Miluj mě vším

Miluj mě vším https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/411602/bmid_miluj-me-vsim-EFY-411602.jpg 4 413 78

Stavitelé snů série

< 3. díl

Tristan Pierce opustil své bratry i rodné město, aby se věnoval vlastním cílům a snům. Nikdy však nezapomněl na mladičkou Sydney Greenovou, se kterou kdysi prožil krátký, ale o to vášnivější románek. Rozchod, který následoval, už tak příjemný nebyl, a Tristan se k němu v myšlenkách mnohokrát vracel. Teď se musí vrátit domů a spolu s bratry převzít rodinný podnik. Dostane jeho láska druhou šanci navzdory chybám, kterých se v minulosti dopustil? Sydney Greenová Tristana milovala celým srdcem. S jeho odchodem ji však opustila i důvěra a ochota znovu se zamilovat. Teď se ale vrátil a Sydney tuší, že dřív nebo později bude muset čelit nejen jemu, ale také hlubokému tajemství, které roky skrývala…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

All or Nothing at All , 2017


více info...

Přidat komentář

Kaja1
18.11.2023 4 z 5

Pěkné zakončení série. Všechno je nakonec tak, jak má být. Sydney byla tedy hodně trpělivá. Ale nevím jestli po světě chodí takoví muži jako bratři Piercovi:))

Nermal
14.11.2023 5 z 5

Sydney si mě získala svojí oddanou láskou k Tristanovi a také tím, že byla milující opuštěnou matkou malé Becky. Becca dokázala přimět své rodiče, aby se zase dali dohromady. Pěkný příběh.


Terka18
23.10.2023 5 z 5

Mně se příběh moc líbil. Ani nějak nevadilo, že jsem nečetla předchozí díly. Všechno potřebné bylo vysvětleno. Sydney jsem fandila a doufala, že Tristan změkne ve svých citech. Krásné romantické scény.

Annkag
11.04.2023 3 z 5

Pro mně to bylo trocha přitažený za vlasy ale jako taká oddechovka to bylo příjemné a milé čtení kterým žena nic nepokazí.

Turquoise
07.03.2023 4 z 5

Poslední díl - za mě nejlepší. Bavil mě od začátku až do konce a Sydney jsem hrozně fandila. Jak to bylo s otcovstvím jsem tušila už od prvního dílu, kdy se Tris vrátil do města. Jsem ráda, že ty jeho nesmyslné hradby nakonec spadly. :)

erikasy
05.03.2023 5 z 5

Po precteni vsech dilu byl tento pro me asi nejlepsi. Oproti predchozim dilum se tento cetl skoro sam. Dej me do sebe vtahl a nrpustil dokud nebyl konec. Pekne oddychove cteni.

JanickaP
24.02.2023 5 z 5

Byla to moc prijemna kniha. Tristan byl sice zabejceny na me az moc dlouho,ale nakonec... :) za me asi nejlepsi dil.

Katt15
18.01.2023 5 z 5

četlo se samo, taková oddychovka

anna7852
28.11.2022 4 z 5

Předchozí díly byli parádní,ale poslední díl byl za me nejlepší.
Ráda se se k sérii zase jednou vrátím,milé oddechové čtení:)

ErčaV.
25.09.2022 5 z 5

Tenhle díl se mi líbil nejvíc kvůli ději. Ale jinak jako oba předchozí díly - výborně se kniha četla, oddechové čtení.

koki.veru
14.09.2022 5 z 5

Velice povedená série. Občas si rada odpočinu u tohoto romantického žánru

Janizoun
22.08.2022 4 z 5

Tak tyto knihy jsou příjemné čtení pro ženy.
Přečetla jsem všechny tři díly a vlastním je i ve své knihovně, protože se mi líbily. Je pravda, že je to "pohádkové čtení", ale upřímně, která žena by tu svou "pohádku lásky" nechtěla zažít ;-) Za mě doporučuji.

