Hypotéza lásky

Hypotéza lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496116/bmid_hypoteza-lasky-63be9e1bdf7ff.jpg 4 1511 341

Romantická komedie, která zbořila sociální sítě! Olive je doktorandka na Stanfordu. Na trvalé romantické vztahy příliš nevěří, zato její nejlepší kamarádka ano. Takže pokud ji chce přesvědčit, že s někým randí a její milostný život nabral správný směr, musí na to jít chytře. Vědci totiž potřebují důkazy. Proto Olive, jako každá jiná sebevědomá bioložka, zpanikaří a políbí prvního muže, na kterého narazí – Adama Carlsena. Mladý, v oboru uznávaný profesor má pověst přísného školitele. Byl tak jejich polibek největší chybou, kterou Olive v životě udělala, nebo se tohle setkání může vyvinout v něco víc? Kniha obsahuje také bonusovou kapitolu.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Love Hypothesis , 2021


více info...

Přidat komentář

malekeli
včera 3 z 5

Úplná červená knihovna, která je milá, odpočinková a čtivá. Nijak zvlášť ale nepřekvapí a tudíž ani nenadchne.

Markéta:)
včera 5 z 5

Hypotéze lásky jsem se dlouho vyhýbala. Velký poprask, který kolem knížky byl, mě spíše odrazoval. Ale když přišel ten správný čas na čtení, bylo to krásné pohlazení na duši. Culila jsem se, fandila hlavním hrdinům. Na konci bylo trošku klišé, co si budeme :-) Na romantické příběhy nejsem, ale asi jsem to zrovna v ten moment (a po hordě přečtených psychothrillerů) potřebovala.


p. Rochesterová
10.04.2024 4 z 5

Velmi propagovaná knížka a dlouho jsem se jí vyhýbala..ale mile překvapila.. samozřejmě je to romanťárna, nic převratného, ale je to fajn počtení, vtipné, odpočinkové..

alnovka82
01.04.2024 5 z 5

Já to miluju! I když je to totální červená knihovna, tak v daný moment mi kniha dala přesně to, co jsem potřebovala. Chytlo mě to od první věty. Chvíli jsem se smála, chvíli slzela, občas se chytala za hlavu a vztekala se, kdy už k sobě budou upřímní. Reklamní kampaň, ohledně této knihy, jsem nezaregistrovala a narazila na ní náhodou. A pro mě to bylo prostě BOŽÍ!

KatieKuli
30.03.2024 4 z 5

Adam Carlsen je profesorem na Stanfordu, je nekompromisní, tvrdý, požaduje jen ty nejlepší výsledky a je pověstný nepříliš (ha, velký eufemismus :-)) vstřícnou povahou. Olive je doktorandkou, pracuje 80 hodin týdně, jejími nejbližšími přáteli a zároveň rodinou jsou Anh a Malcolm. Olive ale není příliš stavěná na sociální interakce, je spokojená (většinou) ve své laboratoři a okolního světa si příliš nevšímá. A pak se jí jedním polibkem podaří spustit lavinu lží, které se na sebe nabalují jako sněhová koule.

Verjanika
26.03.2024 4 z 5

Kniha, kterou jsem dostala od kamarádky a vůbec o ní nevěděla. O to víc překvapená jsem byla, když jsem ji dočetla!
Kniha byla skvělá, svižná a perfektně oddychová.

dam.si.knihu
24.03.2024 5 z 5

Příběh, který jednu dobu zaplavoval instagram a mám pocit, že to ještě neskončilo. Několikrát jsem přemýšlela, zda si Hypotézu lásky pořídit, či nikoli. Ovšem jak už to tak bývá, tak mě Instagram opět dostihl a já neodolala po těch stovkách krásných recenzí si knihu pořídit.

Zaslouženě získal štítek bestselleru a naprosto chápu, proč ho všichni tak milují. Autorka si připravila naprosto skvělý a čtivý román, který nejde odložit. Jakmile jednou začnete číst, tak nechcete přestat, protože je to jedna velká jízda od začátku do konce.

Věřte tomu, že u téhle knihy se budete několikrát usmívat, protože je tam taková spousta skvělých momentů, které knize dávají skvělou jiskru a atmosféru. Ali Hazelwood si pro svou kniha vybrala skvělé a pro mě originální téma, které bravurně zpracovala. A to nemluvě o tom, jak výtečně si pohrála s vedlejšími postavami, které mi po dlouhé době také přirostly k srdci.

Takže pokud se chcete pobavit, zažít skvělý romantický příběh, tak věřte všem těm skvělým recenzím. Protože tohle skvělé opravdu je! :)

Jittush
21.03.2024 5 z 5

Moje první kniha od Ali a musím říct, že příběh Olive a Adama pro mě byl příjemným čtením. Už při ,,toaletní" scéně jsem věděla odkud vítr vane, ale vůbec to nevadilo.

adida
21.03.2024 5 z 5

Velmi pěkný romantický příběh. Sice byl trošku předvídatelný, ale i tak se to četlo dobře. Slizák Tom mi byl nesympatický hned od prvního okamžiku.

6Nikki6
13.03.2024 5 z 5

Rovnou jdu na další. Krásná feel good oddechovka. Jsem moc mile překvapená a těším se na další knihy této autorky :)

packlik
13.03.2024 5 z 5

Milé a předvídatelné, ale autorka má moc příjemný styl psaní a smysl pro humor. Určitě si přečtu něco dalšího.

Inah
11.03.2024 5 z 5

Hned jak jsem přečetla Hlava plná lásky, tak jsem se vrhla na ni. A jedním slovem bomba! Miluji ...

Mišma
10.03.2024 5 z 5

Myslím, že jsem se do Adama Carlsena zamilovala. Asi bych nějakého takového svého kapesního Adama potřebovala v životě!

Lucinka007
10.03.2024 4 z 5

První půlku knížky jsem přečetla hned a byla ta bomba. Ta druhá půlka byla už lehce slabší, ale stejně super :-). Bonusová kapitola knihy byla dle mě celkem zbytečná. Jinak jsem si knížku užila. To, že byl děj vsazen do univerzitního prostředí, se mi líbilo.

katallinka
08.03.2024 3 z 5

Zase jsem se jednou nechala zlákat nadšenými recenzemi a čekala příliš. Hrozně mě bavilo univerzitní prostředí z pohledu doktorandů, bylo to nesmírně zajímavé a připomínalo mi to historky kamarádky, která dělá doktorát. Adam byl hrdina, do kterého se člověk snadno zamiluje. Bohužel hlavní hrdinka mi připadala neskutečně naivní a neustále vše komplikovala a občas mi přišlo, že se chová jako puberťačka, což vzhledem k věku postav vůbec nesedělo. Takže celkově průměr a zkusím nějakou další knihu a snad budu nadšenější.

Ála1968
05.03.2024 4 z 5

Kniha mě uchvátila hned od začátku.Krásný romantický příběh i když jsem občas nerozuměla odborným částem,přesto jsem si to užila.Snad proto, že Adam byl typ chlapa, které miluji

Nermal
05.03.2024 4 z 5

Dlouho jsem se této knize vyhýbal, protože se mi zdálo, že je příliš vynášená do nebes. Nakonec když jsem na ni mimo plán narazil, tak jsem si ji přečetl, abych zjistil, o čem se tady všichni baví.
Nakonec ji hodnotím tak, že se četla rychle díky skvělým dialogům a na odreagování je výborná. Vztah méně zkušené dívky a profesorského nerda je tím správným čtením hlavně pro mladší ročníky. Scény s milováním dost přesně vystihovaly, co se odehrává v hlavách jejich aktérů. Vedlejší postavy, hlavně kamarádka Anh, byly taky super.
Jako kniha pro zpestření žánru to stálo za přečtení.

Lenach
04.03.2024 4 z 5

Nic vam to sice neda, ale prectete ji na jeden zátah a budete se náramně bavit. Splnila naprosto očekávání žánru a mohu jen doporučit.

whiolet
03.03.2024 5 z 5

Byla jsem na tuhle senzaci Tik Toku fakt zvědavá a s radostí musím říct, že mě nezklamala,ba naopak!
Bylo to strašné fajn čtení, hlavní hrdinové super a to prostředí bylo vskutku originální.

Mišmiš
01.03.2024 4 z 5

Chtěla jsem nějakou oddychovku a romantiku. Oboje tato kniha splňuje na sto procent.
Líbí se mi i styl psaní autorky, takže to určitě nebude poslední kniha. A zkusím i v originále.
Pokud hledáte romantiku,humor a hezké čtení doporučuji❤️

Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

2023  85%Hypotéza lásky
2023  86%Hlava plná lásky
2024  88%Šach a mat
2024  83%Teória lásky
2024  0%Nevesta

Kniha Hypotéza lásky je v

Právě čtených40x
Přečtených1 870x
Čtenářské výzvě517x
Doporučených150x
Knihotéce557x
Chystám se číst692x
Chci si koupit174x
dalších seznamech26x