Zas tak moc ho nežeru

Zas tak moc ho nežeru https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506793/bmid_zas-tak-moc-ho-nezeru-QYM-506793.jpg 4 261 58

Cane Brothers série

1. díl >

Jak jste se vy dva seznámili? Tohle je zásadní otázka pro každý pár. Odpovědí je pak obvykle nějaký sladkobolný příběh o tom, jak je do zadnice trefil Amorův šíp. V mém případě to bylo trochu jinak (no dobře, ne tak úplně). Procházela jsem luxusní čtvrtí Beverly Hills a hledala někoho, kdo by si mě vybral za nevěstu, víte, někoho, na koho by žárlil můj osudový muž, který mi právě dal kopačky. Dusal kolem bloku jako nějaký krásný zlobr, mumlal si něco o nepovedené obchodní transakci a snažil se z toho vykroutit. A v ten moment jsme na sebe narazili. Nekonalo se žádné jiskření. Ani náznak rozkvétající lásky. Vzápětí jsem si ale uvědomila, že se cpu brambůrky a guacamole zdarma a poslouchám, jak mi ten chlap líčí všechny svoje problémy, které ho vedly k vyslovení té smělé žádosti… Chtěl, abych byla jeho Vivian Wardová, víte, z Pretty Woman – ovšem bez toho skotačivého chování. Mluvili jsme o bydlení ve vile, společných schůzkách s další dvojicí a o předstírání, že jsme do sebe bezhlavě zamilovaní… a zasnoubení. Dovedete si to představit? Taková drzost! Jenže lidé dělají šílené věci, když jsou zoufalí. A já zoufalstvím přímo čpěla. Takže jsme uzavřeli dohodu. Udělala jsem ale jednu velkou chybu… velikou… OBROVSKOU? Nešťastnou náhodou jsem se do Huxleyho Canea zamilovala.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

A Not So Meet Cute , 2021


více info...

Přidat komentář

Katebe
05.04.2024 5 z 5

Už nějakou dobu jsem se tak nenasmála u knihy jako teď.
Úžasná oddychovka, která se jednoduše a svižně čte. Je to taková romantická pohádka, ale i to občas člověk potřebuje. Žádné velké přemýšlení tady není potřeba.
Huxley je miliardář, který vlastní firmu společně se svými dvěma bratry. Není úplně otevřený lidem, bere život vážně a na zábavu nemá čas. Je velice cílevědomý a jeho ego je malinko nafouknuté. A tak když mu jeho milí bratři vytknou neschopnost uzavřít obchod s člověkem, který nemyslí jen na práci, udělá vše pro to, aby je přesvědčil o opaku. A tak najednou potřebuje snoubenku a ještě k tomu těhotnou. A tak tu máme Lottie. Ta dostane padáka od své šéfové/kamarádky, díky čemuž se nemůže odstěhovat od rodičů, nemá na splacení studentské půjčky a na třídní sraz nechce jít sama. Po falešném zasnoubení neprahne, ale řešení to je.
Lottie je za mne fakt divoška, co si nevidí do pusy a rozhodně nemá slovní zábrany. Díky tomu se s uzavřeným Huxleym dostává do hodně komických situací a jejich slovní přestřelky jsou fenomenální. Chemie mezi nimi opravdu funguje.
Tato kniha má několik plus:
1. Je čtivá...moc.
2. Je vtipná (na veřejnosti bych ji nečetla, potlačit smích je téměř nemožné).
3. Chemie mezi hlavními postavami funguje
4. Oba hrdiny si člověk zamiluje hned od začátku
5. Hezky naláká na další díl
Za mě tedy ano, povedená kniha.

Laf
03.03.2024 4 z 5

Příjemná oddechovka pro volný čas. Dobře se mi to četlo a rychle utíkalo. A vtipné momenty? Těch jsem se také dočkala. A navíc kniha splnila má očekávání. Za přečtení to opravdu stojí :)


KatieKuli
05.02.2024 4 z 5

Lottie dostane v práci místo povýšení vyhazov (navíc od své "nejlepší" kamarádky od střední školy, která si jako bonus zabrala i jejího přítele a všichni se o tom na srazu dozví). Na povýšení zoufale čekala, aby se mohla odstěhovat od rodičů a konečně začít splácet studentskou půjčku. Ale co teď, že? První nápad živit se jako striptérka naštěstí padl. Druhý nápad najít si bohatého manžela taky báječně nefunguje, když se při procházce luxusní čtvrtí ztratí ve svých čtyři roky starých legínách.
Oproti tomu Huxley je miliardář, který si jde vždy za svým a kterého příjemně motivují (prostě do něhou ryjou :-)) jeho bratři. A když se mu odváží předhodit, že by nějaký obchod neuzavřel... udělá vše proto, aby jim ukázal, že má situaci naprosto pod kontrolou, protože v záchvatu dravosti/blbosti se zalíbit potenciálnímu obchodnímu partnerovi zcela okopíruje jeho život. A najednou má snoubenku, těhotnou. Ale kde ji vzít?
Když narazí na zoufalou, nicméně velmi svobodnou a velmi nezaměstnanou Lottie, pochvaluje si, že stačí jen uzavřít dohodu o mlčenlivosti a trochu předstírat. Jo, slavná poslední slova. To by nesměli být absolutní protiklady, které k sobě (alespoň ze začátku) váže jen smlouva.

