MichaelaJan MichaelaJan komentáře u knih

☰ menu

Zajatkyně Zajatkyně Sarah Rivens

No myslela jsem, že to bude o chlup lepší … Nebylo to úplně marné, ale co to rozhodně nebylo - DARK ROMANCE … tahle nálepka se sem úplně nehodí … místy jsem byla zmatená, ale určitě jsem strašně zvědavá, jak tohle dopadne, takže ani moje rozporuplné emoce mi nejspíš nezabrání si přečíst další díl ;)

27.04.2024 3 z 5


Vztek Vztek Tracy Wolff

Já to miluju ! Jo, člověk musí občas zavřít oči a nepřemýšlet nad některými událostmi, ale můžu rozhodně říct, že to miluju ! O dost lepší než první díl.

Diskuze mezi Hudsonem a Grace jsem si neskutečně užívala , to jejich vzájemné popichování jsem naprosto hltala ! Jaxona mi bylo opravdu líto, tak jak byl vykresleny v prvním díle jako
pan “tvrďákúžasňák, tak tady se z něj stala pomalu vedlejší postava. Pořád se něco dělo a čtení ubíhalo až moc rychle.

A ten konec ? No to jsem myslela, že dostanu infarkt ! Pár hodin jsem strávila projížděním Reels na instagramu vztahující se k téhle sérii, a mrzí mě, že jsem nepočkala se čtením než bude u nás vydaný minimálně třetí díl !

11.01.2024 5 z 5


Princezna klamu Princezna klamu Danielle L. Jensen

Tak tohle bylo naprosto nečekaně úžasný ! Knihu jsem přečetla za jediný den, nedokázala jsem přestat ! Nutně potřebuji další díl ! Kdy vyjde ????

28.12.2023 5 z 5


Království popela Království popela Sarah J. Maas

Úplně nevím co napsat. Při téhle knize jsem brečela jak želva, bylo to úplně neskutečné. Pokaždé když jsem se zalykala slzami, jsem si říkala sakra, jaktože z toho není ještě film. Rozhodně skvělá serie. Četla jsem jako e-knihy a už jsem doma oznámila, že chci od Ježíška celý box, abych si sérii mohla přečíst ještě jednou a u toho koukat do mapy. Myslím že budu teď potřebovat hodně dlouhou chvíli, než se odprostím od tohohle neskutecně silného příběhu !

Uzasne fantasy ! Pokud se pořad rozhodujete jestli začít s touhle fantasy serii, rozhodně neváhejte ! Stojí to za to !

21.09.2023 5 z 5


Lapeni Lapeni Emily McIntire

Tak já jsem šla do čtení téhle knihy s tím, že je to fantasy, asi to ve mě evokovala ta obálka možná trochu i anotace Byla jsem opravdu hodně překvapená. Takže pokud milujete příběhy z prostředí mafie, kde je napětí, vášeň a erotika tak tohle to má všechno a vynásobte to ještě x 100.
Jako musím uznat, že se asi některé pasáže můžou zdát poněkud za hranou, ale já tyhle zvrácenosti miluju. Varování na začátku knihy je zde rozhodně na místě.

James nebo-li Hook byl pro mě takový oříšek, občas jsem si myslela, že trpí poruchou chování, ale jinak to byl vskutku padouch v roli hlavního hrdiny. Na Wendy mi trochu vadilo to její jméno, ani nevím proč. Jejich vzájemná posedlost, to byla věc, která přišla z čista jasna.

Jinak je kniha opravdu čtivá, měla jsem ji přečtenou během jediného dne. Celé to bylo napínavé jako kšandy a pořád se tam něco dělo, proto to čtení asi tak rychle uteklo. Pokud máte rádi trochu zvrácené knihy s velkou dávkou erotiky tohle je to pravé ! (Erotiky je tam dost, ale neřekla bych, že je to jedna z těch knih, kde jí je zase moc).

