Šéf přehled

Šéf
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/360606/mid_sef-bQa-360606.jpeg 4 1228 1228

Když jsem poprvé potkala Chase Parkera, neudělala jsem zrovna dobrý dojem. Schovávala jsem se právě u toalet v restauraci a nechávala svojí kamarádce vzkaz na záznamníku, ve kterém jsem ji zoufale prosila, aby mě vysvobodila z jednoho příšerného rande. Chase prošel kolem a zaslechl mě, načež mi začal dávat nevyžádané vztahové rady a prohlásil, že jsem pěkná mrcha. Řekla jsem mu, aby si hleděl sám sebe – a že byl na něj docela pěkný pohled, to se musí nechat – a odešla jsem zpátky ke stolu. Když kolem nás o chvíli později prošel, ušklíbnul se na mě a já sledovala, jak jeho arogantní sexy zadek odchází za jeho vlastní společností. Nemohla jsem si pomoct a zbytek večera jsem po něm neustále pokukovala. Nejednou mě při tom přistihl a mrknul na mě. Když se ten pohledný cizinec i se svou stejně pohlednou partnerkou objevili u našeho stolu, myslela jsem, že mě Chase přišel napráskat a vyslepičit, jak jsem plánovala zdrhnout. Místo toho ale předstíral, že se známe, přisedl si a začal vyprávět ponižující a zcela fiktivní historky z našeho smyšleného společného dětství. Z nudného rande se vmžiku stalo bizarně zábavné rande. Když jsme se toho večera všichni rozloučili, nemohla jsem na něj přestat myslet, i přesto, že jsem věděla, že se už nikdy nepotkáme. Jaká byla totiž pravděpodobnost, že na sebe dva naprostí cizinci narazí podruhé, navíc ve městě s osmi miliony obyvateli? Jaká byla pravděpodobnost, že se o měsíc později stane mým novým šéfem?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Bossman , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šéf. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (233)

monika0181
16.07.2024 5 z 5

Pro mě opakované čtení. Vi mám moc ráda a ráda čtu její příběhy.
Tento příběh jsem četla před dvěma lety, tedy detaily jsem si už moc nepamatovala s množstvím dalších knih, které jsem mezitím přečetla.
Opět mě vtáhl rychle do děje a donutil mě jí zhltnout na jeden zátah.
Traumata Reese i Chaseho byla hluboká. Stejná a jiná, napadení. Reese se po přepadení bojí a Chase má po přepadení své snoubenky nadměrně ochranitelský pud.
Náhoda je svedla na jedno místo v jeden okamžik a nejen jednou. Nevyužijte situace a chemie, která mezi nimi je.
Ta chemie mezi nimi byla cítit na hony daleko.
Výčitky Chaseho a jeho ochranitelská část je temnou a laskavou částí příběhu.
Z knihy jsem cítila něhu, s kterou Chase na Reese hledí a trpělivě čeká.
Užijte si příběh stejně jako já.
Já jistě vezmu opakovaně další příběh autorky do ruky.

petraj30
01.07.2024 5 z 5

Bylo to moc pěkné čtení. Oba hlavní hrdinové se mi moc líbili a ty jejich vtípky neměly chybu.
Začátek byl trochu zdlouhavý, ale to je pořád dokola. Prostě chvilku čekaj, než na to vlítnou. Pak si užívají, ale zároveň to pro ně není tak snadné, protože všechny jejich minulé záležitosti, ještě nejsou zcela u konce. Pak přijde velké haló a je konec, tedy ne úplně, ale než se se vším smíří, je to na dlouho. A pak přichází konec v pravém slova smyslu.
Sečteno a podtrženo, byl to krásný příběh, i když je podobný mnoha jiným. A mohl být o pár vět delší.


Eliska107107
29.05.2024 3 z 5

Jo, tohle se mi libilo. Chase byl sympatak a tak nejak jsem z toho byla celkove dobre naladena. Jejich mury sice nebyly moc hezke, ale laska hory prenasi.;-) Epilog me bavil.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Zfilmováno

Šéf (2002)


Kniha Šéf v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených1 864x
ve Čtenářské výzvě67x
v Doporučených76x
v Knihotéce492x
v Chystám se číst246x
v Chci si koupit63x
v dalších seznamech7x