O knize Zvrácené království

Království by nemělo padnout. Pravda vás semele, než vás osvobodí. Masky sklouznou. Tajemství vyjdou na světlo. Elsa se tolik žene za minulostí, že nevidí přítomnost. Budu za ni bojovat. Přivedu ji zpátky. Ochráním ji, i kdyby to bylo to poslední, co udělám. Něco jsme si slíbili. Ona je moje. Jsi připravená na poslední hru, miláčku?

Co říkají o knize uživatelé?

Závěrečný díl série přináší smíšené pocity. Příběh Elsy a Aidena se uzavírá, ale ne všichni čtenáři byli spokojeni. Někteří chválí autorčin styl a napětí, jiní kritizují opakující se prvky a sladkost konce. Celkově však série zanechává silný dojem a vyvolává emoce, které čtenáře provázejí až do konce. Mnozí doufají v další příběhy z tohoto světa, které by mohly rozšířit osudy vedlejších postav. Více v komentářích.

Komu by se kniha Zvrácené království mohla líbit?

• Fanoušci dark romance
  • Čtenáři hledající emocionální příběhy
  • Milovníci napínavých zápletek
  • Ti, kdo ocení komplexní charaktery
  • Čtenáři, kteří mají rádi překvapivé zvraty

Kniha Zvrácené království v seznamech uživatelů

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně370x

Lidé se zvráceným názorem nepoznají dokonalost toho, co mají v rukou, dokud jim to někdo nesebere.

Když vás katastrofa zasáhne přímo do tváře, nemá smysl škemrat. Neoddálíte tím nevyhnutelné a už vůbec to neodvrátíte celé. Je to tady. Musíte se s tím smířit.

všech 5 citátů najdete u autora

Související novinka - Zvrácené království

10 nejprodávanějších knih (43. týden)

01.11.2023

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi