Taju pro tebe

Taju pro tebe https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475872/bmid_taju-pro-tebe-cnG-475872.jpg 4 714 166

Vzplanutí série

< 2. díl >

Čekanka dostává tipy na svádění od vysportovaného playboye - dokud pravidla nezmění láska. Plachá, neprůbojná dívka si nechá radit od světáckého ragbisty – dokud láska nezmění pravidla hry. Nespolečenská Joellen Bixbyová má každou sobotu dostaveníčko – se svým kocourem, škopkem zmrzliny a fantaziemi o neskutečně pohledném Michaelu Maddoxovi. Tolik po něm touží, ale jak by asi tak mohla nedosažitelného generálního ředitele získat, když prakticky splývá se šedí pracoviště? Řešení je možná blíž, než myslela. Cameron McGregor je nafoukaný potetovaný kapitán skotského rugbyového týmu. Právě se nastěhoval do bytu naproti Joellen. Cam je notorický playboy a není Joellenin typ – ani trochu ne –, ale nabídne se, že zakřiklou dívku naučí vše, co ví o podněcování touhy. Pod Camův skotský kilt už nahlédla spousta žen, ale Jo je jiná než všechny ostatní. Sama se považuje za ošklivé káčátko, ale Cam ji vidí úplně jinak: připadá mu bystrá, vtipná a nesmírně sexy. Joellen díky němu získá sebejistotu a celá rozkvete. Muž jejích snů se náhle ocitne na dosah. Cam má smůlu. Dochází mu, že ženě svých snů pomohl do náruče jiného muže. A musí svést životní boj, aby o tuhle krásku nepřišel.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Melt for You , 2018


více info...

Přidat komentář

bezzink
11.03.2024 4 z 5

Prvni dil jsem nedocetla. Duvod je v mem hodnoceni. Po dvou letech jsem si ale rekla, ze dam autorce znovu sanci. A udelala jsem tak velice spravne. :)) Byla to neuveritelne zabavna knizka. Pribeh byl tedy dost trivialni, ale vsemozne vtipne prestrelky a sarkasticke poznamky stacily k tomu, aby to bylo super ctive. A navnadilo me to na dalsi dila autorky.

lucisa.n
01.03.2024 3 z 5

Druhý díl série Vzplanutí. Tentokrát v něm sledujeme Jo, nesmělou mladou ženu, pro kterou existuje pouze práce a pak osamělé večery s kocourem, kýblem zmrzliny a myšlenkami na úžasného a nedosažitelného Michaela, generálního ředitele. Tohle rozjímání jí však naruší nový soused - hlučný a velký Cam, profesionální ragbista. Nakonec spolu uzavřou dohodu, když mu Jo uvaří, Cam bude hodný a zticha. A taky jí vlastně poskytne cenné rady (a nejen ty) v randění, protože se na ní konečně usmálo štěstí a Michael projevil zájem..

Na druhý díl jsem se moc těšila, protože z toho prvního jsem byla nadšená. Bohužel se to ale vůbec nedá srovnávat a přišlo trochu zklamání. Tento díl je již od začátku protkán sexuálními narážkami, které působí docela lacině. Jo je svým malým sebevědomým skoro až otravná, Cam naopak velmi egoistický a pro mě nesympatický. Navíc opět potetovaný dlouhovlasý obr. To vážně je většinový sexsymbol? Teď už se krátkovlasý chlap bez tetování ani nevyskytuje. Ze začátku jsem oba mužského hrdiny moc neodhadla, ale v průběhu příběhu už to bylo víceméně jasné. Konec očekávaný, ale na můj vkus trochu uspěchaný. Nicméně i tento díl se četl velmi dobře, téměř sám. Autorka prostě psát umí. Jen tentokrát nezvolila tolik sympatické postavy, alespoň pro mě.


Terezzie
25.01.2024 2 z 5

Bylo to vtipné , hezky se to četlo , super styl psaní . Postavy se mi zamlouvaly už méně. Čekala jsem trochu něco jiného ale oddechovka dobrá.