Leído
03.02.2024 2 z 5

Musím říct, že tato knížka mě vůbec nebavila. Přitom jsem se na ni těšila. I když je téma neoriginální, tyto knížky o předstírání vztahu se mi líbí. Tady to ale nemělo šťávu. Postavy byly nepřesvědčivé. Huxley mi vůbec nepřišel takový, jak byl popisován. Humor spíš trapný než vtipný, sex rozvláčný, motivy pochybné, chemie žádná, dialogy nudné. Pořád samé otázky, přitom nijak zajímavé nebo vtipné. Pořád se mluvilo o dobrém srdci ukrytém pod slupkou. Taky se mi nelíbilo, jak se oba měli potřebu svěřovat svým sourozencům dopodrobna s každým orgasmem. Někdy v polovině knihy mi došlo, že už se to asi nezlepší. Když jsem se přistihla, že začínám přeskakovat odstavce, abych už byla na konci, od kterého jsem stejně nic zajímavého nečekala, tak jsem čtení ve 3/4 vzdala. Je mi líto. S touto autorkou si rozumět nebudu.

LenkaNovotna32
02.02.2024 1 z 5

Kniha nie je zla ale ani niako nenadchne. Hlavna hrdinka je totálne detinska, nedospela, ľahkovážna, uchylna a celkovo mi nesadla. Hlavny hrdina sa snazi byt alfa samec s dobrym srdcom ale vyzera to komicky. Cakala som knihu ako od T. L. Swan ale ma to od jej knih strasne ďaleko, nepacil sa styl pisania a ani trapny humor a nelogicke sceny. Nie proste sa mi to nepáčilo,ďalšie knihy urcite vynechám.

tereza1964
02.02.2024 5 z 5

Příběh mě moc bavil, skvělá oddechovka na večerní čtení :)

georginaa
10.01.2024 5 z 5

Tenhle příběh se Meghan moc povedl. Jak z náhodného setkání se může stát senzační pár, který se do sebe zamiluje. Bavily mě jejich vtipné přestřelky, to erotické napětí by se dalo krájet. Dohoda o mlčenlivosti postrádala smysl, čím víc se seznamovali a to bylo moc dobře.Někdy člověk musí porušit pravidla aby pochopil smysl života a užil si ho se svým partnerem naplno. Těším se na druhý díl o dalším bratrovi.

Michelleee
08.12.2023 5 z 5

Takovou knihu jsem teď potřebovala. Nestíhám a tohle se četlo samo. Hrozně se mi to líbilo, bylo to vtipné až jsem někdy smála nahlas. Bylo to milé a erotické. Lottie a Huxley super tajná dvojka co se hledala.

JanickaP
27.11.2023 5 z 5

Moc povedene, vtipne, zajimave a sympaticti hrdinove...co vic si prat :)

Andrejka91
17.11.2023 4 z 5

Tohle bylo tak milé a nenáročné čtení. Skvělá oddechovka po sérii mafiánských knih, co jsem posledně četla. Naprosto jsem si knihu užila, je napsaná skvěle a další díl si ráda přečtu taky.

Raislin
13.11.2023 5 z 5

Moc milá oddechovka! Jasně předvídatelný příběh, který mě moc bavil. Já si knihu užila. Za mě stojí za přečtení.

Jenny46
11.10.2023 5 z 5

Romantické hodně předvídatelné, ale to vůbec nevadí splnilo to mé očekávání a já se bavila - super odpočinková četba na zlepšení nálady.

dooky
10.10.2023 4 z 5

Hurá, po delší době jsem konečně narazila na knihu, která mě bavila. Romantika na dva podzimní večery doplněná o vtip (panenka Judith byla top) a dobře napsané erotické scény. Za mě určitě ano.

