Teorie lásky přehled
Ali Hazelwood
Elsie Hannawayová žije v multivesmíru: mimo svou (mizerně placenou) práci teoretické fyzičky si vydělává ještě jako falešná přítelkyně. Svým klientům dokáže vyjít maximálně vstříc. Pečlivě vybudované světy se však náhle protnou a vše se začne hroutit… Ukáže se totiž, že Jack Smith, otravně sexy zádumčivý starší bratr jejího oblíbeného klienta, je ten chladnokrevný experimentální fyzik, který nejen že zničil kariéru její nadřízené, ale podkopal i pověst teoretiků po celém světě. A právě on zasedá v přijímací komisi MIT a rozhodne o tom, zda Elsie získá své vysněné místo. Dokáže Elsie odolat Jackovu gravitačnímu poli? Nebo by snad měla uvést do praxe zcela nové teorie o lásce?... celý text
Literatura světová Pro ženy
Vydáno: 2024 , Ikar (CZ)Originální název:
Love, Theoretically, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Teorie lásky. Přihlašte se a napište ho.

Moje první kniha od této autorky, a už letím shánět další knížky.
Moc dobře se to čte, je to vtipné, romantické, uvěřitelné. Postavy si zamilujete od prvních stránek.

Vůbec nebudu řešit, že je to nereálné, protože to přesně od romkomky očekávám. A tahle kniha má všechno, na co jsem se těšila. Je vtipná, roztomilá, plná klišé a hlavně dokonalého muže. Tomu se prostě nedá odolat.
Ve vědě a lásce je dovoleno vše… Novinka od autorky Hypotézy lásky
19.03.2025
100 nejčtenějších knih roku 2024
27.12.2024
Strhující upíří romance od autorky Hypotézy lásky
28.11.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Prohra je vždycky bolestná, ale pokud víš, žes ani nevynesla svou nejlepší kartu, je to o něco snesitelnější.“
Kniha Teorie lásky v seznamech
v Mé knihovně | 343x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2023 | ![]() |
2023 | ![]() |
2024 | ![]() |
Teorie lásky se mi líbila více než předchozí Hlava plná lásky. Od Ali Hazelwood jsem četla i Hypotézu lásky a na její úroveň stavím i právě Teorii lásky. Líbilo se mi, že hrdinka je milá, vtipná a především není tak sprostá jako byla třeba Bee. Příběh není složitý, pochybuji, že někdo očekává hluboký román. Zároveň se ale kromě romantiky knihou line sebepoznání hlavní hrdinka, což bylo příjemným překvapením. A romantika je opět úžasná - pozvolná, miloučká, vtipná.