Nattali.ka
04.08.2022 3 z 5

(SPOILER) Třetí díl hodnotím stejně jako díl první, byl čtivější než druhý. Příběh dávné lásky hlavních hrdinů se čtenářům pomalu odkrýval už od první knihy, takže nebylo překvapením, že zápletka se týkala otcovství holčičkyy Beccy. Postava Beccy byla v příběhu zábavným zpestřením. Co mě ve třetí knize už docela iritovalo bylo neustálé opakování stejných slovních spojení (jeho slova strhla mohutné obrané hradby, které si vybudovala za ty roky - v podstatě se Sydney a Tristan střídali ve stavění hradeb kolem svého srdce). Zvrat v podobě svatby z donucení byl trošku přitažený za vlasy a změna v nenávist, když se celý život milovali byla neuvěřitelná a nepravděpodobná.

Kacatko86
30.07.2022 3 z 5

Tak poslední díl série konečně dočten. Na knihách se mi líbila ta společná rodinná linka, která je propojovala a v každé knize byla zmínka o té předchozí (a kupodivu vše souhlasilo). Už od počátku bylo jasné, o co v knize půjde. Dle mého chodili příliš dlouho kolem stejné věci, chvíli chtěla ona, pak on, pak se zase uzavřel, pak ona a nakonec happy end. Za mě byl nejlepší druhý díl, v prvním jsem si zamilovala Cala, ve druhém oba a v tomto posledním jsem naopak nemohla vystát Tristana. Jako oddechové čtení dobré, takže za 3*

TerkaJK
22.07.2022 3 z 5

Kniha se mi také dobře četla jako předchozí díly.
Ale nějak mi nesednul povahově Tristan.
Líbilo se mi jak byli všichni velká rodina a jak se navzájem podporovali.
Romantické, oddechové čtené s pěkným závěrem
této série.

Hanča223
15.07.2022 3 z 5

Kniha se mi moc líbila. Líbil se mi děj, jak se co odvíjejo bylo zajímavé. Co mě teda neuvěřitelně zklamalo, byl překlad. Snad stovka chyb, což úplně kazí prožitek a celkový dojem z knihy. Toto mě opravdu hodně zklamalo a když jsem o pár měsíců později četla taktéž od nakladatelství Ikar knihu "Jednou snad" a po pár stránkách jsem znovu a v jedné větě našla 3 chyby, zaklela jsem a upřímně jsem se bála co přijde za chyby ve zbytku knihy. Ale naštěstí jsem pak narazila asi jen na jednu.

Chápu že chyba se vyskytnout může, jsme jen lidi. Ale opravdu tolik chyb v této knize "Miluj mě vším" jsem ještě nezažila. Proto ubírám dve hvězdy za překlad i když autorka knihy za to nemůže. Pokud se rozhodujete jestli si knihu koupit, NEDOPORUČUJI z duvodu chyb, které mě strašně odrazovali knihu dočíst. Opravdu velká škoda.

Mondaika
27.06.2022 2 z 5

I tento příběh měl velmi slibný začátek,ktery postupně nějak sklouzl a oba hrdinové se chovali absolutně nereálně až jsem před koncem knihy raději přečetla tři jiné za tři dny.
Postavy po sobě hrozně prahnou celý život, milují se, byli pro sebe stvořeni, ale neustále hledají problém, proč by si něco z minulosti nemohli odpustit....
Prostě od té doby co se vzali už to byly zbytečné stránky poměrně... Takové co tam ještě hodit ať se něco děje...

Bohužel dávám dvě hvězdy jen za začátek...

cukrovka
07.04.2022 5 z 5

Pěkné zakončení celé série. Opět je to čtivá romantická oddechovka s tím správným jiskřením mezi hlavními hrdiny.

munka
04.01.2022 4 z 5

Čakala som trochu viacej, ale ja tak to stálo za prečítanie. Pekné ukončenie série.

LucyA7
27.12.2021 4 z 5

Závěrečný díl série nezklamal, i když bylo od začátku jasné, jak to nakonec dopadne - ale jiný než šťastný konec se u knih tohoto typu asi nečeká, že. Líbilo se mi, že se v příběhu objevily i postavy z předchozích dílů.