LenkaNovotna32
05.01.2024 3 z 5

Vtipne napísaná kniha, myslienkove pochody a prirovnania hlavnej hrdinky stali za to, ne raz som sa smiala ako pubertak. Je to oddychovka, ziaden extra zvrat, niake intrigy ani napetie. Noo ale takeho suseda by som teda chcela hned. Stoji to za prečítanie, preco nie.

knihomolkaJani
19.10.2023 3 z 5

3,5 z 5
"Být až moc hodná je to nejhorší, co může ženu potkat."
.
Z prvního dílu jsem byla opravdu nadšená a možná proto jsem do tohoto šla s velikým očekáváním.. které se nenaplnilo.
.
"Láska je válka, puso. Jediná věc v životě, kvůli které stojí za to prolévat krev."
Hlavní hrdinka Joellen je taková normální holka s velmi nízkým sebevědomím, dost jsem se v ní viděla, ale u ní se projevila pevná vůle, kterou já postrádám. "Nejsi divná. Jsi jedinečná. V tom je rozdíl."
Zato Cameron? Skot v sukni je u mě dost velký redflag, a když jí ještě začal říkat ´holka´, to už jsem mu chtěla jednu vrazit..
Nemůžu mu ale křivdit, byl to fakt otravný vlezdoprdelka, který uměl udělat i opravdu hezké gesto..
Většinu knihy se tak nějak popichovali a to příběhu dodalo trochu šťávu. "Zabouchla? To sotva. Kdyby tvůj život visel na vlásku a byl bys na přístrojích, odpojím je, abych si nabila telefon."
.
Nesedla mi hlavní mužská postava, ale to se stává.. Nic se ovšem nemění na skutečnosti, že autorka píše opravdu velmi čtivě, čemuž napomáhají i kratší kapitoly. Vždy do knihy dokáže přidat vážnější témata sloužící k zamyšlení a nic nebere na lehkou váhu (je to podané emotivně, ale nepřebije to hlavní romantickou linku). Píše krásné romantické příběhy s kapkou erotiky.
Knihu Vám mohu doporučit jako velmi nenáročnou oddechovku.
"Tak asi kráska zkrotila zlého netvora."

monika3332
01.10.2023 5 z 5

Krásně se četla. Po pravdě, dnes ráno jsem začala číst a už je dočteno.
Je to prostě pohodové čtení s vtipem, nadsázkou a trochou té romantiky a sexepilu.

Zama
27.09.2023 3 z 5

Tento příběh mě moc nebavil.
Nemohla jsem se začíst. Původně jsem myslela, že druhy díl pokračuje prvním. Ale není tomu tak.

Příběh celkem dost klišé. Autorka dělala z hlavní hrdinky idiota (když to tak řeknu).
Kluk který má takové narážky a ona to nevidí?
Plus jak se hlavni hrdinka pořad ponižovala.
Doufám že třetí díl bude lepší.

jitka_dankova
23.09.2023 5 z 5

Půvabná dospělácká romantika. Obvykle příběhy se staršími hrdinkami nevyhledávám (této je třicetšest), protože mi v takových příbězích obvykle chybí delší jiskření mezi ústřední dvojicí a vše je příliš rychlé. Nicméně v této knize jsem objevila velmi milé a pomalé budování vztahu, vtipné slovní přestřelky a svérázné postavy. Velmi si cením, jak autorka pojala nesmělost a mindráky hlavní hrdinky a jak se pustila do náročného tématu negativismu, který na hrdinku naložila její rodina. Opravdu doporučuji si knihu přečíst, autorka umí psát čtivě a opravdově, její příběhy jsou osvěžující a milé.
Příběh lze číst samostatně, nijak nenavazuje na předchozí díl.

MatBla
22.09.2023 5 z 5

Celá trilogie úžasná, fakt jsem se bavila. Doufám, že autorka píše další.

mira399
18.08.2023 5 z 5

Musím férově přiznat, že jsem se vážně bavila, místy se smála nahlas. Absolutně nesourodá dvojice, která k sobě ve finále pasuje jak poklička na hrnec :-) A ty jejich slovní přestřelky, to byla paráda. Tady je nutný i dík překladatelce, jelikož se s tím popasovala víc než výborně. Knížka se autorce tedy povedla! Na léto a pro milovníky romantického čtení jako dělané. Takhle si tento žánr představuji a bohužel ne často se setkám se stejně povedenou knížkou. Moc se těším na další příběh a doufám, že u nás vyjdou i jiné knihy od této autorky.

FejKýý
16.08.2023 5 z 5

Knihu jsem přečetla za dva dny. Krásný příběh, byla strašně čtivá a ty vtípky? Smála jsem se dost často. Tenhle příběh mi fakt sedl a oblíbila jsem si tam spoustu postav. Občas mi bylo smutno jak si Joellen nevěřila. A jsem ráda, že pak konečně začala a šla si za svým. Cama jsem prvních pár stran nenáviděla, ale pak si ho totálně zamilovala. Za mě určitě lepší než první díl a podle mě, ho určitě ani Toužím po tobě nepředčí.

