Ocelová princezna přehled

Ocelová princezna
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506871/bmid_ocelova-princezna-Qjd-506871.jpg 4 528 528

Royal Elite série

< 2. díl >

Princezna by neměla sesadit krále. Elsa Řekl, že mě zničí, a přesně to také udělal. Možná jsem prohrála bitvu, ale válka ještě ani zdaleka neskončila. Říká se, že každý převrat začíná prvním tahem. Nikdo se ale nezmínil, že mě král při svém pádu strhne s sebou. Aiden Pokud malá princezna od Steelových chce válku, pak ji dostane. Existuje jen jedno pravidlo: buď moje pravidla, nebo žádná. Jen se nestyď a ukaž mi, co v sobě máš, miláčku. Ocelová princezna je druhým dílem série Royal Elite. Je to temná romance o středoškolském tyranovi pro zralé mladé čtenáře a obsahuje kontroverzní situace, které mohou někomu připadat urážlivé. Tato kniha je součástí trilogie, nejedná se o samostatný román.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Steel Princess , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ocelová princezna. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (105)

BeeShifer
24.07.2024 1 z 5

Druhý díl jsem si přečetla proto, že jsem se chtěla dozvědět alespoň něco z Elsiny minulosti. Většina knihy je výplňová vata, několikrát jsem u čtení protočila oči, protože cože. Přijde mi, že ani ty erotické scény nejsou nic extra. Od druhé poloviny knihy jsem přeskakovala stránky a vybírala si jen určité části k přečtení. Prvnímu dílu jsem dala dvě hvězdičky za čtivost, tady už mě to ani trochu neláká číst poslední díl. Hloupé, nudné. Naprosto souzním s komentářem od tatjana1737.

Michelle13
17.06.2024 5 z 5

A máme tu pokračování ze série Royal Elite. Je to zatím druhý díl, který jsem přečetla, ale musím uznat, že je to fascinující čtení, které mě absolutně pohltilo od první do poslední stránky. Autorka má opravdu talent pro vytváření intenzivních a temných příběhů, které jsou plné napětí, emocí a překvapení.

Hlavní postavy, Elsa a Aiden, jsou výjimečně dobře vykreslené. Elsa, i když je zlomená po předchozích událostech, v sobě nachází neuvěřitelnou sílu a odhodlání. Její snaha postavit se proti Aidenovi a bojovat za sebe je inspirující a dodává příběhu hloubku a dynamiku.
Aiden je typickým anti-hrdinou, jehož temná a komplikovaná osobnost je stejně fascinující jako děsivá. Jeho vztah s Elsou je plný napětí, vášně a nečekaných zvratů, což vás udržuje v neustálém napětí.

Dějová linie je mistrně vystavěná a plná zvratů. Autorka se nebojí zabývat kontroverzními tématy a situacemi, což příběhu dodává autenticitu a odvahu. Přestože se jedná o temnou romanci, Rina Kent dokáže citlivě a s respektem přistoupit k těžším tématům, čímž vytváří silný a dojemný příběh.

Nečekejte obyčejnou středoškolskou romanci, je to hluboký a silný příběh o přežití, síle a odhodlání. Autorka dokáže vytvořit příběh, který je nejen poutavý, ale také emočně nabitý a nezapomenutelný. Pokud hledáte knihu, která vás vtáhne do svého světa a nepustí, dokud neotočíte poslední stránku, tahle kniha je tou pravou volbou. Rozhodně se těším na další díly této skvělé série a nemohu se dočkat, kam nás autorka vezme dál.


Jenny46
05.06.2024 4 z 5

Příběh pokračuje tam kde skončil...
Tady jsem se musela trochu prokousat začátkem, něco se trochu opakuje, myšlenky Elsy už mi to vadilo.
Pak se to postupně rozjíždí a některá tajemství se odkrývají. A co ten konec ??
Hned jdu na pokračování....

všechny komentáře

Související novinky (3)

10 nejprodávanějších eknih (duben)

11.05.2023


10 nejprodávanějších knih (14. týden)

12.04.2023


Pověst potížistky, Ve stínu popela a další knižní novinky (13. týden)

26.03.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Ocelová princezna v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených694x
ve Čtenářské výzvě41x
v Doporučených31x
v Knihotéce296x
v Chystám se číst131x
v Chci si koupit36x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

sex

Autorovy další knížky

Rina Kent
britská
2022  83%Zvrhlý král
2023  84%Ocelová princezna
2023  83%Zvrácené království
2023  88%Vláda kráľa
2024  90%Černý rytíř