Nádherně krutý přehled

J. T. Geissinger

Nádherně krutý série

1. díl >

Byl pro mě cizí. Neznala jsem jeho jméno a nevěděla odkud pochází. Téměř rok navštěvoval naše bistro, kde jsem jako studentka práv pracovala na částečný úvazek, abych dokázala platit účty. Dobře jsem si uvědomovala přítomnost tajemného muže v dokonale padnoucím obleku, který přicházel a pokaždé usedl ke stolu v mé sekci. Vždycky si jenom objednal kávu, ale jinak na mě nepromluvil, pouze mě mlčky a upřeně sledoval. Proč na mě tak vytrvale zíral? Co mu bránilo mě oslovit? Vypadal, jako by sváděl nějaký vnitřní boj, jako by měl skutečně vážný důvod, proč se mnou nemůže komunikovat. Působil jako temný a nebezpečný tvor. Až na to, že jsem se v jeho přítomnosti bůhvíproč cítila v bezpečí. Jedné deštivé noci se ale rozhodl. Té deštivé noci se rozloučil a řekl, že se už nikdy neuvidíme. A té samé deštivé noci mě někdo v uličce za bistrem brutálně napadl. Teď už vím, že pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , Red
Originální název: Beautifully Cruel, 2020

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha je temným romantickým thrillerem, který se zaměřuje na vztah mezi servírkou Tru a tajemným Liamem. Čtenáři oceňují vášnivou dynamiku mezi postavami a napínavý děj. Mnozí z nich si oblíbili humor a vtipné dialogy, které příběh oživují. I když někteří považují začátek za pomalejší, druhá polovina knihy je přesvědčila o jejím kvalitě. Všichni se těší na pokračování s Killianem, což naznačuje silný zájem o další vývoj příběhu. Více v komentářích.

Komu by se kniha Nádherně krutý mohla líbit?

• Fanoušci temných romantických příběhů
  • Čtenáři, kteří mají rádi napětí a vášeň
  • Milovníci vtipných dialogů a charismatických postav
  • Ti, kteří hledají originální příběhy s mafiánskou tématikou

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nádherně krutý. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

daniela.kol
18.11.2025

Ano, je to pohádka pro dospělé, ale skvělá. Přečetla jsem to za dva dny. Nemohla jsem se odtrhnout a když, tak jsem se těšila až se k tomu zase vrátím.
Liam a Truvy byli top, jejich povahy, chování, chemie mezi nimi, a ty jejich dialogy... Bavilo mě to.
Co mi přišlo maličko líto je, že jsem téměř celou knihu myslela a čekala, že bude nějaký zvrat/drama zápletka. Stránky ale ubíhaly a nic takového nepřišlo.

Asi bych si chtěla přečíst i díl, kde by byl hlavní hrdina Declan :)

všech 94 komentářů

Související novinky - Nádherně krutý (5)

10 nejprodávanějších eknih (duben)

13.05.2024

10 nejprodávanějších eknih (březen)

12.04.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (10. týden)

13.03.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Smiř se s tím, že máš v sobě svár. Pokud dodržuješ své základní životní hodnoty, jsou všechny ty vnitřní hádky pouhým hlukem, který si můžeš dovolit ignorovat.

Vnitřní nesoulad je ta nejtěžší věc na světě.

všech 4 citátů najdete u autora

Kniha Nádherně krutý v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně288x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi