Zatracená láska přehled

Zatracená láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/437130/bmid_zatracena-laska-fXi-437130.jpg 4 285 285

Zatracená láska série

1. díl >

Devatenáctiletá Anna Laneová má přísné rodiče, a tak na rozdíl od svých vrstevnic nemůže chodit na večírky ani randit s kluky. I přesto hledá kličky, jak domácí pravidla obcházet a zároveň dál zůstat hodnou dcerou. Jednoho dne se stane svědkyní přepadení. Nepříjemná událost ji svede dohromady s Maddoxem, o dva roky starším klukem, který se rozhodne, že Annu získá. Podaří se mu to?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zatracená láska. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (84)

karolinkabed
17.07.2024 2 z 5

Nemůžu si pomoct, ale ta Anna mě neskutečně srala. MŮJ názor: je to nevyspělá p***. Na to že ji v knížce bylo 19, tak se tak vůbec nechovala a několikrát jsem měla chuť tu knížku zahodit jenom kvůli její existenci v ní. Kdybych chtěla tohle slyšet, tak mi stačí se jít podívat na základku, protože to chování tomu odpovídalo. Pořídila jsem si celou trilogii, jednak to bylo výhodné a jednak to podle recenzí vypadalo na dobrou sérii. A teď toho lituji. Pohledy z obou stran hlavních hrdinů mi nevadili až na opakující se rozhovory.
A na Maddoxe jsem si nic "špatného" nevšimla, obyčejný bad boy. Omlouvám se za takovou upřímnou recenzi, ale mě ta holka fakt srala.

Dobruš
11.07.2024 2 z 5

Na první pohled mne zaujala obálka knihy a proto jsem se rozhodla knihu pořídit a přečíst. Upřímně to bylo asi to jediné, co se mi na knize líbilo. Výrazně rušivý element pro mne byl popis jedné a té samé situace jak Annou, tak poté Maddoxem. Děj mi poté přišel zbytečně táhlý a bez akce, teprve až ke konci se kniha trochu rozjela. Pokud sáhnu po dalších dílech, bude to spíše z nutkání dočíst celou sérii, než abych nedočkavostí chtěla vědět, jak to bude dále. I když, jak to dopadne, je asi už teď víceméně jasné.


paja0903
30.04.2024 1 z 5

Musím uznat, že kniha má krásné tajemné obálky, které mě knihkupectví uchvátily ale to je vše.

Opravdu prosím už tohle nepište. Je to ohrané. Myslím, že bych tu mohla jmenovat milion knížek, které mají podobné téma neli úplně stejné. Co na tom každý vidí a proč každému to připadá dost žhavé?
Ona - slušná holka bez jakého problému
On - rebel s tajemnou minulostí s sexy tělem, kterému každá holka vleze do postele.
Ehh otázka? Proč je v každé takové hloupé knize právě tohle? Copak hodné a slušné holky opravdu dokážou rebela ovládnou? Nebo...chápete jak je to myšleno? Protože tohle bylo ve všech knihách (krásná katastrofa, After.....)

Pokračovat ve čtení nechci. Je mi jasné kam to vede a jak to skončí...2 hvězdy a jen proto, že ty obálky jsou fakt pěkný

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (29. týden)

12.07.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Zatracená láska v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených361x
ve Čtenářské výzvě18x
v Doporučených21x
v Knihotéce245x
v Chystám se číst250x
v Chci si koupit74x
v dalších seznamech2x