Syndrom hodné holky

Syndrom hodné holky https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496436/bmid_syndrom-hodne-holky-W4h-496436.jpeg 4 299 56

Avalon Bay série

1. díl >

Dvacetiletá Mackenzie „Mac“ Cabotová by se pro ostatní rozkrájela, vždy a za všech okolností dělá, co se od ní očekává, a dodržuje pravidla. Má své sny a cíle, přesto aby vyhověla rodičům, nastoupí na univerzitu v přímořském městečku Avalon Bay. Když však potká místního potížistu Coopera Hartleyho, má Mac chuť hodit všechna pravidla za hlavu. Cooper je otevřený a upřímný drsňák, který obrátí její svět svazovaný pravidly vzhůru nohama, a jejich přátelství se postupně změní v něco vážnějšího. Navzdory svému odporu k potomkům zbohatlíků, kteří se do jeho města sjíždějí za studiem, si Cooper brzy uvědomí, že Mac není jako ostatní, a zamiluje se do ní. Až po uši. Brzy však začne vyvěrat na povrch tajemství, které Cooper před Mac střeží a jež hrozí, že zničí to jediné místo, kde se Mac cítila skutečně jako doma... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Good Girl Complex , 2022


více info...

Přidat komentář

Kskaja
08.02.2024 5 z 5

Čekala jsem, že mě kniha nebude nijak extra bavit, ale bavila. Trochu jsem se zalekla i slangu ze zacatku knihy, takový recicky už mi přijdou spíše úsměvné. Kniha byla fajn, čtiva., jsem ráda, že jsem ji dala šanci. Oddechovka. Postava Mac se mi líbila.

Majka1979
08.01.2024 5 z 5

Som veľmi rada, že som siahla po tejto knihe.
Síce obálka nič moc, ale príbeh stál za to.
Cooper a jeho pomsta - bohatý chlapec sa postará o to, aby ho vyhodili okamžite z práce. No jasné, kto má prachy, ten vládne...
Akú pomstu si naplánuje? Pomstiť sa mu cez jeho priateľku, aby ho nechala a tak ho chce zničiť.
MacKenzie - bohatá dcérka zazobaných rodičov. Ona je cieľom pomsty. Ale bude to tak ako si Cooper naplánoval?
Niekedy si človek všetko do detailu nevie naplánovať. A ak sa do toho zamotajú city, tak to je v "háji".
Odporúčam prečítať všetkými 10-timi ;)


Ella161
04.01.2024 5 z 5

Další pěkný autorčin příběh. U ní je to sázka na jistotu. Většinou víte, co čekat a jak příběh skončí. Většinou je v příběhu i zakomponovaný i nějaké vážné téma, ale spíš je to čtení na oddych. Mě si autorka získala už hodně dávno a od té doby si ráda kupuji její knihy. No a ještě raději je čtu. Opět jsem ráda, že kapitoly byly z obou pohledů hl. hrdinů. To mám na knihách úplně nejraději. Oba jsem si samozřejmě oblíbila, líbila se mi jejich cesta za štěstím, láskou a klidným životem. Oni dva spolu byli prostě dokonalý. A moc se těším na Evanovo příběh, na který jsem hodně zvědavá. I jeho jsem si totiž moc oblíbila.

rumova_kulicka
01.12.2023 3 z 5

Zpočátku mi to přišlo trochu nemastné neslané, ale tak od půlky se to rozjelo a nakonec to bylo docela fajn. Prostě takový romantický průměr.

Syma149
29.11.2023 4 z 5

Nebylo to vůbec špatné, líbilo se mi téma pomsty, jen mi tam něco málo chybělo. Hokejové knihy byly lepší, ale i tak pěkné čtení.

Dámaskloboukem
04.11.2023 5 z 5

Když se povznesete nad nevystiznou a nijak zajímavou obálku + přečkate první kapitolu, u které jsem zvažovala, ze knihu odlozim, tak se vám do ruky dostane moc pěkný a poměrně realisticky příběh.
Jakousi vloženou nití knihy je fakt, ze cokoli člověk začne dělat z důvodu pomsty, většinou to nedopadne dobre a vybere si svou daň.
Hlavní hrdina Cooper mi pripomel jednoho mého známého, který se nepříjemně rozcházel se svou přítelkyní a ta ho ze zoufalství podvedla. Podvedla ho, aby dala najevo nezvratnost svého rozhodnutí. Jenomže ho povedla se ženou. Dotyčného to strasne urazilo a rozhodl se, ze se jí pomstí. A pomstil. Svedl kamarádku, kuli které ho jeho bývalá opustila.

adela2230
01.10.2023 5 z 5

Autorka opět nezklamala, příběh má všechno. Skvěle se to čte, jsou zde problémy, které jsou těžké, ale i přesto jde najít řešení. Velmi dobře napsané.

Dela90
23.09.2023 5 z 5

(SPOILER) Mac je příliš hodná holka, která neporušuje pravidla a dělá to co od ní její rodiče a přítel očekávají. Aby vyhověla rodičům nastoupí na univerzitu v Avalon Bay. A jednou potká místňáka Coopera a díky němu má Mac chuť hodit všechny pravidla za hlavu. Jenže jejich první setkání není náhodné, Cooper se přes Mac snaží pomstít jejímu zazobanému příteli, kvůli kterému ho vyhodili z práce. Postupem času si, ale začíná uvědomovat, že k ní začíná něco citit. Navíc je jiná než ostatní “kloni ve městě. A po uši se do ní zamiluje. Jeho tajemství však brzy začíná vyplouvat na povrch, co to bude znamenat pro Mac?


To bylo tak krásný. Když jsem brala knížku do rukou vůbec jsem netušila, co se v ní skrývá za podklad. Já moc tyhle knihy s kreslenýma obálkama nečtu. Ale tohle by byla chyba. Elle to zkrátka umí. Naservíruje Vám dokonalý příběh, který Vás vtáhne do děje a už nepustí a vy prožíváte všechno s hlavními hrdiny. Stránky Vám doslova utíkají před očima.

Mac, holka, která vyrostla bez lásky rodičů v “hradě se služebnictvem a vždy musela dělat to, co se od ní očekává. Její vztah s Prestonem je šíleně toxický jenže ona sama to zatím nevidí. Ale díky potížistovi místňáku Cooperovi najednou zjistí, co je to vlastně život a začne si plnit svůj sen. Ne, sen jejich rodičů. Vzepře se a najde novou spřízněnou duši a možná i lásku a nový domov.

Cooper, místňák, jehož matku zajímaly víc peníze a alkohol, než její dva synové. Neměl úplně jednoduché dětství. Za to měl úžasného strýčka. Nenávidí “Klony tj. zbohatlické děti a když mu jede zkříží cestu a kvůli němu je vyhozen z práce, rozhodne se i svou partou pro pomstu. Využije na to, Mac. Jenže, posléze zjišťuje, že ona je jiná. Jenže tohle tajemství ho tíží a je jen otázka času, kdy se dozví pravdu. Bude o Mac bojovat nebo uteče jako jeho matka?

“Nikdy jsme neměli rodinu, jakou bysme si zasloužili, ovšem získali jsme takovou, kterou jsme potřebovali.

Za mě velké doporučení, musím si brzy přečíst i druhý díl.

Blanka29
13.09.2023 4 z 5

Po serii After Hours, kterou jsem ani nedocetla - nedalo se. Jsem sla do teto knihy s obavou, musim, ale rict, ze sice to neni nic svetoborneho, ale cetla se skvele a hlavni i vedlejsi postavy byly sympaticke a tesim se na jejich pribehy....

avalonek
05.09.2023 3 z 5

Pro mě takový průměr.Hlavní hrdinka mě ze začátku celkem štvala,jak byla slepá a nevěděla,co vlastně vůbec chce.Hlavní hrdina,joo,to byla jiná,o toho bych moc ráda zakopla.V polovině se to celkem otočilo a najednou se mi to začalo líbit i víc.Takže šlo to

Lucie.285
10.08.2023 5 z 5

Elle mě prostě nikdy nezklame, uznávám, že například na Návrh, který od ní mám nejraději, to nemá. Ale i přesto je to krásný romantický příběh se spousty zajímavých myšlenek. Mac mi byla strašně sympatická a i přesto, že vyrostla v takovém prostředí, je to normální holka. Cooper byla kapitola sama o sobě, neměli to s bratrem lehké, ale nakonec si uvědomil, co chce. Příběh je psán z obou pohledů, ale spíše převládají ty hlavní hrdinky. Erotiky je zde přesně tak akorát. Konec je rychlejší, ale vzhledem k tomu, že se opět jedná o sérii, nebojím se, že by nám autorka k tomuto páru nenapsala ještě více. Další díl je o jeho dvojčeti Evanovi, celá skupinka přátel je moc sympatická, takže je člověk zvědavý na jejich příběhy.

