Nevhodné!

Nevhodné! https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/467399/bmid_nevhodne-fl4-467399.jpg 4 617 119

Stačilo jedno žhavé video pořízené na dovolené s přáteli a Ireland Saint Jamesové přišla domů výpověď pro nevhodné chování. Po devíti letech, kdy dřela dnem i nocí, aby se na svou pozici dostala, nestála firmě ani za osobní rozhovor. Plná vzteku a povzbuzená vínem se rozhodne napsat CEO společnosti, Grantu Lexingtonovi, co si o něm myslí – rozhodně ale nečeká, že by jí kdy odpověděl! Grant je zvyklý střídat ženy a na žádnou z nich se nevázat. Peprný mail od prostořeké Ireland v něm ale probudí nečekaný zájem...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Inappropriate , 2020


více info...

Přidat komentář

Rapeh
dnes 3 z 5

Praktiky nadřízeného jsou běžné není běžné aby se ženy zastal ředitel. Krásný únik od reality a odpočinek u nenáročné knihy.

Gabriela143
12.04.2024 5 z 5

Vi nesklamala. Kniha sa číta veľmi dobre. Vtiahne vás do deja hneď pri prvej stránke. Je vtipná, ale sú tam aj kapitoly kde som mala slzy na krajíčku..a o tom to je...
Postavy Granta a Ireland som si hneď obľúbila.
Vadilo mi dosť veľa chýb v texte.


KlaraD851
30.03.2024 5 z 5

Emocionální bomba! Pro mě silný příběh, neskutečně mě chytil za srdce a rozbil ho na milion kousků. V pasážích z minulosti jsem ani nemohla dýchat, jak mě to vzalo.
Určitě bych knihu nenazvala erotickým románem, ta kniha je mnohem víc. Vůbec by nevadilo, kdyby sex byl pouze v náznacích a i přes už zmiňované chyby v textu jsem si knihu moc užila.

skubby
25.02.2024 5 z 5

Touha, vášeň, sex...moc pěkné. Hned od začátku velmi čtivá

LenkaStr
10.02.2024 4 z 5

Šéf šéfa vašeho šéfa, říká anotace. Naštěstí jsem ji nečetla, takže mě nemohla odradit, což je dobře, protože tohle klišé je jen odrazový můstek a ne nosné téma. Díkybohu, příběhů o nevhodném vztahu na pracovišti jsou mraky. Na druhou stranu, milionář s traumatem a drzá holka, co ho vytáhne z ulity, je taky klišé jak prase. Ale víte co? Mě to tentokrát nějak nevadilo. Možná proto, že to pro jednou nebyl arogantní blbeček, jak už to v tomhle schématu bývá. Souhlasím s těmi, kdo tady kritizují slovník u erotických scén, ta mluva je fakt děs a asi bych to hodila na triko spíš překladu než autorce. A když už jsme u kritizování, bylo by fajn, kdyby si Ikar najal pečlivější korektory, těch chyb zůstalo v textu opravdu nadstandardně.

Pája699
25.01.2024 5 z 5

Mě se příběh Ireland a Granta moc líbil....

Odšroubováno hned od začátku skvělým humorem....tohle přesně jsem potřebovala :-) první stránky byly fakt vtipné.....u dopisu pro generálního ředitele jsem brečela smíchy :-D

Ireland je moje krevní skupina.....trochu trhlá a praštěná.....to se mi líbí .-)

Grant byl úplně normální, skvělý chlap, se smutnou minulostí :-( nehrál si na nafoukaného pracháče.

Já tuto knihu doporučím s čistým svědomím dál...nudit se rozhodně nebudete milý čtenáři.

Jinak dědeček byl taky taková nemířená střela :-D i ten mě dost bavil a ději přidal jiskru .-)

„Není duhy bez deště“

„Ty chceš svoje koule?“ „Ne. Moje koule si může nechat. Měla je od prvního dne, co jsme se setkali.“

Knihotyna
09.01.2024 4 z 5

Já mám Vi Keeland prostě ráda!
Znám její styl psaní i humoru a vím, co mám čekat :).
Ireland dostane vyhazov z práce, který za ní není oprávněný, stačí pár skleniček a napíše mail o tom, co si o této situaci myslí přímo nejvyššímu šéfovi - Grantovi. A to je značně nevhodné! Grant nicméně vezme situaci poměrně s humorem a je na Ireland zvědavý. Osud tomu chce, že jejich osudy se protnou, v Grantově minulosti je však něco, co jejich vztahu brání.
Mám ráda knihy, kde je humor, hlavní postavy jsou své a vědí, co chtějí. Grantovo tajemství bylo opravdu tíživé a mě slzička ukápla. Na těchto knihách oceňuji především upřímnost, která mezi hlavními postavami je! Žádná přetvářka či faleš - a i ty tajemství se nakonec dořeknou celé :)!
Co mě ale rozčilovalo byly chyby v textu (a bohužel docela dost) a volení českého překladu u erotických scén.

Damonka12
25.12.2023 3 z 5

3,5 autorka opět nezklamala. Perfektní oddechovka.

malazluta
20.12.2023 3 z 5

Oddechovka, kterých je na trhu opravdu hodně. Neurazí, nepotěší, občas trošku hloupá, ale čte se příjemně.

