Svědek v pokušení

Svědek v pokušení https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521089/bmid_svedek-v-pokuseni-64de09c85d400.jpg 3 118 30

Bratři Cambleovi série

1. díl >

Tahle svatba bude pořádně žhavá… A nejen pro novomanžele. Madison měla pro Chase odjakživa slabost, ale po noci, kterou by nejradši vymazala z paměti, se mu vyhýbá obloukem. Na svatbě jejího bratra, kterému jde Chase za svědka, to ale nepůjde. Když spolu nedopatřením skončí ve stejném apartmánu, začne to mezi nimi nebezpečně jiskřit. Čím víc se snaží jeden druhému vyhýbat, tím blíž je to táhne k sobě. A když povolí všechny zábrany, naplno mezi nimi propukne vášeň, která může zničit jejich přátelství – anebo taky zažehnout pravou lásku.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Tempting the Best Man , 2012


více info...

Přidat komentář

miloslava3256
předevčírem 2 z 5

Tak tato knížka mi přišla příšerně nemastná, neslaná. Nejen, že jsem si musela zvyknout na styl vyprávění, ale zápletka je za mně hodně jednoduchá, něco mi tam chybělo. Zaujal mně druhý díl, tak jsem si napřed chtěla doplnit jedničku, ale bylo to utrpení. A závěr? vlastně mi ani nevadil, protože mi celá kniha moc nedávala, takže závěr mně nějak nevyvedl.

Booktopie
28.03.2024 3 z 5

Četla jsem od autorky mnoho knih a vím, že její knihy jsou pro mě vždy jistota. Proto, když jsem viděla, že vydají další její knihu byla jsem nadšená. Poté, ale přislo menší zklamání. Kniha byla pro mě dost slabá a trochu nedostačující. Od knihy jsem měla velké nároky a to je také možná příčinou toho, že se mi ani nelíbila.

Příběh se odehrává z pohledu Madison, která byla vždy zakoukaná do jejch kamaráda Chase. Díky společné minulosti se nakonec ocitnou na společné události a jsou donuceni spolu sdílet pokoj. Zde to mezi nimi začíná jiskřit a príběh se začíná rozjíždět.

Jestli hledáte jednohubku na jednu noc při které nemusíte přemýšlíte a necháváte se pouze unášet dějem. Je to přesně ono. Kniha má své peprné scénky a dobrý humoru. Přesto bych už po ni znovu asi nesáhla.

3/5

IG: Booktopie


Dela90
22.03.2024 4 z 5

Madison odjíždí na svatbu bratra. Jenže právě jeho svědek ji pije krev, Chase. Nejlepší bratrův kamarád, sukničkář a její první láska v jednom. Před lety ji znemožnil a ačkoliv se pořád potkávají, snaží se mu vyhýbat.

Tady v romantickém resortu to však půjde jen stěží. V hotelu udělali chybu a najednou mají bydlet v chatce pro novomanžele. Ona ho pořád chce a co on? Jak tohle asi dopadne?

Narovinu, je to nenáročná jednohubka. Nečekejte žádné extrémní wow. Děj je dosti předvídatelným. Nicméně mně se kniha líbila, trefila se mi do mé momentální nálady.

Chase na první pohled vypadal, jako děvkař, ovšem to se změnilo, jakmile byla v jeho přítomnosti Maddie. Jenže! Jeho chování bylo úplně mimo, měla jsem sto chutí ho nakopat do zadku ve většině případů. Přišel mi trošku natvrdlý a přitom když byl s ní, tak to byl ten pravý Chase.

Jako příjemná oddechovka na jeden večer, super. Škoda, že knížka nemá cca o 100 stránek víc, určitě by to příběhu prospělo.

Určitě si ráda přečtu další díl i, a to o Chadovi, který už by měl být delší.

Jana65
14.02.2024 5 z 5

Co napsat? Krásná a čtivá oddechovka na jeden večer. Kniha se mi líbila, i když jsem u této spisovatelky zvyklá na úplně jiný styl. Určitě si přečtu i další v této sérii.