MarNe
01.07.2023 4 z 5

Ač nejsem cílová skupina, knížka se mi líbila. Milá oddechovka, která naladí na léto. Jen ten konec byl příliš rychlý.

Ren95
27.06.2023 5 z 5

Knížka se mi moc líbila, příjemná letní oddechovka! Akorát ten konec byl hodně uspěchaný, těším se na pokračování série!

Luciee113
26.06.2023 4 z 5

Příběh krásnej, láska taky, ale takový to velký BOOM se u mě nekonalo. Neni to takové to rychlé čtení - kde nic tu nic. Je to krásně napsaný a rozebraný. Rozhodně to stojí za přečtení.

Misshell1
12.06.2023 5 z 5

Já mám její knihy prostě ráda, proto jsem sáhla po další. Krásný příběh s vyspělými postavami, kde se zasmějete, zaslzíte a nakonec to všechno dopadne tak, jak má. Na Mac se mi líbila její ctižádostivost, cíle a u Coopera jeho vyspělost, odhodlání a když to dáte dohromady tak je z nich neporazitelný tým :)

MAU256
03.06.2023 4 z 5

Selhal jsem. Čtete správně. Selhal jsem jako přítel. Jako že selhal. Udělal jsem obrovskou chybu. Zklamal jsem holku, kterou miluju, zklamal jsem sám sebe a zničil náš vztah.

Knihy této autorky se mi moc líbily, proto jsem zase pro jedné z nich sáhla. Je oddechová, romantická. Mac jsem si oblíbila, na to, že byla z bohaté rodiny, se tak vůbec nechovala. Cooper udělal obrovskou chybu, jejich vztah začal na základě lži, ke které se chtěl přiznat, ale bál se, bohužel pro něj, se však provalila. Bylo to hezké čtení, těším se na pokračování, které bude tentokrát o Evanovi.

Dellphi
16.05.2023 3 z 5

Nebylo to špatné, jen jsem od Elle Kenedy zvyklá na daleko záživnější četbu. Většinou se nechci dobrat konce knihy, až tak mě to baví. Tady jsem byla ráda, že už jsem na konci a můžu se vrhnout na jinou knihu. Druhý díl byl v podstatě stejný. Ne vyloženě špatný, jen mě to zkrátka tak nevtáhlo do děje Ale autorku mám moc ráda a rozhodně jí dám znovu šanci.

Kuci12
01.05.2023 3 z 5

(SPOILER) Moje první knížka od autorky a ráda si přečtu další ze série Avalon Bay, která bude vyprávět příběh druhého z dvojčat Hartleyhových. Vyprávění z pohledu obou mám vždycky ráda a tady to nebylo výjimkou, jen co bych zlepšila, byl závěr, kde odpuštění a provalení a celkově v podstatě zápletka, byla provedena na můj vkus moc rychle.

Knihomol_ka
28.04.2023 3 z 5

Jsem velká fanynka Elle Kennedy. Miluji její sérii Off Campus, takže na tuto knihu jsem se těšila.

Příběh to byl zajímavý, ale nesedla jsem si z toho na zadek. Hlavní postava Mackenzie mi byla hodně sympatická. Líbilo se mi její chování a jak se ke všemu stavěla, ale to už se nedá až tak tvrdit o Cooperovi. Já nevím čím to bylo, ale někdy jsem měla vážně chuť mu dát pár facek, aby se probral. Prošel mi občas dost arogantní a zlý na Mac.

Další věc co se mi na příběhu nelíbilo byl konec. Autorka hlavní postavy nechá rozejít tak 10 stránek před koncem a pak to rychle urychlí, kdy se dají zpět dohromady ? To se mi teda moc nelíbilo.

Ale celkově příběh to byl fajn. Užila jsem si to a odpočinula jsem si u toho a to byl přesně záměr. Ještě mi chyběl tady humor, na který jsem od autorky zvyklá. Jediný co mě pobavilo byla ta koza

Klarv
23.04.2023 4 z 5

Pěkná oddechovka. Pár hodin a bylo po knížce. :)

Štítky knihy

romance univerzita

Autorovy další knížky

Elle Kennedy
kanadská, 1982
2018  85%Hodnej kluk
2016  86%Omyl
2019  85%Lov
2019  89%On
2017  90%Skóre

Kniha Syndrom hodné holky je v

Právě čtených9x
Přečtených392x
Čtenářské výzvě16x
Doporučených11x
Knihotéce226x
Chystám se číst291x
Chci si koupit70x
dalších seznamech8x