Etule
09.09.2023 4 z 5

Přiznávám se, že na začátku, kdy se seznámili jsem si říkala - jžš to je ale totálně debilní náhoda, takhle by se to nikdy nemohlo stát. Pak jsem si ale uvědomila, že to vlastně vůbec nevadí. :D Nakonec jsem si čtení moc užila, postavy byly sympatické (miluju Huxleyho bratry, ale jako úplně). Při scéně, kdy byli na kurzu s novorozeňaty jsem se tlemila nahlas, ještě že jsem byla doma, jet třeba do práce asi by mě rovnou poslali do Bohnic.
Zvrat na konci nebyl nijak překvapivý, ale to jak se Huxley zachoval mi zvedlo mandle. Já chápu, že bylo potřeba to zdramatizovat, aby pak mohl udělat velkolepé gesto a tak, ale poslední dobou mi to leze krkem. Jako by prostě nemohli mít normální vztah (teď nemyslím jen tady, ale prostě všeobecně), který se pár stránek před koncem nějak dramaticky nezvrtne. Chápu, že to asi není až tak čtenářsky atraktivní, ale když už to čtete po x-té za sebou, trochu se to přejí.
Ale celkově se mi kniha líbila, fakt jsem se u ní nasmála jako dlouho ne. Bratři jsou prostě úžasní a Kelsey taky! :D Těším se na příběh JP, který nás za chvíli čeká. Snad se dočkáme i Breakerova příběhu v češtině. ;)

mischa5364
28.07.2023 4 z 5

(SPOILER) Já tenhle tip knih miluju. Sedneš, vypneš a čteš. V téhle se navíc ještě člověk dost pobaví. Což je velké plus.
Chápu, že snad každého muže odradit obálka, ta se fakt nepovedla.
Lottie ta byla boží. Ty hlášky. A její prořizlý jazyk. Huxley nám ukazuje své dvě tváře. První tvrdý Business men a druhá pohodový a vtipný chlapík. Upřímně nevím jaká tvář se mi líbila víc.
Fejkovy vztah/ fejkove těhotenství.
Tady to prostě funguje. A kniha se čte jedním dechem.

Dámaskloboukem
17.07.2023 5 z 5

Tohle není vůbec originální, ale přesto se to báječně četlo.
Máme tu okouzlujiciho, uzavřeného, ctižádostivého a veeeelmi bohatého Huxe, kterého honba za úspěchem uvrhne do zpočátku nevinné lži. A pak taky jednu pohlednou, zklamanou, důvěřivou, zrovna propuštěnou Lottie, která má dluhy, konto prázdné a potřebu se odstěhovat z domu.
Tak jak by to asi mohlo skončit, ze?
Ovšem než to dopadne, užijete si krásné špičkování mezi hrdiny, spoustu po americku - vtipných situací a v druhé polovině až příliš záviděníhodného sexu.

Martooni
12.07.2023 2 z 5

Nemohu si pomoci, ale tato kniha je pro mě brak.. myslela jsem, že ji nedočtu, ale to já dělám jen velmi málo. Dočetla, konec to trochu zachránil, proto ta druhá hvězdička.

Příběh naprosto nereálný, konec naprosto předvídatelný a už mám po krk všech těch velkých, dokonalých mužů s velkým dokonalým, pérem.. ne fakt promiňte, tohle ne.

Copak taky jednou nemůže být přirozeně krásná a dokonalá také žena?! Naštěstí jsem si chuť spravila knihou Plavba zlých snů od L.J.Shen.

pat4157
08.07.2023 5 z 5

Náhodou, mně se to líbilo. Četla jsem v angličtině. Už mám načtenou pěknou hromadu romantických komedií, ale tu jsem se smála i červenala. Bylo to hodně povedené.

Kubikuli
03.07.2023 3 z 5

Některé pasáže byly fakt povedené, vtipné, čtivé... ale jinak mám dost rozporuplné pocity. Knížka jako celek je taková divná divočina.

keiko33
26.06.2023 3 z 5

No ani neviem ako knihu hodnotiť. Na začiatku to bolo super, hlavne tie predpôrodné kurzy. Pri nich som sa vážne nasmiala. No keď by som tieto scény vystrihla, tak na knihe nebolo nič zaujímavé. Také obyčajné klišé. Sexuálne scénky boli pridlhé a dosť vulgárne. Autorka príliš všetko analyzovala, každú myšlienku a ten koniec až príliš sladký a otrepaný. A hlavné postavy mi vôbec neprirástli k srdcu. Celkovo mi autorkine štýl nesadol.

Štítky knihy

Los Angeles

Autorovy další knížky

Meghan Quinn
americká, 1986
2020  76%Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda
2023  87%Zas tak moc ho nežeru
2021  68%Moderní džentlmen
2023  79%Zas tak moc souzeni si nejsme
2024  92%Ne že bychom to nečekali

Kniha Zas tak moc ho nežeru je v

Přečtených319x
Čtenářské výzvě17x
Doporučených13x
Knihotéce174x
Chystám se číst195x
Chci si koupit44x
dalších seznamech5x