Ač to nejspíš z mého psaní nevypadá, já jsem z knihy nadšená a rozhodně budu dychtivě vyhlížet další díl

21.08.2023 5 z 5


Láska po španělsku Láska po španělsku Elena Armas

Na knihu jsem se moc těšila a to opakované posouvání data vydání mě neskutečně vytáčelo.
Ale musím říct, ze jsem si čtení této knihy moc užila, až mě mrzelo když jsem zjistila, že se blížím ke konci. Někde jsem tu četla, že to bylo zdlouhavé, no mě by nevadilo kdyby kniha byla delší. Třeba děj odehrávající se ve Španělsku , ten mohl mít rozhodně pár kapitol navíc.

Jednoduše bych knihu nazvala krásná slaďárna. Samozřejmě ze něco bylo až k neuvěření, ale proto my milovnice romantických knih tyhle knihy čteme no ne ? Je pravda, že jsem si asi dvakrát řekla, že Aaron na me působí trochu jako stalker, a že nechápu jak tak úžasného chlapa mohla mít Catalina tak dlouho za toho špatného a nenávidět ho, ale dala bych tomu jen nepatrné mínus.

Rozhodně mi čas u čtení utíkal až moc rychle a myslím, že se k ní ještě rozhodně jednou vrátím!

15.06.2023 5 z 5


Osamělé srdce Osamělé srdce Mona Kasten

Tentokrat začnu hned od konce . Mělo by být zakázané vydávat knihy ze série s takovým ,,SAKRA koncem ! Jako vážně! Kdo to má teď vydržet ?!

Kniha mi přišla stylem trochu jiná než ostatní autorčiny knihy, ale rozhodně to není žádné mínus, byla velice čtivá a řekla bych, že i místy napínavá.

Oba dva hlavní hrdinové si nesou těžký životní úděl, i když jsem marně čekala kdy nám budou vysvětleny trochu více Adamovi problémy a z čeho pramení jeho trauma. Jejich pomalé poznávání a oťukávání je kouzelné a musím říct, že mi ani nevadilo, že se fyzicky viděli všeho všudy třikrát ? Příběh je i trochu smutný a občas jsem pociťovala i úzkost, jak jsem se do příběhu a hlavních postav vžila. Rosie je skvělá holka ! Jiné označení mě asi ani nenapadá, je mi moc sympatická a kdybych měla ve svém životě takovou kamarádku nemohla bych byt šťastnější.

A bohužel musím souhlasit s většinou, že ten paperback mě zklamal.

Rozhodně doporučuji knihu přečíst!

22.04.2023 5 z 5


Znovu od začátku Znovu od začátku Kylie Scott

Od knihy jsem nemela vůbec žádná očekávání, takže jsem byla strašně mile překvapená. Celková zápletka byla hodně zajímavá a dlouho jsem nic podobného nečetla. Příběh byl psaný lehčí formou a strašně mě bavily Clementine myšlenky a její uvažování. Ikdyž na můj vkus to Ed s tím odpuštěním vzal trochu hopem. Záporáka jsem tady odhadla hned na začátku. Každopádně knihu jsem přečetla za jeden den a bylo to moc hezké čtení ! Rozhodně doporučuji a určitě se pustím do dalsiho dílu, protože jsem zvědavá jak to s touhle partou dopadne dál :-)

14.04.2023 5 z 5


Ocelová princezna Ocelová princezna Rina Kent

Tak já tu knihu asi nepochopila, nebo si to nedokážu vysvětlit. První věc co mě napadne je, že mě štvalo jak Aiden pořád oslovoval Elsu - Miláčku. Miláčku sem, miláčku tam, miláčku miláčku pořád jenom miláčku. Prostě přemiláčkováno od začátku do konce Jediné, z čeho jsem byla nadšená byl Ronan, ten mi přišel vtipný a konečně se v knize dělo něco smysluplného, když se objevil on. Snad bude kniha o něm, tu bych si přečetla. Cítím zklamání a to mě trochu štve. Jinak na to, že mě kniha nebavila jsem ji měla za pár hodin přečtenou.

01.04.2023 3 z 5


Ve stínu popela Ve stínu popela Jennifer L. Armentrout

Tak jako tohle ?! Naprosto úžasné čtení! Kniha má 600 stran a já ji zhltala za dva dny. Je to naprosto skvělý příběh, který čtenáře naprosto uchvátí.

Sera a Nyktos jsou úžasní. Hlavní hrdinka je prostořeká, nejdřív mluví a pak myslí to se mi na ní opravdu moc líbí. Nyktos je takový pan úžasňák, jeho takzvaný problém, že nedokáže cítit lásku jsem mu ani trochu nevěřila, protože já měla pocit, že Seru miluje hned od začátku. Jakmile čtete scény, kde se vyskytují oba, jste pohlcení jejich vzájemnou přitažlivostí a máte motýlky všude ! Scéna u jezera je nepopsatelná, to si prostě člověk musí přečíst a prožít to s nimi ze stránek knihy. Pokud jste fanoušek série Z krve a popela tohle budete milovat ! Tohle je ještě o chlup lepší!! Tohle je příběh s velkým P.

Objevují se zde Drakeni a z těch já jsem naprosto nadšená !! Bože, doufám, že se druhého dílu dočkáme ještě letos ! A nepochybuji o tom, že až se bude blížit jeho vydání sáhnu po knize znovu, abych si připomněla tenhle naprosto okouzlující příběh, naprosto to miluju a jsem strašně smutná, že už jsem to přečetla. Tahle kniha má 10 hvězd z 5!!

29.03.2023 5 z 5


Syndrom hodné holky Syndrom hodné holky Elle Kennedy

Myslím, že tři čtvrtě lidí po téhle knize sáhne, protože Elle Kennedy, prostě. Ja měla stejný důvod. Nejspíš to nebude taková srdcovka, jako série Briar U nebo Off Campus. Každopádně je to moc pěkný příběh, jednoznačně poznáte mezi řádky autorky styl. Mac není typická rozmazlená princeznička, je moc sympatická a potom co otevře oči vůči vztahu s Prestonem, se zdá i rozumná. Cooper je typický romantický hrdina, má všechny TY vlastnosti, které my milovnice těhle příběhu tak zbožnujeme. Děj krásně plyne, je trochu předvídatelný ale to u většiny těhle slaďáren. A už se docela těším na druhy díl Evana. Jedinou věc, kterou bych knize vytkla je chybějící Epilog, ale snad nám to vynahradí autorka v dalším díle. Skvělá kniha na propršenou neděli .

26.03.2023 4 z 5


Prisahaj Prisahaj Meagan Brandy

(SPOILER) Tahle kniha ? Uff To byla neskutečná jízda emocí. Před přečtením knihy jsem měla trochu čtecí krizi, ale tahle kniha mě vyléčila. Od začátku mě úplně uchvátila. Myslíte si, že zápletka je jasná hned na úvodu, ale opak je pravdou. Ari byla taková úžasná hlavní hrdinka, vtipná odvážná ale i střelená. Myslela jsem si teda, že hlavní mužský hrdina je Chase, a nemůžu říct, že bych byla nespokojená. ALE jak se na scéně objevil Noah, měla jsem z mozku rosol. Takového skvělého hlavního mužského hrdinu jsem dlouho ,,nepotkala ! A myslím, že jsem se do něj trochu zamilovala. To jejich vzájemné postupně vzplanutí bylo prostě strašně kouzelné! V půlce knihy jsem si říkala, sakra co se asi ještě muže stát ? Vždyť už tu bylo všechno ! Chyba lávky Michalo ! To byla taková neskutečná jízda emocí, že si to člověk prostě musí zažít aby to pochopil. Druhou půlku knihy mě opravdu bolelo srdce , musím přiznat ze jsem Chase trochu chtěla zavraždit. Občas jsem i brečela, u více pasáží a vlastně i na konci ! Epilog byl možná takový trochu moc sladký. Ale prostě. Pokud mate čtecí krizi a jste připraveni na to, že vás bude při čtení bolet srdce rozhodně kniha stojí za přečtení !!! Neskutečný příběh pro milovníky romantiky !!!

25.03.2023 5 z 5


Zas tak moc ho nežeru Zas tak moc ho nežeru Meghan Quinn

Naprosto úžasná kniha ! Jo jasně, každý hned na začátku uhodne o co tam asi půjde a jaká bude hlavní zápletka, ALE ! Kniha je čtivá , plná sarkasmu a suchého humoru a to je s romantickou linkou a erotikou skvělá kombinace. Za jeden den přečteno !

19.03.2023 5 z 5


Rod nebes a dechu Rod nebes a dechu Sarah J. Maas

Po přečtení prvního dílu, jsem rychle potřebovala pokračování. Ale začátek mi dal strašně zabrat, musím se přiznat, źe jsem to proložila i jinou knihou. Ale tak po 150 stránce jsem se opravdu začetla, po půlce jsem to začala opravdu hltat a na konci jsem si trhala vlasy, protože potřebuji další díl ! Co mě opravdu nebavilo byly kapitoly s Tharionem, ty pro mě byly utrpení a moc mě nezajímaly. Ale co se týče hlavních postav těm nemám co vytknout. Ke konci to byla prostě jedna velká jízda napínavého děje a úžasných zápletek. A ten konec ?! Ten mě úplně dostal do kolen ! Než vyjde další díl určitě si knihu přečtu znova. Je strašně smutné, že na pokračování musíme čekat tak dlouho. Všem fanouškům držím palce, aby jsme z toho čekání nepřišli o rozum !!!

27.02.2023 5 z 5


Hypotéza lásky Hypotéza lásky Ali Hazelwood

Po knize jsem sáhla jen tak z nudy a neměla od ní skoro žádná očekávání. I když je kniha psaná v er-formě četla se krásně. Od začátku byl příběh úžasný a knihu jsem přečetla za jediný den. Olive a Adam jsou velmi sympatičtí, i když Adam mi v některých situacích přišel jako náctiletý. Strašně nemile mě překvapil Tom, to jaký to byl nakonec křivák. A musím teda říct, že mě i velmi překvapila detailní erotická scéna. Když to shrnu, tak je to velmi hezký romantický příběh u kterého jsem měla minimálně tři velké záchvaty smíchu a skoro po celou dobu motýlky v břiše. Rozhodně stojí za přečtení a místo v knihovně si zaslouží.

27.02.2023 5 z 5


Polib mě znovu Polib mě znovu Stella Tack

Tuto knihu jsem si musela pořídit, protože první dil byl úžasný. Opravdu je to velký rozdíl. Musím říct, ze během čtení jsem necítila žádné emoce, celý děj byl trošku přitažený za vlasy. Čtení to nebylo špatné, taková oddechovka na sobotní propršený den, ale kdo jde do čtení této knihy s očekáváním, že bude stejně fantastický jako ten první bude zklamaný. Ale určitě dám šanci i třetímu dílu !

22.01.2023 4 z 5


Rod země a krve Rod země a krve Sarah J. Maas

Úvod byl zdlouhavý a trošku mě nudil, ale byla jsem na to upozorněná, takže jsem si říkala, že se to určitě každou stránkou zlepší. Ono to vlastně ani jinak nešlo, bylo hodně informací, se kterými se čtenář potřeboval seznámit. Ale jakmile se do děje dostal Athalar začal být příběh velmi napínavý. Bryce mi bylo opravdu líto, to jak se nedokázala se ztrátou Daniky smířit, mi trhalo srdce. Detektivní zápletka byla super. Moc jsem si oblíbila ohnivou skřítku, skvělá postava, vždy když se objevila na scéně smála jsem se. A poslední scénu s ní jsem strašně obrečela ! Kniha skončila zdánlivě skvěle, ale je mi jasné, že to nebude pravda, protože už na mě čeká na poličce druhý díl a to je opět pěkná cihlička.

