Hlava plná lásky přehled

Hlava plná lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499174/bmid_hlava-plna-lasky-65269a5a53677.jpg 4 1047 1047

Bee Königswasserová se v životě řídí jednoduchým pravidlem: Co by udělala Marie Curie? Kdyby jí NASA nabídla vedení neuroinženýrského projektu, Marie by jistě neváhala ani vteřinu. Matka moderní fyziky však nikdy nemusela spolupracovat s Levim Wardem. Samozřejmě, Levi je přitažlivý, vysoký a má ty svoje pronikavě zelené oči, ze kterých se její neurony můžou zbláznit – ale co si o Bee myslí, dal jasně najevo už na doktorátu. Když se však zničehonic Bee začne ztrácet vybavení, záhadně jí mizí důležité e-maily a podřízení ji ignorují, zdá se najednou Levi být jejím spojencem. Dá nakonec Bee Königwasserová všanc své srdce?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (CZ)

Love on the Brain, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hlava plná lásky. Přihlašte se a napište ho.

Senza Jenka
22.04.2025 4 z 5

Líbí se mi styl téhle autorky. Vtipné glosy. Mužští hlavní hrdinové. Specifické prostředí.
Možná jsou její knihy tak trochu podle jedné šablony, ale rozhodně ne stejné a už vůbec ne nudné.

dee101
17.04.2025 5 z 5

Správně nerdský. Geniální. Miluju to!

KajinaH722
10.04.2025 4 z 5

Další nenaročná oddechovka u které se budete usmívat. Je to slabší kniha u autorky,ale přesto stojí za přečtení.

Ve vědě a lásce je dovoleno vše… Novinka od autorky Hypotézy lásky

19.03.2025

100 nejčtenějších knih roku 2024

27.12.2024

Strhující upíří romance od autorky Hypotézy lásky

28.11.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

,, Mluvíme o dvou dnech, který budeš muset strávit v blízkosti člověka, kterým opovrhuješ nejvíc na světě.´´ ,, On tam bude Elon Musk?´´ ´´ Ne - myslím tebe´´

Annie mívala jednu legrační teorii: všichni máme Rok nula, kolem kterého se točí naše životy. V jednu chvíli někoho potkáme a ten někdo se pro nás stane tak důležitým a proměňujícím faktorem, že když se po deseti, dvaceti, šedesáti pěti letech podíváme zpátky dojde nám, že celý náš život se dělí na dvě části: př. Ním/Ní a pak n. l. náš (společný) letopočet. Náš vlastní gregoriánský kalendář.

Kniha Hlava plná lásky v seznamech

v Přečtených1 366x
v Mé knihovně456x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

2023  85%Hypotéza lásky
2023  84%Hlava plná lásky