Láska po španělsku přehled
Elena Armas
Láska po španělsku série
1. díl >
Catalina Martínová zoufale potřebuje rande na svatbu své sestry. Zvlášť když se její malá lež o jejím americkém příteli vymkla kontrole. Nyní tam budou všichni, koho zná – včetně jejího bývalého a jeho snoubenky – a budou se s ním chtít setkat. Má jen čtyři týdny na to, aby našla někoho, kdo by byl ochotný přeletět Atlantik a pomoc jí v jejím podvodu. Z New Yorku do Španělska se neletí chvíli a její bouřlivou rodinu nebude snadné oklamat. Vstupuje Aaron Blackford – její vysoký, pohledný a blahosklonný kolega – který překvapivě nabídne, že zakročí. Raději by odmítla; nikdy nebylo trapnějšího, krev vroucího a nesnesitelnějšího muže. Ale Catalina je zoufalá, a jak se svatba blíží, Aaron vypadá jako její nejlepší volba. A začíná si uvědomovat, že ve skutečném světě nemusí být tak hrozný jako v kanceláři.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , Ikar (CZ)Originální název:
The Spanish Love Deception, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska po španělsku. Přihlašte se a napište ho.

Kniha plná kýčů a klišé, které známe z telenovel. Dobře se čte, to jo, ale proč musela být autorka tak strašně vulgární? Hlavní hrdinové jsou vysokoškolsky vzdělaní a úspěšní lidé a mluví hůř než dlaždiči. No a závěr knihy....to jako mělo konkurovat hitu 50 odstínů čehokoliv? Dost mi to zkazilo celkový dojem. P.S. To neustále PŘIPOMÍNÁNÍ, že Aaron má hluboce modré oči, mě dost otravovalo - jako kdyby čtenář byl debil, co není schopný si takovou informaci zapamatovat. Ta nálepka "světový bestseller" zde rozhodně není na místě!

(čteno v aj)
Vážení - ta chemie! To jiskření! Miluju!
Knížku jsem chtěla číst už kdysi před 3 lety v aj na dovolené, ale... no řekněme, že autorka píše slow burn romantiku a něco, co někdo napíše na tři stránky, ona má na stránkách 30. Takže jsem dřív nebyla ready a knížku odložila. Ale teď... neříkám, že už to místy nebylo moc dlouhé a kapitoly nekonečné, ale za všechno to jiskření to stálo.
Catarina byla neskutečně sympatická hrdinka a já ji po celou knížku měla neskutečně ráda. A Aaron? Kde takového může najdu? Zbožňuju ho! A asi vám už došlo, že všechno to jiskření v knížce ji skoro zapálilo. Ale je samozřejmě nutné počítat s tím, že je to slow burn a na některé věci si člověk musí počkat. Ale pak to stojí o to víc za to.
Fake dating čtenáře romantiky snad nikdy neomrzí a tady... no, tady to bylo napsané vážně dobře. A všechny ty věci kolem toho! I když teda přiznávám, že jsem nečekala, že na samotnou svatbu dojde až za polovinou knihy.
Sama moc ale nechápu, jak se mi to povedlo přečíst. Knížka má skoro 500 stran a kapitola pod 15 stránek se tam objevuje jen ojediněle. Takže jo, to čtení bylo v aj občas náročné. Ale i tak jsem nemohla přestat číst.
Já můžu jenom doporučit! Pokud máte třeba rádi styl Zapaty, tak toto se vám bude líbit!
4,5/5
instagram: @sabi_z_knihy
Občas láska potřebuje trochu popostrčit...
10.06.2024
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2023)
01.09.2023
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Až tě skutečně políbím, nebude mít nejmenší pochyb o tom, že to je skutečné.“
„Až se tvých rtů konečně zmocním, bude to na hony vzdálené jakémukoliv předstírání. Nebudu ti předvádět, jaké by to bylo, kdybys byla moje. Ukážu ti, jaké to je. A jsem si setsakra jistý, že ti nebudu muset ukazovat, jak dobře by ses cítila, kdybys mě nazvala svým. Už budeš vědět, že tvůj jsem.“
Ocenění knihy (1)
2021 -
Goodreads Choice Awards
(Best Debut Novel)
Kniha Láska po španělsku v seznamech
v Přečtených | 1 213x |
v Mé knihovně | 434x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2023 | ![]() |
2023 | ![]() |
2024 | ![]() |
2024 | ![]() |
Za me slatanina, kdy jsem se nekolikrat pristihla v duchu nadavat "uz zas..." - toto neni muj salek caje.