Renka931 Renka931 komentáře u knih

☰ menu

Magie havranů Magie havranů Margaret Rogerson

Knihu jsem přečetla za 2 dny, ale buďme upřímní. Tolik zbytečného popisování nezáživných detailů. Děj vlastně nic moc.. pro mě je to první dílo autorky, jsem zvědavá na další knihy

05.12.2023 2 z 5


Diamantové oko Diamantové oko Kate Quinn

Miluji knihy od Kate.

Jako vždy nezklamala.

Opravdový příběh Mily Pavličenkové, doplněný skvělou fantazií autorky. Hrozně se mi líbí, jak na konci autorka vysvětluje co je skutečnost a co si vymyslela. Je to skvělé číst takové knihy!

Vřele doporučuji.

05.07.2023 5 z 5


Transcendence Transcendence Jewel E. Ann

Kniha se mi moc líbila. Zajímá mě téma reinkarnace a tohle je moje první románová kniha na tohle téma. Musím říct, že je to klidné čtení nemá zádrhel nijakou zápletku, ale přesto je velmi chytlavá. Těším se na další díly. Snad budou vydané brzy.

13.03.2023 5 z 5


Zatracená láska Zatracená láska Tess M. Puffrová

Na knihu mě nalákal TT, čekala jsem od ní něco víc. Zpočátku mi připadalo , jako bych četla něčí slohovku, ale časem jsem si zvykla. Co mi ale vadilo celou dobu byly kapitoly z pohledu Anny i Mada- protože na pár vět byly uplně stejné a to mě teda otravovalo. Znovu už bych si tu knihu nevybrala…

13.01.2023 3 z 5


Alicina síť Alicina síť Kate Quinn

Krásná kniha. Tento žánr je můj oblíbený. Autorka vytváří skvělé, napínavé a zajímavé příběhy z období první a druhé světové války. Ikdyž se jedná o fiktivní příběh, na konci je vysvětleno o jaké osobnosti se opírá. Dávám opět plný počet hvězdiček!

01.01.2023 5 z 5


Kód růže Kód růže Kate Quinn

Skvělá kniha.
Od první stránky se četla plynule, nikde nic nevázlo. Všem kdo váhají ji s radostí doporučuji!

21.10.2022 5 z 5


Nevhodné! Nevhodné! Vi Keeland

Už rok jsem žádnou z jejich knížek nečetla. po roce žádná změna, kdykoliv od nich nějakou čtu, mám pocit, že už jsem ji četla dřív, ale ne, to jsou si všechny děje tak moc podobný. Zase tento žánr na delší dobu odložím.

01.10.2022 3 z 5


Říše upíra Říše upíra Jay Kristoff

Z počátku mi trvalo, než jsem se dokázala začíst a děj mě vtáhl. Nakonec to byla ale dobrá jízda! Těším se na další díl! :)

27.09.2022 4 z 5


Král Král Devney Perry

No, temná romance… ale jo, nakonec se to hezky četlo, romantika byla, chvíle napětí taky. Odpočinková kniha :)

12.06.2022 4 z 5


Marlene Marlene Hanni Münzer

Nečetla jsem první díl a vůbec ničemu to nevadilo. :) S knihou jsem velmi spokojená, myslím, že si ji jednou přečtu znovu.

27.04.2022 4 z 5


Pýthie Pýthie Veronika Černá

Myslim, že tohle bylo bezvadné čtení. Jedná se u mě o první fantasy od českého autora. Je to teda víc román než fantasy svět, ale bylo to moc dobré. Některá místa byla značně nudná (předlouhý popis prvího setkání s Blankou,..), ale jindy mě zase přiměla k úsměvu a párkrát i k smíchu. Jsem ráda, že je tato kniha součastí mé knihovny! :)

24.04.2022 4 z 5


Ve skrytu stínů Ve skrytu stínů Bianca Iosivoni

No, musela jsem se do přečtení značně přemlouvat. Asi mi nesedí fantasy zasazené do reálného světa, nebo je to i tím, že děj byl zpočátku dost nevýrazný a docela mě nudil. V půlce se objevila Amélie a už to bylo lepší. Druhý díl mě teda moc neláká.

21.04.2022 3 z 5


Milovaný soused Milovaný soused Penelope Ward

Nemůžu si pomoct, ale tuhle knížku prostě nepřečtu. Jsem na 40 straně a je to pro mě utrpení. Od začátku je to tak šíleně naivní a předvídatelný, dokonce mi to příjde i laciný.
Na to, že milovaný nevlastní bratr mě vážně zaujal, tohle je smutný. Jako už několikátou samostatnou knihu od Wardové nedočtu a pomalu se začínám bát, že u mne tato autorka nebude vyhledávaná.

12.03.2022


Královna rebelů Královna rebelů Lynette Noni

Za mě trošku pomalejší začátek (tak do půlky), chvilemi jsem si říkala co an té knize všichni vidí, ale po jejím dočtení jsem nadšená a těším se na dalši díl! :)

11.03.2022 4 z 5


Klíč Klíč Kathryn Hughes

Velmi čtivý a emotivni příběh. Do knihy jsem se zprvu pouštěla jen proto, že jsem ji dostala k Vánocům, ale po prvních pár stránkách se pro mě stala závislostí. Moc hezky napsáno! Věřím, že si získá srdce nejednoho dalšího čtenáře

08.03.2022 5 z 5


Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Druhý díl, musím říct, že mi zatím oba díly přišly až zbytečně zdlouhavý, ale život není rychlovka a tak to je i v těchto knihách. Líbí se mi romantika a i zápletka v tomto díle. Konec mě docela překvapil a už se těším na další díl. A to jsem si říkala, že nevím jestli vůbec budu chtít číst další díly. No, pohltilo mně to :)

09.01.2022 4 z 5


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Jsem naprosto pohlcena přiběhem! Jsem napnutá a vzrušená… tato serie se mi moc libí! Nevim proc jsem se fantasy tak dlouho vyhýbala.
Doporučuji!!!

22.12.2021 5 z 5


Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Přiznám se, že na Fantazy já moc nejsem, ale tolik jsem o ZK&P slyšela, že jsem toužila si jí přečíst. :)
Celou knihu jsem zhltla, libilo se mi pojetí Poppy i osobního strážce. Líbilo se mi jiskření mezi nimi a ty hádky. :) ten závěr jsem tušila už delší dobu :) ale za mě moc hezký příběh a jsem naladěna na další díl a možná i další fantasy knihy :)

15.12.2021 4 z 5


Hořím pro tebe Hořím pro tebe J. T. Geissinger

Moc hezky příběh, ale konec je moc uspěchanej!

13.11.2021 4 z 5


Eleanor a Grey Eleanor a Grey Brittainy C. Cherry

Wow.. knihu jsem začala číst aniž bch věděla o čem bude. Musím říct, že takhle dojatá a všechny ty emoce co jsem cítila, jsem necítila snad u žádné jiné knížky. Moc se mi líbilo jak to autorka podává, věřila jsem každému slovu co napsala! Za mě velmi emotivní, smutný ale krásný příběh!

29.09.2021 5 z 5