Katt15 Katt15 komentáře u knih

☰ menu

Trochu jiná slečna Bridgertonová Trochu jiná slečna Bridgertonová Julia Quinn

četlo se samo, taková oddychovka

18.01.2023 4 z 5


Všechny tvé polibky Všechny tvé polibky Julia Quinn

četlo se samo, taková oddychovka

18.01.2023 4 z 5


Za vším hledej Bridgertonovy Za vším hledej Bridgertonovy Julia Quinn

četlo se samo, taková oddychovka

18.01.2023


Hluboká modř moře Hluboká modř moře Marie Lamballe (p)

asi jsem čekala víc, chvílemi jsem ani nevěděla jak stránky ubýhají a chvílemi se to táhlo

18.01.2023 3 z 5


Miluj mě vším Miluj mě vším Jennifer Probst

četlo se samo, taková oddychovka

18.01.2023 5 z 5


Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

krásné

18.01.2023 5 z 5


Broučci Broučci Jan Karafiát

úžasná nostalgie, četla jsem ji dětem před spaním a vrátila se tak do svého dětství

07.07.2022 5 z 5


Černá vdova Černá vdova Markéta Harasimová

já musím bohužel říct, že jsem se v této knize celkem viděla. Velice silný příběh, který rozdmýchá emoce. úžasná kniha

07.07.2022 5 z 5


Sophiina voľba Sophiina voľba William Styron

četla jsem v češtině a několikrát. vracím se k ní často

07.07.2022 5 z 5


Gump – pes, který naučil lidi žít Gump – pes, který naučil lidi žít Filip Rožek

Nádherné, příběh se líbil i mé dceři a kniha putovala po celé rodině

07.07.2022 5 z 5


Tati, prosím ne! Tati, prosím ne! Barbara Naughton

Strašně špatně se to četlo. Styl psaní mi nevadil,ostatně pojala jsem knihu jako zpověď. Bože ale člověk nechce ani pomyslet,že se ve světě toto opravdu děje. Vsichni to víme, ale nějak podvědomě se to snažíme ignorovat. Ne nadarmo se říká, že nejvíc znásilnění se odehraje v rodině. Ne na disco,nebo v parku,ale doma,kde má dítě být v bezpečí. Pro rodiče milující svoje děti je tohle naprosto nepochopitelne. Kniha za přečtení stojí,někomu třeba i otevře oči a donutí se víc dívat. Smekám před autorkou. Toto napsat nebylo jednoduché.

05.03.2020 5 z 5


Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

noooo, ani nevím, jak bych měla knihu popsat. Začátek mě nadchl, přes první půlku jsem se dostala,ani jsem nevěděla jak. Proste absolutně zajímavý příběh. Ale po polovině knihy jsem se začala silně nudit. Když jsem se dopracovala k závěru, tak jsem byla zklamaná. čekala jsem víc napětí, nějaký šok, místo toho jsem znuděně zacvakla knihu a vím, že po druhé bych ji nečetla.

01.03.2020 1 z 5


V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

druhá kniha od autorky mě opět nezklamala. krásně se četlo, byla jsem napjatá a závěr tedy úžasný a ten jsem si užila ze všeho nejvíc. super

29.02.2020 5 z 5


Šelma Šelma Andrew Mayne

Za mě prostě ne. Vzhledem k hodnoceni jsem cekala wau knihu. Me neohromila,spatne se mi cetla. Urcite ji nenecham ve sve knihovne. Nerikam,ze to byl uplny propadak,ale muj salek kavy to nebyl.

21.02.2020 2 z 5


Hledá se Romeo Hledá se Romeo Alexandra Potter

Klasická sladarna s klasickym koncem. Kniha neurazila. Byla to moje prvotina od teto autorky a urcite zkusim i dalsi knihy,ale tuto mezi wau zaradit nemuzu. Schovam ji pro dceru a urcite se musi libit dospivajicim slecnam. Me se libil hlavne zacatek,pak uz to byla pro me klasika.

20.02.2020 2 z 5


Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

tohle je téma, které nerada čtu, ovšem díky výzvě jsem ji do svého výběru zařadila. určitě výběru nelituji, každý tam najde něco. Pořád jsem přesvědčená, že po tomto tématu dál sahat nebudu, ne proto že by se to špatně četlo,ale prostě mi to nedělá dobře, právě proto, že se jedná o skutečnou událost. raději fantazíruji. Kniha se četla velice pěkně.

19.02.2020 4 z 5


Kaštánek Kaštánek Søren Sveistrup

snažím se dopsat knížky které jsem si přečetla v lednu. tato je jedna z nich. miluju detektivky, tady u té se mi trochu táhl začátek, měla jsem maličko problém se začíst, nicméně pak už se zase nešlo odtrhnout. závěr byl pro mě super. doporučuji k přečtení

19.02.2020 3 z 5


Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Dominik Landsman

za mě super! s Dominikem jsme si jako děti posílali dopisy. už tenkrát v něm to psané slovo prostě bylo. Samozřejmě, že jsou věci, které jsou přitažené za vlasy,ale co si budeme povídat, měl to být jistě záměr. Protože mám Dominikovo dopisy ještě pořád schované, jeho knihu jsem prostě potřebovala. dávám 5 hvězd, ani ne tak za dílo jako takové,ale za nápady a pojetí, protože věřím, že i když my ženy dokážeme kriticky říct, že tak to přece nefunguje, tak když jsem četla pasáže manželovi, tak ten se smál od ucha k uchu.

19.02.2020 5 z 5


Diagnóza: učitelka Diagnóza: učitelka Gabriela Falcová

tuhle úzkou knížečku jsem přelouskala v práci o pauzách na oběd. Myšlenka dobrá,ale čekala jsem něco jiného a nebo jsem čekala víc. za mě je to půl na půl. určitě jako lehká oddychovka proč ne,ale večery bych nad touto knížkou trávit nechtěla.

19.02.2020 2 z 5


Kytice Kytice Karel Jaromír Erben

Manžel si právě dodělává dálkově maturitu a protože čtení ho prostě nebere, sáhli jsme společně po klasice a já předčítala,aby měl aspoň trochu pojem :D pro mě klasika, sbírka, která do povinné četby vyloženě patří!

19.02.2020 5 z 5