Jeho zákusek

Jeho zákusek https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458878/bmid_jeho-zakusek-hpe-458878.jpg 3 656 141

Objekty touhy série

< 3. díl >

Asi si nikdo nemyslí, že mít sexy šéfa není vůbec komplikované ani matoucí. Ale musím mu už odolávat jen pár měsíců. V lednu odlétám do Paříže, abych si splnila svůj sen a stala se umělkyní. Škoda, že nemůžu mít svůj zákusek a náležitě si ho užít. Zapomněla jsem se zmínit… Můj sexy šéf byl mou školní láskou. Tak trochu. Nejprve jsem ho chtěla samou láskou umačkat. Nakonec jsem ho chtěla už jen umačkat. Teď je zpět a klidně by mohl mít na hrudi napsáno „nesahat“. Jedna drobná otázka: počítalo by se, kdybych nepoužila ruce? Odpovím si sama. Ano, Emily, ty nadržená čubko, počítalo. Mimoto můj sen na mě prakticky čeká naservírovaný na zlatém podnose. Pokud se zvládnu chovat tak, jak mám. Byla bych naprostý blázen, abych riskovala. Taky jsem pyšná na to, jak dlouho jsem se zvládla jako blázen nechovat, a chci si svůj rekord udržet. Musím pro něj udělat akorát jednu rychlovku. Pár plakátů a několik dekorací na velkou Halloweenskou party, kterou pořádá. Pak jen odejdu od jeho snových očí a nádherného těla, sednu na letadlo a zapomenu na všechny nádherné děti, které bychom spolu mohli vyrobit. Ale tři měsíce jsou opravdu dlouhá doba…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Kontrast
Originální název:

His Treat , 2018


více info...

Přidat komentář

Nikola086
08.04.2024 4 z 5

Oddechovka, která naprosto sedla na víkendové čtení. Milé, úsměvné, jednoduché. Příběh psaný tak, aby čtenář vypl hlavu a užíval si jen příběhu.
Moc se mi líbilo, jak autorka do "třetího" dílu zakomponovala hrdiny z předešlých dvou.

Ronny97
10.03.2024 4 z 5

U těchto knížek člověk nemůže očekávat nějakou kvalitní literaturu. Je to spíš taková oddechovka. Čtenář hned na začátku ví, jak vše dopadne. Autorka zajímavě propojuje příběh i s těmi předchozími. Jsem zvědavá, zda i příští příběh proplete s těmito třemi..


EjkaM
15.01.2024 3 z 5

Další jednohubka ze série a nevím, jestli je to tím, že jsem věděla, do čeho jdu, ale zase mi to přišlo o kousíček vypsanější. Samozřejmě, že je to romantické čtení pro dámskou populaci s trochou erotiky a žádná Anna Karenina, ale chvílemi jsem se bavila a čtení mě neuráželo. Ještě zapracovat na úpravě překladu a bude to prima oddechové čtení.

vercatko20
12.01.2024 odpad!

Bloom má ty knihy hrozně stupidní, pardon. A tohle nebyla výjimka. Opět zcela ploché postavy. Žádné gradování děje. Po třech týdnech největší love boom za celej jejich dosavadní život. Přeslazený a zcela nerealistický happyend. Opět vulgární a nadrbaná babča z domova důchodců, co mě fascinovala už v předchozím díle. Nechápu, o co se autorka pokouší prostě.. :D

A nejhorší věta: Už se těším, jak do tebe ty děti budu strkat.

Ble a fuj.

Rosse
02.01.2024 3 z 5

Když si zpětně čtu anotaci, která visí na internetu, zní strašně úchylně a přitom tento díl zas tak úchylný nebyl. Stejně jako předchozí díly i tenhle byl čtivý, vtipný a milý. Dočkali jsme se zde pouze jedné erotické scény, což bych já osobně ani neoznačila za erotické a už vůbec ne za erotický román, ale spíš romantickou jednohubku.

Každopádně věřím, že autorka to s těmito postavami ani neměla v plánu rozjíždět a možná díky anotaci tak naivně navnadila čtenáře, kteří se těšili na pořádnou erotiku, která se nakonec ani neobjevila.

Nicméně si stojím za tím, že další díly už mě nemohou ničím překvapit a s každým dílem u mě odpadá chuť k tomu se těšit na další díl. Vesměs jsou všechny díly na jedno brdo a po dočtení Jeho zákusku jsem se rozhodla, že se do dalších knih hrnout nebudu.

Pokud jste ještě nepolíbení touhle sérii a máte rádi erotické, vtipné romány, neváhejte se do ní pustit. Určitě neprohloupíte a ještě k tomu se pobavíte. :)

miruska1
14.12.2023 2 z 5

V porovnání s prvním a druhým dílem, nic moc. Působilo to tak nějak zoufalé. Jako by autorka postrádala nápad ale i tak chtěla tu knihu napsat......

m2056
24.11.2023

Kniha se čte dobře ale nic zajímavého nepřinese je to stejný jako minulé knihy tak nečekejte nic zvláštního první kniha série byla nejlepší. Tohle i nudí tak vás kniha moc bavit nebude.

