Shanib profil

☰ menu
Shanib

1990 · žena · Liberecký kraj · statistiky

Aktivní: 24.04.2024 21:45 (poprvé 22.10.2013)
Body:610
Palce za komentáře: 625 · 62 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Zachraň nás
Zachraň nás
Mona Kasten
Oheň mezi námi
Oheň mezi námi
Brittainy C. Cherry
Hra na kočku a myš
Hra na kočku a myš
Michele Campbell
Hříšně bohatý
Hříšně bohatý
Meghan March

Kdo jsem

Miluji dobře propracované thrillery a detektivky. Jsem věrnou čtenářkou Chrise Cartera a Ward Larsen ve mě probudil zájem o špionážní příběhy. Zde jsem pak navázala Jamesem Swallowem. Určitě nesmím opomenou Sharon J. Bolton, u které jsem strašně fandila její hrdince Lacey Flint a u Helen Fields jsem se beznadějně zamilovala do Luca Callanacha.

Od tohoto žánru si ráda občas odpočinu u románu. Velmi mě překvapila série V objatí od Emily D. Beňové. Linda Howard je zase jistota odpočinkového příběhu. Zbožňuji knížku Nepřátelé a milenci od Simony Ahrnstedt a jsem závislá na knížkách od L. J. Shen!

Aby toho nebylo málo, občas se ráda vrátím do svého náctiletého období, kdy jsem hltala fantasy žánr. Patricia Briggs a její série Mercedes Thompson mě nikdy nezklame. Další má oblíbenkyně je Wendy Higgins.

No a nakonec to nejdůležitější - jsem závislá na happy endech. Asi by mě za to polovina čtenářů ukamenovala, že to přeci nemá co dělat s kvalitou knížky, ale já vždycky říkám, že ve skutečném životě se může po... kde co, ale v knížce se můžeme alespoň ztratit a šťastný konec nám vždy vykouzlí úsměv na rtech ;)