Zvrhlý král přehled

Zvrhlý král
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495899/bmid_zvrhly-kral-HCf-495899.jpg 4 902 902

Royal Elite série

1. díl >

Mám jednoduchý plán. Dokončit školu Royal Elite a dostat se na vysněnou univerzitu. Stačí ale jediný pohled od krále školy a celý můj plán shoří na popel. Jediný pohled a zadusí mě. Jediný pohled a vynese můj rozsudek smrti. Jeho první slova promění můj život v nenapravitelný chaos. „Zničím tě.“ Všechno na Aidenu Kingovi je černé. Černá mysl. Černé srdce. Černá duše. Měla jsem držet jazyk za zuby a přetrpět čas, který mi ještě zbýval. Nemlčela jsem. Udělala jsem neodvolatelnou chybu, provokovala jsem krále na jeho trůně. Ďábla v jeho pekle. A nyní za to zaplatím. Je nebezpečné, když vás Aiden King nenávidí. Ale když po vás touží, je to smrtelné. Zvrhlý král je romance o středoškolském tyranovi pro zralé mladé čtenáře a obsahuje kontroverzní situace, které mohou někomu připadat urážlivé. V Aidenovi žádného hrdinu NENAJDETE. Pokud však toužíte po padouchovi, tak s chutí do toho a vítejte ve světě zvrhlého krále. Tato kniha je součástí trilogie, nejedná se o samostatný román.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red

Deviant King, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvrhlý král. Přihlašte se a napište ho.

Nikkaa
25.03.2025 5 z 5

Jsem ráda že jsem našla další super spisovatelku, dost jsem proklínala odstřihnutí Amo Jones z naší české scény za mě byla strop a Rina mi ukázala že není s těmito dark romancemi konec ...tak jedeme dál a uvidíme jak se to celé dopadne každopádně zkusím od ní i jiné knihy

Anet_jan_book
20.03.2025 4.5 z 5

V první řadě dejte na varování na začátku knihy. Autorka to tam opravdu nedává pro nic za nic a tohle není klasická romantická / erotická kniha. Není to pro každého a pokud Vám vadí toxické vztahy a temná dark romance, tak se do toho raději nepouštějte.

Je to opravdu temný příběh, vtáhne Vás to a dostane se Vám pod kůži. Za mě to byl masakr. Neměla jsem žádná očekávání, ikdyž jsem četla spoustu recenzí a o to víc mě to překvapilo.
Tohle Vás vtáhne od první stránky a pak je kulíte oči. Nestačila jsem se divit a musím přiznat, že tohle je první kniha, která mě doslova odrovnala. Takový příval emocí co jsem u toho měla, zadržovala dech a čekala co se stane dalšího. Hodně se mi tu točily emoce ale pravdou je, že i tak to bylo moc krásný čtení.

,,Jsi moje. To je skutečnost, ne volba.

,,Buď moje a staňte se mojí královnou. Vzdoruj a zůstaneš pěšákem.

Tohle je ukázková tyranská bully dark romance. Příběh o tyranovi a ledové princezně.

Tyran - Aiden King je tzv. král školy. Jeho otec je velmi významný člověk a všichni ho ve škole uctívají jako krále.

Ledová princezna - Elsa, dívka která se snaží dokončit školu Royal Elit aby mohla jít na vysněnou školu. Bohužel ale stačil jeden pohled na ,,krále školy a je vše ohroženo. Aiden jí vyhrožuje, že ji zničí a tak začíná peklo na zemi.

Elsa se mi líbila jak na sobě nenechala nic znát. Byla průbojná, vzdorovitá a chodila se vztyčenou hlavou, ikdyž to pro ni bylo velmi těžké.

Dialogy mezi Aidenem a Elsou byly žhavé, zvrhlé a opravdu temné.

Není nic horšího než když je Vámi někdo naprosto posedlý. Je to ďábel….moment velmi sexy ďábel, kterému se nedá odolat.
Od samého začátku jsem si Aidena zamilovala a po jeho oslovení ,,miláčku mi šel mráz po zádech.

Určitě V této knize nehledejte prince na bílém koni ale naopak samotnou temnotu, která Vás uhrane.

Určitě doporučuji všem, kteří mají rádi dark romance. Já jsem tomu podlehla a ten konec? Nutně potřebuji další díl.

Žampion
13.03.2025 5 z 5

"Člověk je tvořen z mnoha dílků skládanky, a pokud chcete někoho doopravdy poznat, měli byste začít těmi dílky, které vznikly v dětství. Jsou základem všeho ostatního. Všechno ostatní na nich staví."
Pěkná a napínavá serie. Pro mě čtení rozvíjí fantazii a u romance, dark-romance ani erotické literatury nehledám žádné ponaučení, ale jen odreagování. Takže za mě, doporučuji. A už se těším na další díl.

10 nejčtenějších knih (listopad)

15.11.2022

Vychází Pohřbené kosti, Musím tě zradit a další knižní novinky (38. týden)

18.09.2022

Kniha Zvrhlý král v seznamech

v Přečtených1 167x
v Mé knihovně414x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)