20.01.2023 5 z 5


Divoká říše Divoká říše Stacey Marie Brown

Tahle kniha ? Sakra ! Sakra ! Sakra !
Na začátku mi trvalo jen pár stránek abych se začetla a pak mě děj naprosto vtáhl ! Nemohla jsem přestat číst, potřebovala jsem vědět co bude dál. Dystopie a podobné žánry mě nikdy moc nebrali, ale tady jsem byla naprosto uchvácená. Po celou dobu jsem byla napnutá jako kšandy a vždy mě něco překvapilo. Úžasné bytosti jsou Opium a Mrňousek pokaždé když se v ději objevili jsem se smála jako malá , doufám že se v pokračování objeví ! Brex jako hlavní hrdinka byla zajímaváa hodně odvážná, o Warwickovi bych si přála dozvědět se víc, doufám že se podíváme na děj i z jeho pohledu. Po celou dobu byl jen takový tajuplný hrdina, který ve mě vyvolával jen samé otázky. Napětí a touha mezi hlavními hrdiny byla naprosto úžasná ! Rozhodně se těším až se dozvíme víc o jejich poutu.
Když jsem dočetla do konce chtělo se mi trochu brečet zoufalstvím, protože potřebuji pokračování ! A to co nejdřív, prosím .

31.12.2022 5 z 5


Pokud se ještě setkáme Pokud se ještě setkáme L. J. Shen

Po pravdě úplně nevím, co si s touhle knihou počít, kdyby ji nenapsala L.J.Shen řekla bych, velice zajímavý smutný příběh s dobrým, trošku přeslazeným koncem. Opravdu je to velká odbočka od příběhů, na které jsme od autorky zvyklý.

Musím říct, že mě trochu bolelo knihu číst. Protože jsem nemohla vystát celou tu věc s Kathleen, vlastně jsem tu postavu celou úplně nesnášela. Ale holt se musím smířit s tím, že občas v příběhu musí být i nějaký záporák. A taky možná ani nevím kde se do sebe Mal a Rory zamilovali, ale stalo se. A hlavně se musím teda přiznat, že mě kniha občas nudila, takže jsem sem tam přeskakovala pasáže.
Co se mi ale hodně líbilo, protože jsem to nikde jinde neviděla, jsou komentáře vedlejších postav, věcí a to i těch mrtvých postav.

Myslím, že tahle kniha nepatří mezi knihy, které si ještě někdy přečtu, ale jinak zbožňuji každou knihu od autorky která u nás vyšla. Ale pokud si knihu nepřečtete, nezjistíte jestli jste její fanda nebo ne ! Kniha nebyla špatná, ale …. !

19.12.2022 4 z 5


Nero Nero Sarah Brianne

(SPOILER) Skvělý ač trochu temný příběh z mafiánského prostředí ! Zbožňuji knihy s mafiánskou tematikou a tahle se u mě objevila rozhodne na předních příčkách. Nero byl skvělý, i když byl vykreslený jako padouch, přišel mi spíš jako naštvaný méďa. Celá ta věc s šikanou Elle a Chloe mi přišla trochu moc drastická, zlomeniny, mlácením do bezvědomí atd. ? Trvalo to roky a nikdo si toho nevšiml ? To je tak asi jediná věc, která mě trochu zarážela. Ale rozhodně jsem zvědavá na příběh o Chloe, protože mě opravdu zajímá co se ji opravdu stalo s obličejem.

Každopádně celý příběh byl velmi poutavý četl se lehce a celé to tak krásně plynulo. Od příběhu jsem se nemohla odtrhnout. Hlavní postavy jsou zajímavé a ani mě zde nerušilo vyprávění z pozice vypravěče, což jinak moc nevyhledávám.

A taky se moc těším na další dil ze série - Vincent, který mi byl strašně sympatický už jako vedlejší postava. Snad se tedy brzo dočkáme. Rozhodně musím mít všechny knihy co vyjdou o téhle mafiánské rodince.

17.12.2022 5 z 5