Shanib
28.09.2023 2 z 5

Po dlouhé době jsem se k sérii vrátilaa bylo to milý, občas vtipný a romantický, ale místy i trapný, jak se autorka zuby nehty snažila vymámit nějakou hlášku, která v závěru vyzněla spíš zoufale. Zápletka taky nic moc. Myslím, že něco podobného by zvládl napsat kde kdo.

Honey0105
02.09.2023 1 z 5

Původně jsem si říkala, že po předchozím dílu se k sérii už nevrátím. Nakonec jsem ale přeci jen i tento díl otevřela. Hledala jsem knížku u které nebudu muset zapojit ani jednu mozkovou buňku a tato kniha to opravdu splnila. Po druhém dílu bych řekla, že tento byl ještě o něco horší. Chování Williama mi přijde opravdu trapné. Stejně tak postava Lilith. Teď mi to ale nezabránilo otevřít ani čtvrtý díl, jelikož jsem pořád ve stavu, že složitější literaturu bych nepřelouskala. No, jedná se nejspíš o dno tohoto žánru, ale asi to nakonec přečtu celé. Občas má prostě člověk chuť nepřemýšlet, ale stejně si chce číst. Nakonec když jsem některé opravdu trapně napsané pasáže předčítala manželovi, tak jsme se nad sklenkou vína dost zasmáli. Takže vlastně to, jak je to naprosto naivně napsané funguje docela jako taková absurdní parodie na normální knihu pro ženy a může to být až zábavné.

Misshell1
17.08.2023 4 z 5

Takový vtipný svižný příběh okořeněný vtipem.

rumund
26.07.2023 4 z 5

No prostě pohádka, pro romantické dušičky.

nikca1994
05.07.2023 5 z 5

Tento třetí díl se mi také líbil,ale i když byl o trochu slabší, než první dva tak byl také skvělí, taky jsem se zasmála,všem doporučuji.

Ulrika
26.06.2023 4 z 5

Také povedené. Konec byl naprosto fantastický. Opravdu mám ráda autorcin humor.

miloslava3256
14.06.2023 3 z 5

Za mne mnohem lepší díly byly banán a třešničky. Tady mi upne nesedlo jak rychle se vyřešil problém vztah vs práce a jsou formou. Až moc přitažené za vlasy, ale na začátku je opět dost vtipných hlášek.

anebar
03.06.2023 4 z 5

Srovnejme si první 3 díly. "Banán" stále vyhrává, ale na pomyslnou druhou příčku řadím "Zákusek". Najdete zde typický "Bloom" humor a docela realistickou romantickou sexualitu mezi hlavními hrdiny. Doporučuji i pro ty, co neradi sladké.

Zuzanka45
31.05.2023 4 z 5

Krásný romantický příběh. Kniha psána z pohledu obou hlavních hrdinů.

Littlemonday
19.04.2023 3 z 5

Nooo Série má šest dílů, já četla 1., 2. a 4. Teď jsem se vrátila k omylem přeskočené trojce a kromě toho, že jsem věděla, kdo je Lilith, se nic nestalo. Čekala mě Bloomina klasika.

Máme tu Ryana a Emily, ty svede dohromady osud s drobnou pomocí Williama, štastlivce z druhého dílu, ona pro něj pracuje, oba jsou ze sebe hotový už při první schůzce. Mezi ně se však staví velká překážka. Jak to dopadne? Je Emily ve skutečnosti štastně vdaná a protože je katolička, tak si s Ryanem jako zadaná nemůže užít? Zjistí Ryanovi z přeslazenosti příběhu cukrovku a on si v rámci zachování zdraví najde radši chlapa? To už si musíte přečíst sami.

Hodnotím průměrem za humor, sarkasmus a dialogy postav. Také jsem spokojená s pohledy obou, přehledností knihy a tím, že je to vlastně jednohubka.

3/5

Budu moc ráda, když mě pro další recenze budete sledovat na IG: little.monday a FB: LittleMonday - Rádi čteme

netopýrek1985
06.04.2023 4 z 5

Opět pohodovka jsem se i zasmála.

Theliel
01.03.2023 4 z 5

Opět oddechové čtení, tenhle díl mě bavil stejně jak ty předešlé, jen mě mrzelo, že to vyvrcholilo všechno až skoro na konci knihy, ale přesto jsem si příběh užila a za tři dny jsem měla knihu přečtenou. Oba hlavní hrdiny jsem si oblíbila. Těším se až si přečtu další díl.

Terka18
21.02.2023 4 z 5

Tento díl série byl hodně oddechový a nejslabší. Nebylo to špatně počtení,ale chyběla tomu šťáva a nějaká větší akce a romantika.

Štítky knihy

erotika

Autorovy další knížky

2020  66%Jeho banán
2020  70%Její třešničky
2021  65%Jeho zákusek
2022  77%Moje (tak trochu) utajené dítě
2021  71%Jeho balík

Kniha Jeho zákusek je v

Právě čtených9x
Přečtených994x
Čtenářské výzvě75x
Doporučených18x
Knihotéce487x
Chystám se číst177x
Chci si koupit58x
dalších seznamech15x