AliceTief
04.02.2024 4 z 5

Tak na tuhle sérii se opravdu těším. Kdo je zvyklý u této autorky na krásné dlouhé čtivé příběhy, tak tady asi zažije trochu zklamání. Je to opravdu krátká jednohubka, ale za to se krásně četla. Hvězdičku ubírám za rychlý příběh, dalo by se s toho dostat víc. Každopádně se určitě těším na dalšího z bratrů.

georginaa
28.01.2024 3 z 5

(SPOILER) Příběh byl situován do tří dnů svatebních příprav bratra Mitche a jeho snoubenky Liss. Sestra Madison šla za družičku a jeho nejlepší kamarád Chase za svědka. Jenže ty dva se rozhodně nemusí. Měli spolu minulost a tak se Madison obávala přítomnosti. Jelikož ho od nepaměti miluje a nikdy mu to neřekla. On měl pověst proutníka a tak nepředpokládal, že by ho Maddi chtěla, jenže on ano. Byl do ní blázen odjakživa, jenže si to nechtěl připustit. Vždyť byla sestra jeho nejlepšího kamaráda. Jako vždy osud tomu chtěl, že je prostě spojí do jedné chatky, jelikož ostatní již byly obsazené. Bude to nejtěžší víkend co kdy zažili, pokud..... to si musí každý dočíst. Je to jednoduchý a představitelný příběh, žádná divoká zápletka se nekoná. Je to spíše o tom, jak si v hlavě urovnat city k tomu druhému, povolit mysl a jít za svým srdcem.

JaAnička
17.01.2024 2 z 5

Je libo taková klišoidní jednohubkovská skoro-povídka, která se odehrává na svatbě (respektive "jenom" na svatbě)?

Pak to je pro vás to pravé...

Jak jsem zmínila, kniha, která má 144 stran (e-kniha), opravdu nemůže mít složitý nebo zdouhavý děj, žadné hlubší zápletky nebo nejaký vytříbený charakter postav, přesto se to čte dobře, protože prostě Jenn a ta umí psát.

Spíš než jako ucelený příběh mi to přišlo jako "první pokusy o napsání knížky", tedy jedno klišé vedle druhého (jedna postel, společná minulost, zamčení ve sklepě, nejsem pro tebe dost dobrý atd.). Není tam ani moc jednotně podaná jejich společná minulost, která je tu extrémně důležitá..nejdřív se tváří, že byli jako přatelé, pak najednou úhlavní nepřátelé, protože?, pak vlastně nic, pak že se milovali od mala...já nevím, ale byla jsem z toho spíš zmatená, než cokoli jiného.

Charaktery postav vlastně nejsou, celé je to spíš o nějakém to příjmutí, ale jinak nic extra zvláštního.

Neřekla bych že je to špatné, jenom na to, co všechno už Jenn napsala, že to hrozně jednoduché a na její poměry trochu pod úrovní.

Kratká knížka si zaslouží krátkou recenzi...pac a pusu.

Nynuska86
13.01.2024 2 z 5

Knížka se četla rychle a dobře, to jo... Ale příběh byl takový téměř o ničem, přitom nápad to nebyl špatný... jen to chtělo více rozpracovat a trochu si pohrát s hlavními postavami. Spíš mi to přišlo jako povídka (čemuž by odpovídala i velikost písma... při normální velikosti by knížka měla snad tak 150 stran).

evineckY
08.01.2024 3 z 5

Je toto dílo vůbec od J.L.A ???
Její romance mám hodně ráda, ale tato kniha mi připadala jako od nějaké začátečnice - hodně slabé.

Jita160
06.01.2024 4 z 5

Svatba ,která jim převrátí život naruby ,ale ne nevěstě a ženichovi nýbrž jejím svědkům.
Další dětské přátelství ,které neuslo ani v dospělosti.
Další muž ,který to pekelně zvoral.
Další žena, která má tolik lásky pro oba, protože on je ten co nevěří lidem ani sám sobě.
Rozjíždí se strach ,naděje ,vztek,chtíč...láska.

janina66
06.01.2024 4 z 5

Moc příjemná, čtivá, romantická četba. O dvou svědcích, na svatbě pro ni, bratra a pro něj přítele z dětství. Od začátku to mezi svědky jiskří. Spousty nedorozumění, a víme jak to skončí.

books.monca
01.01.2024 4 z 5

Svědek v pokušení - Jennifer L. Armentrout

Moje recenze:
Tuto knihu jsem se rozhodla číst převážně proto, že ji napsala má oblíbená autorka. Nikdy jsem od ní, ale nečetla něco jiného než fantasy a proto jsem byla zvědavá, jak se tento krátký romantický příběh bude lišit od jejích dlouhých romantických fantasy příběhů.

