda ale s každou novou knihou, jsou příběhy nudnější a nudnější.
Viktorie - nudná postava a přitom ještě rozmazlená.
Navíc kniha měla být O Sole a jejím druhovi, tak nechápu, proč se knize řešila jen Jane.

Petraj365
02.02.2021 5 z 5

No začíná to být opravdu napínavé......nechci aby to skončilo ????????. Už dlouho mě nic takto nebavilo. Když jsem přečetla ze zvědavosti první díl, nenapadlo mě, že mě to tak pohltí.

petraLI
21.01.2021 5 z 5

Assail.... tak na něj jsem se těšila opravdu hodně. Musím říct, že kdyby z knihy byl vynechán Vishous, a bylo se věnováno trochu více Assailovi, vůbec bych se nezlobila. Pro mě byl tento pár jeden z těch zajímavějších. Přesto Wardovka opět nezklama.

MonaLisa42
18.12.2020 4 z 5

Pěkná a docela čtivá kniha.
Na čtení teď nemám moc času, a tak jsem ji četla delší dobu. Postav v této sérii je už doopravdy mnoho, ale stále se v nich orientuji a mám je ráda. Bylo zde dostatek záhad a napětí, trocha sexu a dost romantiky. Assail, Sola a její babička jsou prostě skvělí. Na jejich příběh jsem se těšila už hodně dlouho. Určitě ale ještě zdaleka neskončil, dost věcí zůstává nevyřešeno... jsem zvědavá jestli se jejich problém nakonec vyřeší. Také mi přišel docela krátký, velkou část tohoto dílu zabraly další dějové linie. Vishous mi nikdy k srdci nepřirostl a jeho chování odsuzuji, ale i tak byl jeho příběh poutavý. Naopak Vitoria příliš zajímavá nebyla a ani bych o ní číst nemusela.
Kniha je však nakonec skvělá a velice pěkně napsaná. Už se nemůžu dočkat jejího pokračování. Děkuji!!!

Anerik
10.12.2020

Knihu jsem teprve začala číst a jsem trochu zmatená. Je tam zmínka o Saxtonovi a jeho druhovi Ruhnovi. Čtu díly postupně jak jdou za sebou a Saxton byl sám. Tak nevím, co mi uteklo.

cukrovka
25.10.2020 5 z 5

Stále skvělé čtení. Vždy něco nového, ale také zakomponování postav z předešlých dílů. Správný poměr akce, romantiky a erotiky.

Saraken
08.10.2020 5 z 5

Ano stale super ... mam zatial vsetky knihy od autorky

Pain
21.09.2020 5 z 5

Po dlouhé době jsem si přečetla další díl. Měla jsem trochu strach, že si již nebudu pamatovat co a jak funguje ve světě, který stvořila J. R. Ward. Vzpomněla jsem si. :) I přestože je postav opravdu hodně.
Postavy Marisol a Assaila se mi líbily a fandila jsem jim. Jen se mi zdálo, že jsou trochu v pozadí. Čekala bych, že dostanou více prostoru. Trochu jsem i nabyla dojmu, že babička Marisol snad ví víc, než se zdá... ;-)
Reakce Marisol na fakt, že upíři jsou a existují, se mi zdála přehnaná na to, kým měla být. Ale kdoví, jak bychom reagovali my.... :)
Jejich příběh přebíjela vztahová krize Jane a Vishouse. Ta se mi zdála nezajímavá.
Což se mi zdá, že teď bude Ward "recyklovat" a všechny šťastné páry si projdou vztahovou krizí.

AKO
23.08.2020 5 z 5

Výborná kniha

Kočičáci
29.06.2020 4 z 5

Já jsem se hrozně těšila na příběh Soly a Assaila! Tak jsem se konečně dočkala a nebyla jsem zklamaná, i přes to, že to tentokrát bylo o maličko slabší než všechny předchozí díly. Oživily nám to také manželské trable Jane a Vishouse. Samozřejmě ani záporák nemohl chybět a to v podobě Throea a jeho nové "milenky" - ďábelské knihy kouzel. Za mě spokojenost!

Dandulka
16.06.2020 5 z 5

Tak jsem si zase hezky početla. Pro mě je to taková vzpruha po spoustě nečitelných knih, které musím přelouskat. Prostě svátek.

Mornau
29.05.2020 1 z 5

Tento díl mne vůbec nebavil, nedokázala jsem ho ani dočíst (už i s předešlým dílem "Vyvolená" jsem měla problém)

Tereza.Fait
07.02.2020 4 z 5

Na Solu a Assaila jsem se tesila. Nezklamalo me to. Jediny, co me vzdycky zklame je to, ze mam druhy den docteno :-o