Senza Jenka
25.09.2023 3 z 5

Na tak emotivní minulost, jakou Grant měl, to bylo napsané dost ploše. I to anotací zmiňované "žhavé" video a okolnosti propuštění byly odmávnuty dost rychle a jednoduše. A ani té erotiky tam mnoho není - tedy pokud nepovažujete za erotické občasné obhroublé poznámky.
Nejzábavnější postavou tak zůstává Mia (a možná ještě děda).

Michelleee
12.09.2023 5 z 5

Příběh Ireland a Granta se mi moc líbil. Úžasná oddechovka, Vi opět nezklamala.

M.kanička
02.09.2023 2 z 5

Za mě zvláštně napsané. Kniha me nevtáhla do děje a vášeň těch dvou se mi těžko chtěla uvěřit.
A jestli tohle měl být eroticky román ???? Nevím, nevím

blueberrypink
29.08.2023 3 z 5

Jedno nevhodné video z dovolené a vyhazov. Ale Ireland to hodlá šéfovi pěkně vytmavit. Klasika šéf a podřízená, podobných příběhů jsou stovky. Nebyl nejhorší, ale nejlepší taky ne.

Aileena
19.08.2023 2 z 5

Podle anotace jsem očekávala něco jiného. Nevhodný poměr na pracovišti s nejvyšším nikdo neřešil, takže teoreticky nevznikla žádná překážka. Lehce humorné to bylo jen ze začátku (ze zavřenýma očima) a trauma hlavního hrdiny (ta fotka na titulce je fakt děs) se mi zdálo poněkud přehnané. SPOILER: Co čekal, když si vzal psychicky vážně nemocnou ženskou? Zbytečná smrt miminka je hrozná, ale proč kvůli tomu už nikdy s nikým nemít děti?! KONEC SPOILERU
O slovníku v erotických výrazech ani nemluvím, s tím jsem předem smířená, než otevřu jakoukoliv knížku od V.K., což ovšem neznamená, že by se mi zamlouval. Prostě tentokrát mi to vážně nesedlo.

miruska1
08.08.2023 5 z 5

Moje první skušenost s autorkou. Líbilo se mi to, jednoduchý příběh ale čtivý.... Zasmála jsem se i slza ukápla.
Některé komentáře u knihy docela odrazuji od autorky ale já si od ní určitě ještě něco přečtu......

Petra-1
06.07.2023 4 z 5

Klasická kniha od autorky. Lehké a zábavné čtení. Tedy dokud nedojde na odhalení minulosti a neukápne i nějaká ta slza. Velmi hezká kniha, akorát jak jsou si knihy podobné, tak mám občas pocit, že jsem četla již něco podobného. Knihu jsem měla rozečtenou do půlky v originále a zbytek jsme dočetla v češtině. Ale teda musím napsat, že se opět nestačím divit, jak příšerně jsou přeložena některá slova. V češtině znějí vážně některé hnusně!

Kniholapka
01.04.2023 4 z 5

Tahle kniha mě chytila a nepustila. Je to lehké, trošku erotické čtení na vypnutí hlavy. Takhle se alespoň jeví ze začátku. Je zde však ALE. Díky vstupům z minulosti hlavního hrdiny odkrýváme jeho neveselé tajemství. Neukápla mi slza, ale chápala jsem jeho chování, co by mi jinak možná vadilo. Knihu rozhodně doporučuji!

Hypatia1010
30.03.2023 4 z 5

Začátek byl super, pak to trochu začalo skřípat, ale pořád to bylo fajn. Je to spíš oddechové čtení zcela ve stylu lehce erotické romance. Příběh Ireland, která díky intrikám svého šovinistického nadřízeného přijde o práci a v alkoholovém opojení napíše rozhořčený mail nejvyššímu šéfovi společnosti, kde pracovala. A tak se pomalu začíná odvíjet příběh mezi Ireland a Grantem. Vhledy do Grantovy minulosti často přimějí když rovnou k slzám, tak rozhodně alespoň k zatajení dechu. Přestože jsem předem tušila, že osud Grantova prvního manželství a hlavně jejich dcery Lilly bude hodně tragický, pár slz jsem uronila.
Každopádně ráznou a mírně přidrzlou Ireland jsem si oblíbila od samého začátku a Grant byl prostě drahoušek, jen se potřeboval vyrovnat s minulostí. Hrozně se mi líbil také Grantův děda. Přestože se potýkal s Alzheimerem, byl roztomilý.
Autorka opět nezklamala. Čtení jsem si užila.

ElikaS
08.02.2023 5 z 5

Musím říct, že jsem si tento příběh moc užila. Vi Keeland mám ráda a rozhodně ani tentokrát nezklamala.
Příběh byl zajímavý a bavilo mě odkrývat Grantu příběh, i když poměrně brzy jsem uhodla, co se asi tak stalo. Každopádně to pro mě byl poměrně drsný motiv, takže i nějaká ta slzička ukápla. Ale vše autorka vyvažovala i vtipnými pasážemi. Dědu jsem si vyloženě zamilovala.
Ocenila jsem, že knížka byla přece jen v něčem originální, a to v tom, že se nepatlala ve vztazích na pracovišti, jako to je snad u všech romantik z prostředí kanceláře. Zároveň mě bavil Grant, který nebyl typickým arogantní milionářem, ale byl přímý a na nic si nehrál. To byla příjemná změna.
Celkově se mi knížka moc líbila.

krevetka79
21.01.2023

Tenhle příběh jsem si vážně užila.
Čekala jsem sladký příběh plný sexu , ale bylo to mnohem lepší.
Zasmála jsem se od srdce i slzička ukápla .
Mohu jen vřele doporučit.