Tahle svatba bude pořádně žhavá A nejen pro novomanžele. Madison měla pro Chase odjakživa slabost, ale po noci, kterou by nejradši vymazala z paměti, se mu vyhýbá obloukem. Na svatbě jejího bratra, kterému jde Chase za svědka, to ale nepůjde. Když spolu nedopatřením skončí ve stejném apartmánu, začne to mezi nimi nebezpečně jiskřit. Čím víc se snaží jeden druhému vyhýbat, tím blíž je to táhne k sobě. A když povolí všechny zábrany, naplno mezi nimi propukne vášeň, která může zničit jejich přátelství – anebo taky zažehnout pravou lásku.

Naštěstí mě příběh příjemně překvapil. Děj byl předvídatelný, ale i tak jsem si čtení moc užila. Řekla bych, že jsem od příběhu dostala to, s čím jsem se do knihy pouštěla.
Za mě doporučuji. Je to příjemná romantická oddechovka.

Za knihu moc děkuji @albatrosmedia #spoluprace

Tesset
31.12.2023 2 z 5

Tahle se moc nepovedla. Přišla mi spíš jako povídka, ale víceméně to bylo o ničem. Kdyby se to trochu zkrátilo a všechno se tolikrát neopakovalo, řekla bych, že je to povedená novela, ale takhle spíše zklamání. Autorka to umí i lépe.

Vknihách
21.12.2023 4 z 5

Kto by nemal rád Armentroutovú? Heeej, jasné, nájdu sa aj takí čudáci( XD nič proti vkusu). Okrem fantasy(ktorých som veľká fanúšička) som jej romance nečítala, preto som sa poddala svojej zvedavosti a najnovšiu sériu, s názvom Bratři Gambleovi, ochutnala.

Hlavnými hrdinami sú Maddison a Chase. Poznajú sa od detstva, vedia o sebe takmer všetko. Chase je najlepší kamoš brata Maddie a ona je už od puberty do Chase-a paf. Pred pár rokmi sa niečo medzi nimi stalo. Epizódka, ktorá do ich “rodinného vzťahu priviala napätie. V príbehu sa, samozrejme, dozvieme, k akému stretu medzi Mad a Chaseom došlo, aj to, ako sa obaja zachovali.

Táto knižočka je naozaj útla, samotný príbeh nie je napísaný ani na 200 stranách. Je to taká novelka- jednohubka. Keďže sa všetko dôležité odohráva počas pár dní pred(počas/po) svadobnou udalosťou v krásnom prostredí romantických viníc, dej je napísaný v rozpätí +\- jedného týždňa. A to, ako sa týmto dvom postavám zmení vďaka svadbe život, je úplne očakávané.

Chase navonok pôsobí ako “zberateľ trofejí a svojho imidžu sa drží zubami-nechtami. V skutočnosti je to starostlivý a dobrosrdečný muž, len má strach. Strach z lásky, v ktorú ani neverí. Maddie je benjamínek rodiny a všetkým ide o jej dobro. Je očividné, čo k Chaseovi cíti. Vedia to všetci.

Okrem divných rodičov Maddison, bolo v knižke pár vtipných momentov, nejaký ten zvrat- tu musím povedať, že tie zvraty ani neboli zvratmi, len prchké rozhodnutia, ktoré vyústili do nedorozumení a bez zbytočných debát potvrdzujem, lebo to z predošlých Jenniných kníh vieme, že Armentroutovej písanie (nielen) chémiou nadupaných a vášnivých scén ide perfektne.

Séria začala fajn. Nebolo to to najlepšie, čo som od autorky čítala, ale rozhodne sa za svoju tvorbu nemusí hanbiť a ja už som teraz zvedavá na lásky Chada a Chandlera v ich vlastných príbehoch.

Andrejka91
21.12.2023 4 z 5

Bylo to milé, oddechové a krátké ale za mě tuctový příběh, neurazí - nenadchne a zítra si už knihu nebudu pamatovat.

Ála1968
07.12.2023 3 z 5

Tak jsem se na knihu těšila a celkem jsem zklamaná.Ona ho chce,on ji chce,ale nemůže, protože je to sestra jeho kamaráda.Celou knihu se řeší jen toto.Bylo to takové jednoduché,bez zápletky

lusitta05
24.11.2023 5 z 5

Aj mne sa páčia tieto jednohubky, človek pri nich nemusí rozmýšľať a skvele sa odreaguje.