Mamka_cte
08.08.2023 5 z 5

Druhý díl série Vzplanutí. Momentálně už mám přečtené všechny tři díly a musím říct, že tento druhý díl je nejlepší ze všech!

Tuhle knihu jsem zhltla za jeden večer, neskutečně mě to bavilo! Příběh je vtipný, citlivý, ale i romantický a jiskřivý. Objeví se zde problémy se sebevědomím a rodinou.

Joellen je zamilovaná do svého šéfa, ale ten se mi od začátku vůbec nelíbí. Postupem v knize jsem zjistila i proč.

Cameron je od začátku prostě mňam. Mladý a potetovaný skot co hraje rugby. Ahh. Byla jsem docela v šoku po tom, co jsem zjistila kolik mu je..

Chemie mezi Joellen a Camem byla boží! Tolika vtipů. Hopsal a Kačátko. Příběh doplňovali super sousedé a kamarádi, ale i kocour.

Příběh byl neskutečně čtivý a já se tolikrát smála jako trubka. I když je kniha předvídatelná (což u románů bývá) tak tento díl se autorce opravdu povedl!

Doporučuji všema deseti. Jednoznačně kniha měsíce Července!

Mathiola8
06.08.2023 5 z 5

Trochu jsem čekala že bude pokračovat příběh první a ne že to bude úplně jiná kniha, ale také se mi líbila.

Mamberi
06.08.2023 5 z 5

První díl celkem ušel, třetí díl byl propadák a ani jsem knihu nedočetla. Ovšem tento druhý díl byl naprosto skvělý. Příběh, i když předvídatelný, mě naprosto pohltil a dost jsem se i nasmála. Měla jsem pocit, že knihu napsala úplně jiná autorka, než která psala první a třetí díl.

dencazrnu
30.07.2023 4 z 5

V dalším díle ze série Vzplanutí se setkáváme tentokrát s trošku nešikovnou Joellen a namyšleným Cameronem. Cameron je prvotřídní playboy, který se živí jako hráč rugby. Je svalnatý, potetovaný a jeho ego dosahuje závratných výšin.

Oproti tomu Joellen mi tak trošku připomíná známou Bridget Jonesovou. Magnet na trapasy, žena krev a mléko a k tomu nemá o sobě ani trošku dobré mínění. A jako bonus je Joellen tajně zamilovaná do svého šéfa. Jak tohle všechno může dopadnout? Bude to happyend nebo to skončí jako jedna velká pohroma?

Z počátku jsem si myslela, že tahle absolutně nesourodá dvojice spolu nebude absolutně fungovat. Ale jaké bylo příjemné zjištění, že jsem se strašně pletla. Kniha byla energická, velmi mě bavila a měla jsem jí přečtenou během pár chvil. Jako bonus byly vtipné momenty, kterými byl příběh okořeněný a závěr knihy ve mně vyloudil i malou slzu. Musím říci, že tahle série mi zatím velmi sedí a moc se těším na další díl. Je to příjemné a milé čtení a i když předchozí díl byl o chlup lepší i tak se s vervou pustím i do toho třetího :-)

LucySmile
15.07.2023 5 z 5

Moc fajn kniha, splnila mé očekávání :)

Nikyna8
06.07.2023 5 z 5

Za mě úžasná kniha kniha, splnila vše co jsem od ni očekávala, usmívám se ještě teď. Romantika. pohoda, odpočinek u knížky.Doporučuji.

Mondaika
29.05.2023 3 z 5

Přiznám se, že jsem nečekaně milé překvapená... Příjemný nereálný příběh...

Lucie846
29.04.2023 5 z 5

Úžasná kniha. perfektní příběh.

Wewe111
24.04.2023 5 z 5

Miluju knihy od této autorky. Škoda, že je jich přeloženo tak málo Oba hlavní hrdinové byli neskutečně zábavní. Už od začátku jsem měla úsměv od ucha k uchu a netrpělivě čekala, kdy "Kačátko" konečně dojde k prozření Jen zmínka o Hopsalovi a stahují se mi kalhotky!!! Super čtení!

Autorovy další knížky

2021  88%Hořím pro tebe
2021  89%Taju pro tebe
2022  84%Toužím po tobě
2024  87%Nádherně krutý
2024  0%Naše hriešne lži

Kniha Taju pro tebe je v

Právě čtených7x
Přečtených895x
Čtenářské výzvě29x
Doporučených58x
Knihotéce367x
Chystám se číst202x
Chci si koupit41x
dalších seznamech13x