Hořím pro tebe přehled

Hořím pro tebe https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468084/bmid_horim-pro-tebe-nIT-468084.jpg 4 896 896

Vzplanutí série

1. díl >

Jackson Boudreaux alias „Netvor“ je bohatý a krásný, ale k zaměstnancům Bianky Hardwickové, majitelky restaurace v New Orleansu, se chová povýšeně. Příčí se jí už jen pomyšlení, že by pro něj ještě někdy měla vařit. Když ji však Jackson požádá, aby se ujala přípravy hostiny na jeho dobročinné akci, Bianka nemůže odmítnout, protože jí peníze pomohou uhradit účty za léčení těžce nemocné matky. A pak jí Jackson předloží další nehoráznou nabídku: „Vem si mě.“ K neobvyklému návrhu připojí obrovskou finanční částku, kterou Bianka zoufale potřebuje, a tak začne uvažovat, že mu řekne své „ANO“. Jackson jako jediný dědic bourbonské dynastie ví, jaké o něm kolují zvěsti. Pravda je ovšem mnohem pochmurnější. Aby si zajistil dědictví, musí se oženit, a svobodomyslná přidrzlá Bianca se pro ten účel skvěle hodí. Nebo si to alespoň myslel…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Burn for You , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hořím pro tebe. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (186)

LucijeT
29.04.2024 4 z 5

Jednu hvězdu musím ubrat za ten konec. Ta knížka je skvělá a vtipná, přečtete jí na jeden nádech, ale ten konec je tragédie jako by jí tlačil termín a musela na pár stránek napráskat něco, co by zasloužilo dvojnásobek kapitol. Knížka trochu připomíná Kontrakt, ovšem Melanie umí ty nejlepší konce knížek! Tady tato verze mě vyloženě otrávila... Ten konec fakticky byla půl stránka poslední kapitoly. Grrr

KlaraD851
05.04.2024 3 z 5

Kráska a zvíře od Disneyho. On "zakletý" navenek netvor (jeho přezdívka v knize), v jádru dobrý a laskavý. Ona, Bianca (obě začínají na B), chytrá, nezávislá, sebevědomá, vše dělá, aby zachránila matku (Bella zachraňovala otce). V obou příbězích láska ke knihám a knihovna, sluha, který má Netvora rád a přeje si aby jim to klaplo a další společné znaky.

Protože Disneyho klasiku miluju, nevadil mi příběh jako takový. Vyvážená romantika, erotika, nesnáším ho, nechci ho, chci ho, chci ji, nechci ji ublížit,... v tomto žánru nic, co by vybočovalo. ALE! Ta slovní spojení a přirovnání jsou příšerné, jak z předminulého století. No tě bůh, probůh, dobrý bože, Ježíšku na křížku, Svatá matko boží (jeho replika), nervózní jak kočka na rozpálené plechové střeše a asi milion dalších pro mě zbytečných a rušivých slovních spojení. Takhle nemluví a nepřemýšlí snad nikdo, komu je 31 a 35 let. Hodně mě to iritovalo a odtrhávalo od jinak hezkého příběhu.

Jo a další věc, která mě štve obecně u víc knih je obal. Když je hlavní hrdinka míšenka s několikrát zmíněným tělem tvaru přesýpacích hodin a on velký vlasatý chlap o několik hlav vyšší než ona, tak kdo jsou teda ty dva na obalu? Hezké 3* za hezký nápad na příběh.


Iva B.
28.03.2024 5 z 5

Rozhodně 5/5 a to bez debat!!! Tohle bylo tak boží, že se mi nechce věřit, že jsem tak dlouho čekala než si ji přečtu. Kniha měla všechno, co od žánru očekávám a možná ještě něco navrch. Rozhodně je to ta z knih, které se zase vrátím, třeba au budu mít čtecí krizi... Jsem moc ráda, že mám knížku v knihovně. Vřele doporučuji, byla skvělá!!!!

všechny komentáře

Související novinky (4)

10 právě čtených knih podle uživatelů (září)

15.09.2021


50 nejčtenějších knih letošních prázdnin

02.09.2021


10 nejprodávanějších eknih (červenec)

02.09.2021

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hořím pro tebe v seznamech

v Právě čtených13x
v Přečtených1 200x
ve Čtenářské výzvě53x
v Doporučených63x
v Knihotéce447x
v Chystám se číst281x
v Chci si koupit52x
v dalších seznamech14x