Majka1979
14.11.2023 5 z 5

Kto pozná autorku, tak veľmi dobre vie, že pri jej knihách sa o sklamaní baviť nedá. Mne sa kniha veľmi páčila, asi som bola najsmutnejšia, keď skončila, lebo jej knihy by mohli mať aj 700 strán a rovnako by sa čítali ako táto.
Je to príbeh o Maddie a Chaseovi, títo dvaja mladí ľudia sú kamarátmi z detstva, Maddie bola doňho vždy zamilovaná. A Chase? No proste on bol najlepší kamarát jej brat. A tam to bolo jasné, že viac ako kamarátstvo nehrozí. Jeho otec ublížil jeho matke a tak nechcel byť rovnaký, preto nechcel nikomu ubližovať.
Keď sa Maddien brat išiel ženiť ako družbu pre ňu nevybral nikoho iného ako práve jeho. Ako dokážu fungovať spolu bez toho, aby k niečomu došlo? Ako veľmi mu záleží na priateľstve s jej bratom? A aké sú jeho skutočné city? A čo Maddie? Je stále takou akou bývala? Alebo sa časom niečo zmenilo a z toho zaľúbeného dievčaťa až po uši sa stala rozumná mladá dáma?
No veru pekné, krajšie, najkrajšie..
Treba prečítať. Určite si pokračovanie prečítam.
A pre tých, ktorí váhajú, tak kľudne čítajte, kniha nemá otvorený koniec, príbeh je ukončený

vendy6619
29.10.2023 3 z 5

Další kniha od Jennifer L. Armentrout. A mám tak nějak pocit, že by se autorka měla držet fantasy. Tam si je asi nejjistější. Mě to tak přijde.
Nicméně i tohle nebylo špatný.
První z Gambleovic bratrů Chase je tajemný, věcně obklopený ženami, ale zároveň někdo kdo by pro rodinu udělal cokoliv. Naproti tomu Maddie krásná, jemná a neuvěřitelně milá. Kamarádka sourozenců Gambleů. A jedna svatba. Která všechno změní.
Tenhle erotický román vlastně nemá co nového nabídnout. Najdete tam všechno co už známe. Hádky, smíření, sex. Takže vlastně víte do čeho jdete. Víceméně je to jako každý další kniha s tímto námětem. I přesto, ale do tohoto světa rády utikame, protože to je super. Ten stereotyp, to klišé, které každá správná kniha musí mít.
Ač Jennifer nepřišla nic nového bylo to moc hezké čtení na pár večeru. Je to totiž tenká cca 200 stranková kniha, která utíká pod prsty.
A na návrat dalšího z bratrů se moc těším!
I přesto doporucuju pokud si chcete uklidnit hlavu od náročných dnů. Tohle je přesně pro vás.

Za zaslání knihy moc děkuji nakladatelství Albatros.

Katebe
23.10.2023 3 z 5

Tak toto byla opravdu jednohubka. Autorku miluji a zatím mě nic nezkalamalo, ať už šlo o fantasy nebo romantiku, nicméně vždy je něco poprvé. Vzhledem k tomu, kolik má autorka na svém kontě knih, nemůže být všechno pecka.
Námět se mi moc líbil a měl slušný potenciál, ale rozhodně by si kniha zasloužila více stran, o dost víc stran. Děj se odehraje ani ne za týden a je to spíš taková vytržená část z knihy než celek.
Vyjádřit se k Medison nebo Chaseovi se mi ani moc nechce, za těch pár dní se toho moc nedozvíme. Každopádně chemie mezi nimi cítit byla a možná, že díky tomu, to bylo čtivé.
Kniha je psaná v er formě a za mne mi u tohoto druhu čtení, sedí víc vyprávění v první osobě. Než jsem se začetla a zvykla si na třetí osobu, tak byl konec.

Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

Jennifer L. Armentrout
americká, 1980
2021  84%Z krve a popela
2014  86%Počkám na tebe
2014  86%Buď se mnou
2015  87%Zůstaň se mnou
2014  78%Jako led

Kniha Svědek v pokušení je v

Právě čtených6x
Přečtených156x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených4x
Knihotéce158x
Chystám se číst146x
Chci si koupit28x
dalších seznamech4x