MonaLisa42 profil

☰ menu
MonaLisa42

Monika Remsová

1998 · žena · Středočeský kraj · statistiky

Aktivní: 10.02.2024 19:14 (poprvé 01.11.2014)
Body:349
Palce za komentáře: 364 · 68 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Šance
Šance
Jackie Collins
Jak se zasnoubit s hrabětem
Jak se zasnoubit s hrabětem
Janna MacGregor
Čas slunečního svitu
Čas slunečního svitu
Catherine Coulter
Princezna pomsty
Princezna pomsty
Shannon Drake (p)

Kdo jsem

Ahoj, jmenuji se Monika (Monča) - to už ale nejspíš všichni víte.
Vítejte na mém profilu!

Miluji čtení knih, jsou mým nejoblíbenějším koníčkem. Dále mě ještě baví sledování filmů a seriálů, plavání, zpívání (i když falešné), vymalovávat mandaly a mnoho společenských her (které častokrát nemám s kým hrát). Nadevše mi je má rodina a klid. Také mám několik skvělých přátel a jednu úžasnou partu :D

Mnoho lidí se mě ptá na 2 otázky:
1. Jak můžeš stále jenom číst?
Knihy mi dokáží pozvednout náladu a zbavit deprese, úzkosti i špatné nálady. Už mnohokrát mi velice pomohly. Sama mám velikou představivost a v mysli si tvořím vlastní příběhy, bohužel ale nemám odvahu je poznamenat na papír. Obdivuji tudíž všechny autory, protože oni tu odvahu našli.
2. Jaký knižní žánr máš ráda?
Na tuto otázku neexistuje jednoduchá odpověď. První kniha, díky které jsem si oblíbila čtení je Harry Potter. Díky ní mám ráda fantasy, dále se mi líbí ženské (dívčí) romány, můžou být i historické nebo erotické, také si ráda přečtu napínavou detektivku i příběh ze života (ať dojemný nebo veselý, třeba až komický). Podle mě je nejdůležitější, představit si knižní svět a vžít se do postavy. Důležité je také, dokázat se nad knížkou zasmát či uronit pár slz.

Jsem ráda za každý palec nahoru a kladné hodnocení, ale své komentáře netvořím kvůli nim. Píšu je pro sebe, abych si později dokázala vybavit své pocity z každé knihy a autora (moje paměť je bohužel dost mizerná...) Tudíž jsou mé příspěvky mnohdy dlouhé a ne každého lákají. O to více si vážím těch, kteří si je dočtou do konce a sdílí můj názor. Moc děkuji!!!